Cidden çok sinirliyim hala. Sevgilimin kaç senelik arkadaşım kardeşim dediği kızı sevgilimin kucağında yakalamam aldatma olmuyor mu? Neymiş kız sevgilisinden ayrılmış hassasmış bu ara o yüzden o şekilde sarılıp ağlıyormuş. Hayır sarılırdım tamam ağlarsın omzunda ona da tamam ama kucağına oturmak ne allah aşkına. Eğer ikimiz arasında bir seçim yapmasını istersem onu seçmesinden korkuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum lütfen bir tavsiye verin. Olayı da şöyle anlatayım erkek arkadaşımın evinin anahtarı bende var ve bana hastayım dediği için yayla çorbası yapmıştım ona çok seviyor diye. Onu getirdiğimde salonda kucak kucağalardı ve kız ağlıyordu. Şu görüntüden aldatılmış olduğum çıkmıyor mu delirmek üzereyim ya
Cevabın nedir?
sevgilim dedigin erkek kiz arkadasina yol yapip. zemin. hazirliyo. birak bosver kiz. arkadasini secmesi daha iyi. bnce. disunsene is ciddiye. binmis evlenceksiniz ve yillar. sonra kocan senin arkadasinle seni evliyken. aldatcak , yol. yakinken. ayril. cocuktan. belliki ayran gonullu. hem sana. hm. kiz arkadasina asiliyo. bnce. bn olsam ayrilirdim canım . kusura bakma. mide bulandirici. bir durum. sevgilinin. soledigi de durumu kurtarmak. olmus ama daha batmis aciklama. yapmaya calisirken. kucak kucaga gormussun daha. bunun bir aciklamasi olamaz ztn.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaa, önüne gelen malafata sevgilim diye konarsan olacağı bu
O dürzü seni orda keklesin, karı kızı kucağında gezdirsin
Sen de sevgilim var diye burda götat
Hey babam hey.21 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevgilim ve 3 yıldır beraberiz. Önüme gelene sevgilim diye konmuyorum. Ama ikinci kısımda galiba cidden aldattı haklısın
Yavrum direkman siktiri bas ne o arkadaştan nede o hayırsız sevgiliden fayda var kucak kucağa teselli ediyor realy? O an durumu nasıl kurtaracağını bilemeyiz işin içinden çıkmak için bulduğu asparagas bir savunma sen dediğimi yap siktiri bas bu ilişkiden bir fışk olmaz iyi günler bet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim beni en yakın arkadaşımla kucak kucağa bastı napabilirim? ↗
Sevgilin burda sjsjs trol kardeş05 Yorumla
Soran+1 yılBaya da komikmiş ya harbi. Trol diyorlar hey yarabbim ya. Şu dünyada erkek arkadaşımın anahtarının bende olması kadar imkansız bir şey yok değil mi. Çok şükür izmirliyim yobazların arasında değilim
- +1 yıl
Way orsuo çocuğu 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılBende İzmir liyim , yobaz değilim sen fazla genissin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
97Cevap
Sen saf ayağına mı yatıyorsun yoksa kaldı mı hala böyle insanlar? Aldatma olmuyor mu ne demek? Sana hastayım deyip kucağında arkadaşını teselli etmesi ne olarak nitelendirilebilir ki başka? Yapma gözüm onu seçmesinden korkuyorum ne demek? Aldatsın, her haltı yesin ama “Aman ağzımızın adı kaçmasın Ali Rıza Bey” mi diyeceksin? Kendine saygın yok mu senin? Al karşına konuş.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun işte bunun hakkı bu ikide yapıştır suratına dimi
+1 yılİkimizin arasında seçim yapmasını istesem nasıl bir cümledir? bu kadar basitleştirme kendini, o halde yakalayıp da birde seçim mi sunacaksın ona? bu kadar mı düşük, ucuz bir kadınsın sen? bırak seçim sunmayı felan kalbime sözünü geçir ve bitir ilişkini, abi ben erkek olduğum halde çok sinir oldum şu an sana ya, öyle bir durumda kadın/erkek farketmez seçim sunmak nedir Allah aşkına!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. ağlamıyo olsaydı evet aldatılıyo olurdun ama bu durumda dediği doğru sanırım. ama öyle de olsa bu kadar yakınlığın sonu iyi olmaz. şu an niyetleri iyi olabilir ama bu sekilde daha ne kadar? bence acıkca konusmalısın bitecekse şimdi bitsin ilerde büyük bir yıkım olabilir.
00 YorumlaBöyle birşey var mı ya ben bile sinirlendim. Kucağa çıkmak nedir? Teselli vereceksen karşılıklı oturarak ver. Bu neyin tesellisidir! En tahammül edemediğim şeyler bunlar. Bı de çorba yapıp götürmüşsün onu düşünüp gördüğün manzaraya bak. Kesinlikle arama sorma. Özür dilemek kendisini affettirmek gibi bı çabası da yoksa zaten kurtuldun demektir. Affetirmeye çalışırsa da hemen affetme. Ben hiç affetmezdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen ilk kez kucağına oturmuyordur. Kendini teselli etmek istiyorsan hoş görebilirsin. Ama gerçeği duymak istiyorsan, bugün kucağına oturan yarın altına yatar veya sevgilin bunun için çabalar. Yol oldu bir kere, yol. Bu ilişkiden hayır gelmez artık. Sonuçlarına katlanırım diyorsan, dene gör. Bedelini ağır ödeyince @whatmanama demişti diye hatırla..
Geçmiş olsun.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne iyimser bir sevgilisin ya.. hala umudum var ve hala ona toz kondurmamak gibi basit bir sevgi körlüğü yaşıyorsun.
Zaten suç yayla çorbasinda bence seninkinin suçu seni taniyamamasi hastayım diyen biri sevdiginin gelebilme ihtimalini de mi düşünmez bu ne başıboş bir ilişkiymis ki sen öğrenip artık gormen gerekiyormuş.
Bence sen hafiften ayrilik acisina nelerin iyi geldiği makeleleri okumaya başla bu iyimserligini feda etme yayla çorbana yazik be. .029 Yorumla- +1 yıl
Çorbayi tarhana yap ve kucağında teselli veren birine değil zahmetini düşünüp seni seven birine içir.
Hem 40 derde deva
hem de bir Yâr tek çare. . - +1 yıl
Abisi edebiyatla aran nasıl senin.
Bu durumda aldatılmış gibi görünüyorum diyen birincik tekil şahıs. . hayırdır sen iftari mi kaçırdın. Yapma böyle şeyler ya.. neyse sahurda ikisini bir yaparsın. A b1 b2 c ve d hepsinden al.. olur mu teyzecim - +1 yıl
Tamam, bu cevapla inandım sana.
- +1 yıl
Benjamin button.
bu filmi izle ters giden bir şeyler var.. - +1 yıl
Yaşının 19 olabilecegine.. şimdi hak verdim teyzesi..
- +1 yıl
Erken bunama var sende ya da ben gözlük kullanmayan bir ileri derece miyopum.
Sevgilimi diye başlayan cümleden balkonda izleyen teyzeye geçişin mantikli bir izahi olabilir mi - +1 yıl
Ufaklık ben özür dilesem de sen beni engellesen ya.. ramazan ramazan nereye düştük yahu.. ben şimdi neye kızıyorum biliyor musun o çocuğun evinin anahtarını vermesine.. şayet bir anahtar mevzusu dönüyor da herneyse.. sen engelle beni de bitsin bu 3 kuruşluk mubabbet..
- +1 yıl
Keşke dipnot geçeydin be.. hani burasi herkesin kedi soru ve cvp platformu ya.. bilmem uyandırabildim mi sahura olmadi sabaha kalir bu gerek yok.. sen burayı bir araştır. . nasıl kullanılıyor falan. sonra corbaya dönmesin mevzu..
Özür dilerim şahsım adına. Kendime diliyorum yanlış anlama..🙏 - +1 yıl
Aynen.. olayin kendine ait olmadığını söylemeyip atilan yorumlarla dalga geçebilme zerafeti inceligi ve anlayışı gösterme konusunda mastır yapabilen tür aramiza hosgeldin.
- +1 yıl
Not diyorum not.
Alıntıdır baskasinin sorusudur bunları tanımlayan bir not... zor değil. Herneyse cidden ben özür dilerim hatam hala bu ayrıntiyi unutmus ya da bile isteye gözden kaçırmış birine anlayamaya çalışıyorum.
Özür dilerim. mantigindan daha değerli zamanindn aldığım için.
- +1 yıl
Yaşama da ama yaşarsan da farkın olsun olur mu unutkan şirin. Hadi selametle kalasın. .
- +1 yıl
Paylaştigin soru sana ait değil.
Ama bunu gösteren bir bilgi yok.
Ve güncelle yapıp ben değilim bana ait değildir gibi bir şey de yok.
Ve hala anlamamazliktan dem vuruyorsun ya cidden bravo. Sen şiir olsan edebiyattan soğutursun adamı. . bir de çocuk gibi by by diyor keyfine yandığımin uygulaması niye hatırlatmazzsin ki soruyu soranin soru senin mi başkasının mi die müneccim tozu yuttuk ya biz biliyoruz tabi..
Bu da son mesajım olsun.
Ömrün böyle küçük ayrıntılardan muaf kalmasın ki yanlış anlasilma olmasın.
Insana rast gelesin.
+1 yılSen buna sinirleniyon haklisinda Esra erol'un stüdyo şefi eda napsin 1 çocuğu evli 7 yıllık evli ve ikisininde yakın arkadaşı evlerinde ağırladığı bu da ağır bişey. Eda abla öğrendikten sonra ki hareketi iyi oldu ilk adımı eşinin ve yakın arkadaşının isimlerini tv ye verip rezil etti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence seni aldatmış.. Ben öyle algılarım. Aklıma Şener Şen’in basılma sahnesi geldi.. “Yaz kızım 100 torba çimento “ 😁 Şaka bir yana kucağa oturması sakat.. bence kızın bir suçu olmasa dahi erkek arkadaşın kesin suçlu (bkz. Hastayım demiş ) 😔
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olayım."Onu seçmesinden korkuyorum" cümlesi senin ezikliğini gösterir. Bunu erkek anlar ve anladığında artık değerini yitirmiş olursun. Aslında aldatılmanın sebebide budur (ben bu durumu aldatma olarak niteliyorum)
34 Yorumla- +1 yıl
@Burcak534 Evet. Değerde , Sevgide hatta hayattaki birçok duygusal olgu önce kendimizde başlar. Bu yüzden kendine saygısı olmayan kendini sevmeyen insan kendine ihanet eder ve sonra da oturup ben nerde yanlış yapıyorum der. Hal buki kendini zor duruma sokan ve üzen bizzat insanın kendisidir.
- +1 yıl
@Burcak534 Teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle bir adım atma
Yazarsa o yazsın
Sende kendini ezdirme
Biraz koşsun peşinden
Sana bir şans veriyorum de
Tekrarı yaşanırsa
Bitir gitsin
Bu ilişkide hep sen yıpranırsın
Ama unutma onsuz hayatın nasıl ilerleyeceğini düşün zor sa bir şans ver
Sıkıntı yok diyorsan sen bilrsin00 YorumlaBirincisi öyle bir durum olmuş ve sen o bir seçim yaparsa kaybetme korkusu yaşıyosun sen değil o yaşasın kanka ayağı g*t ayağı gibi bişey olmuş resmen bence ilişkiniz daha ileri gitmeden ayrılman tercihim çünkü böyle bir durumda çocuğu affedersin ve oda anlar bu kız beni kaybetmekten korkuyosa ben istediğimi yaparım ne de olsa affeder diye ilerde sıkıntı yaşarsın benden söylemesi he çocuk oyle bir durumu geçiştirirse ilerde ilişkiniz büyüdüğünde daha çok zarar görürüsün.
31 Yorumla
+1 yılBoynuzların gökyüzünü aşmış bacım bu kadar ezikmisin ya kucak kucağa aldatma sayılıyor mu ne geri kafalı bir zihniyettir yataktami basman gerekti senin arkadasinsa senin yanina gelir aglar cani baska bir sey istemis hastalikta seni uyutmak icin yarabbim bir mesaj yakaladım diye 3 senelik sevgilimi terk ettim Biraz guclu olun ya sanki evlisin of gece gece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldatma değil ki o teselli ediyor sadece
Sen gelmesen yatağa yatırıp... Edecekti
Adamın hevesi kursağında kaldı 😏
Sen hala soruyorsun aldatma olurmu diye 🤔
Ne yiyip içiyorsun ki böyle kafayı sahipsin
Ayrıl tabi soruyorsun birde Allah Allah 😏😂10 YorumlaVe sende hic olay cikarmadin geldin burda soru soruyorsun oyle mi. Zaten tercih hakki sunman sacma direkt senin onu hayatindan cikartman gerekir. Sacma sapan bide o mu ben mi diye eziklenecekmisiniz boynuzlarin ve sen?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok büyük kavga ettik. Ve eğer beni aldatmışsa şu an susmam fırtına öncesi sessizlik olur
Soran+1 yılOnun yoluna taş koyucam elinde çıplak fotoğrafları var
+1 yılGüzel hikaye beğendim ama tutmaz. Böyle bir şey gerçekten yaşanmışsa ki sevgilin madem hasta neden kız kucağında hasta birine o kadar yaklaşılır mı? İkincisi ise ona sor bakalım sen başkasının kucağında öyle bir pozisyonda olsaydın o ne hissedermiş?
00 YorumlaBak canım bırak şunu yaa değer bilmez bu kucak kucağa yakalamak nedir yaa bildiğin aldatma hala neyini düşünüyorsun hadi bir gayret etde gururun ağır bassin arkana bile bakmadan çıkacaktın evden onami kalmis kızı teselli etmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam o kızın saçından turar sürükleye sürükleye kafasını duvara sürterdim o çıkan kıvılcımla da sevgilimi yakardım.. benim sevgilimin kucağında ağlamak ne demek.. Ayrıca en yakın kız arkadaş nedir ya, öyleleri kanka niyetine yatan sinsi kızlar
00 Yorumla
+1 yılSana Şunu Söyleyim Karekter Acısından Seni Bilmem Ama
Gidipte Birini Kucağına Oturturup Ya Aşkım
Aylin Hassas Kız Söyle Olmuş Böyle Olmuş Plavralarına Kanmazdım
Zaten Zerrede Gelecek Temin Etmez Öyle Bir Kişilik.00 Yorumla
+1 yılAldatılmışsın sen resmen dovuvereydin kizi orada arkadas ayağına seninkine göz koymus ayakta uyuma derim ikisiylede ilişigini kes yoksa daha cooookkk kucak kucaga yakalarsin cınımmm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılOnu seçerse çok kötü olur çünkü aldatan sevgili nimettir kaybetmeye gelmez. Onu seçmezse eğer ama çok şanslısın çünkü 73737 kere daha aldatabilir seni ben olsam risk alırdım ödül büyük.
10 Yorumla Seçim yapmasını istesem ne yaa. Seni seçse devam mı edecen? Bizimde derdimiz var ama kimsenin kucağına oturmuyoruz ki kardeş. Ayrıl yani. Ayrılmazsan uzaydan bakıldığında bir çin seddi görünür bir de senin boynuzlar.. o kadar düşünüp ediyon çorba yapıyon o da kucağında kız avutuyor..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılÇok bile yapmış sen gereken ilgiyi göstermiyorsan gösterenler olur elbet kezbanlık yapacağına sevgiline Sahip çıkaydın
20 Yorumla Az önce sevgilindi galiba bunun erkek versionunu sormuştu. Eğer oysa kız sevgilisinden ayrılmış ağlıyormuş teselli ediyormuş bu da. Eğer oysa
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu trol yapmışlar soruma karşılık
- +1 yıl
Ok by 😎
+1 yılİkiniz arasında bir seçim mi? Seçimi bırak bacım o çocuktan sana daha hayır gelmez!!! Kucağa oturmak ne ya skrm öyle işi!!! Hadi yanında olursun tamam da neyse ben bile sinirlendim 😡😡 İşi bitir hemen yoksa senin için güzel günler beklemiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Hatta sana şunu söyleyeyim belki sen gelmeden onlar haşna fişne yapmışlardır bile emin ol... Çünkü bazı kızlar sevgililerinden ayrıldığı zaman birine ihtiyaç duyup veya boşlukta olup hemen iş görebiliyolar
+1 yılSende çorbanın içine tükürüp içirseydin ya da bunu bahane yapıp sende onun arkadaşına otur sonra oda size otursun sonra hepiniz oğlana oturun. Mantıklı..
00 YorumlaTavrını koy , seçim yap diyerek değil ama.. gerekirse bir süre küs kalın ama bakalım bu süreçte ne yapacak seninki? Ha eğer uğraşıyorsa şans verirsin ama baktın uğraşmıyor o zaman iki gün üzülür üçüncü gün kendine gelirsin ve emin ol şu kararsızlıktan daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yılNe tavsiyeyi bekliyorsun bu kadar olaydan sonra. Treni kaçırmışsın sen
ayrıl gitsin. Neden ikinizin arasında seçim yapacakmış bu kadar değersiz misin?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Ağlıyomuş tamam eyv ama bence bir tur uyar kensine gel de baktın haklısın falan demiyo bide salak salak konuşuyo uğraşamam ben aptal deüilim de ayrıl..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. kesinlikle doğru değil bu durum. aldatma say. tercih yapmasını iste. eğer o kızı seçerse zaten ona senden çok değer veriyordur, bu da onunla olmaman gerektiğini gösterir
00 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsam ki allah korusun o kızın organlarını çıkarırdım ağzını yuzunu kirardim kucağa değil de direğe oturturdum onu.
119 Yorumla- +1 yıl
Ouu kibarlıktan eser kalmadığı an 😳
- +1 yıl
Olması gereken bu malesef o an kibarlık umrumda olmaz yani
- +1 yıl
İçimden canavar çıkar diyosun
- +1 yıl
Aynen öyle 😄
- +1 yıl
Herşeyi açıklayabilirim teriminin anlamsız kalması bu 😁
- +1 yıl
Yanı o konuda kibarlığı şunu bunu düşünemem direk gomerim o kızı dilerim de böyle bişey yasamam 😄düşünürken bile beynime kan gitmiyor
- +1 yıl
Hahah 😂 bencede sen hak etmiyorsun delikanlı kız
- +1 yıl
Sana bunu yapana kırk iki yerinden bıçaklayıp gelinlik giydirip üstünede ketçap sıkıp bir çamın dibine tek ayağı kırık plastik sandalyeye oturturum meraklanma sen 😳
- +1 yıl
Hahahah eyvallah 😄daha fazlasını yaparım zaten ben cesareti olan yapsın böyle bişey çevrem de herkes beni tanıdığı için öyle konuşamazlar bile erkek arkadaşımla
- +1 yıl
Zamanında iyi estirmişsin mahallede belli ki 😂
- +1 yıl
Şu takip isteğimi kabul edermisiniz lütfen ☺️
- +1 yıl
Yaşasın ruh hastası Beşiktaşlılar diyeyim ben az soylim sen çok anla 😄
- +1 yıl
Dayımda aynı senden geçen kumandayı sökmüş tekrar yapabilcemmi acaba diyodu 😂😂🤓
- +1 yıl
Zarar gelmez oyle insandan😄
- +1 yıl
Bende fantaya sarı kola diyorum sizdenmiyim? 😁
- +1 yıl
Hahaha bizdensin😄
- +1 yıl
Şu takip işini halledebilirmiyiz yahu bayan uyuycağım lütfen 😁
- +1 yıl
Bana takip mi attin ki😃
- +1 yıl
Eveet 😎
Kuzum bir söz var bilir misin kardeş ayağı g't ayağı diye ve sen hala sevgilim mi diyorsun bu durumda ben şoklardayım
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığın şey için senin adına çok üzüldüm 😞😢😥 bence o şekilde devam etmen sana ve devam etmeyi seçerseniz ilişkine zarar verecek. En iyisi ayrıl o vitaminsiz sevgilinden. Ne söylerse söylesin kurtarmaz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 🙂
Valla kızz ayrlsa bile kendinden düşün ne kadar yakn olsa bile bir erkeğin kucağna hangi durumda oturursunn? kesin orda onu sevdiğini seni terk etmesini istediğini konuşuyorlar sen önden terk et
00 Yorumlaişte sirf bu yuzden sevgilim ya da eşim oldugu zaman hayatimdaki butun kiz arkadas kiz dost ne varsa silip aticam. bu devirde kimseye guvenilmez.
10 Yorumla
+1 yılAdam boynuzu vurmuş sen havalanmışsın yere değmeden bir boynuz daha çakmış dksaldmalsdlas :D şöyle kucakta avutacağım bir kankişim olmadı ona üzülüyorum :D
00 YorumlaKocanmı senin çocuğunun babasimi neden aldatma olsun sanada onada cakar ne var bunda
122 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla öpüşmeden ileri gitmedim hiç. Sevgilim dinini imanını önemseyen bir insan onunla da aldatsa dahi o kadar ileri gitmez. Sandığın gibi değiliz
- +1 yıl
he he dininiz bütündür kesin :D sende admaın evinin anahtarı var birbirinize kafanıza göre gidip geliyorsunuz bildiğin karı koca hayatı ama iş oraya gelince "sadece öpüştük" :D hadi lan ordan buna kargalar güler :D
Soran+1 yılNeden yalan söyleyeceğim evinin anahtarı bende var evet tek yaşadığı için ara sıra gelip yemek yapıyorum
- +1 yıl
yalan söylüyorsun :D bal gibi sevişmişsiniz işte.
Soran+1 yılKadın ve erkeğin bir evde tek olmaları seviştikleri anlamına gelmiyor. Belki geri kafalı denir ama evlenmeden öyle bir şeye ne ben izin veririm ne de sevgilim benden bunu ister
- +1 yıl
Buna kimse inanmaz. Ailende inanmaz. Git babana anlat mesela bende anahtarı var ama sadece çorba içiyoruz de. Bakalım sana ne diyecek. Hayatımdan onca kız geçti. Tek bildiğim şudur. Birbirini seven kadın ve erkek boş evde kesinlikle bir şeyler yaşar. Tam anlamıyla ilişki olmaz ama birşeyler olur. Kimseyi kandırmaya gerek yok.
- +1 yıl
@misogynymen evet dogru söylüyorlar soran bacim benimde evim var aileyle aileyle gecinemedim ilk defa bir kisiye sans verdim evede aldim sevstik te uyudukta beraber dusta aldik kari koca gibi yasadik sadece o kizligim duruyor bu yani kimse kismeyi kandirmasin zaten gizlisin dürst olup konusun
- +1 yıl
ayrıca açık sözlü tebrik ediyorum millet gibi yapıp yapıp "dinimiz bütün sadece öpüştük :S" demiyor. Mutluluklar.
- +1 yıl
@misogynymen sagolasin :) ^^
- +1 yıl
Aslinda o öyle degil ama herneyse bizdede erkek yapar kari yapamaz deyimi var normalde erkeklerde kadinlar gibi temiz kalmasi gerekiyor ki bu cok zor ama haklisin dedigim gibi ben birine sans verdim ondan öncekilerde sadece normal teklif bile ettiler sktr cektim 24 yasindayim yeni girdim 24 e 22 yasinda ilk defa öpüstm yalan yok kendimi cok korudum :) simdi biseyler yadadimmi evet sevdigimle sözlümle INSAN olunsun da gerisi önemli degil
- +1 yıl
Birine şans verdim ne sanki o sana çok ihtiyacli senin bir erkeğe hiç ihtiyacın yokmuş babanın hayrina ona verecekmiş gibi konuşuyorsun bir kız bana demişti sana bir şans daha vereyim git dedim o kimmişte bana şans veriyor erkek adamım çalışıyorum param çok Seksi çıtır eskortlari götttn bile zikiyorm hertürlü eğleniyorm o eskidendi kadın bulmak zordu
- +1 yıl
Pardon kardesim ben kimseye sans vermedim dibimde gezen de hergün teklis alan mi diyim avrupada yasiyoruz almani yabancisimi diyim falan hepsini es gectim evet ihtiyacim oldugu halde aynen hem duygusal hem o sekilde ve benim sevdigim evlenmis bosanmis düsün ve ben onla yasadim herseyimi.., senin yaptigin ihtiyac evet bazi kadinlar yüzünden güvencini ciddi olmayi birakmissin ama ciksr elbet seven senide seven benim icin ilk önce saygi sevgi deger önemliyfi ve bir tek sevdigim geldi bana o sekilde
Soran+1 yılAynı evde yaşamıyoruz. Birbirimizin evine girip çıkabiliyoruz istediğimiz gibi. Aramızda öpüşmekten daha ileri bir şey geçmedi inanmıyorsanız ne yapayım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilisinden ayrılmış hassasmış bu ara o yüzden o şekilde sarılıp ağlıyormuş hmm.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılApaçık aldatılmışsın. Kesinkes ayrıl. Daha başka ne olabilir. İnsan aşıkken gözü görmüyor biliyorum evet ama asla geri dönme
00 Yorumla Satılmasında bir şey yok ama kucağına oturmak ne demek ya o adama bı tokat atacaktın kızında saçından tutup dovecektin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence secim. yaptirma sessiz sedasiz ayril eger sana hesap sormaya kalkarsa sende ornek verirsin en yakin arkadasimin kucagina otursam napardin dersin olur biter verecek cevabi yok yaptigi sey ihanet igrenclik
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir herifin onu seçmesinden korkuyorsan kusura bakma da kendin kaşınıyorsun gizli. boynuz arş-ı aladan görünüyor.
00 Yorumla
+1 yılBiraz bekleyip teselli edişini izleseydin neler neler görecektim... mutlu edecekti kızı hemde musmutlu
00 Yorumla
+1 yılİkimiz arasında seçim yapmasını istersem onu seçer diye korkuyorum demişsin de, Seçenek hakkı veriyorsun bide. Ben olsam suratına bakmam
20 Yorumla
+1 yılEda gök vakkasi yasaniyor a dostlar etkilenmeler baslamis.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılhahah :D sağlam yemişsin boynuzu.
bizim hiç böyle arkadaşlarımız olmadı.
''sevgilimin penisini kız arkadaşının içinde yakaladım aldatıldım mı?''10 Yorumla Bence seni aldatmış böyle saçma bir mazaret olamas sen de daha fazla kendini düşürmeden ayrıl gitsin
00 YorumlaUlan nası bir dünyada yaşıyorsunuz. Yeminle insanın çekirdek çitleye çitleye izleyesi geliyor. 😃
00 Yorumla
+1 yılNeyin kafasini yasiyon basbayagi aldatiyor seni. sen hala konusuyosan sende hata
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılYani syrılmanız gerekli bence de...
Bir de kıx niye ağlıyor muş merak ettim de00 Yorumla
+1 yılher şeyin belki affı vardır da ihanetin asla. boş ver gitsin ite dalaşmaktansa çalıyı dolan daha iyi
00 Yorumla
+1 yılSeçerse seçsin bana kalırsa ikisini de defet güzelim ne halleri varsa gorsunler
00 Yorumla
+1 yılkusura bakma ama sen zaten kaybetmissin. secmis o sececegini... bence izahi yok
00 Yorumla
+1 yılBen bu filmi daha önce izledim spoiler vereyim tren tünele girmiş sana da veda etmek düşer.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Oyle dersen Onu seçebilir bak söylim çok uzun süredir arkadaslarsa
00 Yorumla
+1 yılBugün kucağına almış yarın koynuna alır. Daha da bişey demiyorum
00 Yorumla
+1 yıl:) tesellisi ne güzelmiş, tatlım sen o çocuğun oturma organına bir tekme at :)
01 Yorumla- +1 yıl
Oturma organı neresi bir erkeğin acaba.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmış ve kılıf uydurmuş
Görünen köy kılavuz istemez.00 Yorumla İkiniz arasında seçim yapıp seni seçse boynuzlarınla herife tekrar mı koşacaksın dellenme.
00 Yorumla
+1 yılBildiğin aldatıyor seni. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna yap.
00 YorumlaO kızda masum değil erkekte kolay kandırılır. İkiside rezil.
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem