- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimi Erkek var kendine bakamadigi için evlenir. Kimisi yalnızlıktan usandigi için.
Ama kimiside doğru insanı bulduğuna emin olduğunda.. ama bence kimisi sevdiğiyle ister olsun kimiside der sevdiğimle Mutlu olamıyorsam beni seveni severim genede mutlu olurum. sonuçta önemli olan mutlu olmak.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOnsuz sabahlara uyanmak onu huzursuz etmeye başladıysa
11 Yorumla- +1 yıl
🌹..
+1 yılDengesizleri beni buluyor orası kesin istersin istemez istemiyorum ya şimdi kıymetli oldu... güzel olanı aynı anda aynı şekilde hissetmek... maddi manevi hazır hissedip o olmadan yaşamak istemediğinde... tamamlandığını hissettiği anda hazır olurlar... ama otuzu da geçirmemek lazım...
20 Yorumla
Bence sevgilisinin hayatının aşkı olduğunu fark ettiği zaman :)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
+1 yılPsikolejik Olarak Kendini Olgun Sorumluluk Sahibi Hissetiğinde
Hazırdır.
''Çocuk'' Düşüncelerine Kapılıp Hayallerindeki Aşkı Yaşıyacağını Sanıp
Evlenip 2 Yıl Sonra Ayrılanlardan Olmaya Gerek Yok :D10 Yorumla
+1 yılHayatını tam olarak düzene soktuğu zaman öncelikli yuva ucağın insani iyi tanıyıp ve kalıcıbir işin olması sart birde artık düsunelerin beyinde tam oturduğu zaman.
10 YorumlaAskerlik bitmişse ve daimi iş bulmuşsa o erkek evliliğe %80 hazır durumdadır
14 Yorumla- +1 yıl
Selam mod olamayan üye djdj
- +1 yıl
Yaw herkes olabiliyor Sen şikayet kasmıyorsun djdj
Bana sevgilim evlenme teklifi yapmıştı ben kabul etmemistim aradan bir kaç yıl geçince 3 yıl önce olması gerektiği gibi teklifi teklifi ben yapıp nikah masasına oturttum
12 Yorumla- +1 yıl
Niye bekletiyosun kadini yazik degil mi gecen zamana :(
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. maddi olarak yeterliliği olduğunda. gerisinin önemi yok. çünkü evliliği götüren kadındır, erkek o sorumluluğu alamaz. sadece maddi sorumluluğu yerine getirmesi yeterlidir, gerisini kadın halleder.
162 Yorumla- +1 yıl
@Eyelineer kadınla erkeği kkıslamak zaten ahmaklıktır. ikisinin de farklı özellikleri vardır. ama evet bir kadında erkekte olmayan farklı özellikler vardır. kadınlar duygusal zekasını kullandığı için olaylara daha derinlemesine bakabilir. erkekler zihinsel zeka kullandığı için daha düzmantıktır.
- +1 yıl
Çiftten çifte değişir bence yüzdelik. karakterlere göre değişir durum. genelde yapımız aynı değil. Erkek nasıl daha güçlüyse kadında daha sorumluluk sahibidir. Artık yüzdelik kaçsa erkek geri kalanı doldurmalı. Bence tatlıya bağladık.😊 ben okurdum yeterki samimi düşünce olsun
Maddi manevi hazır olsa da psikolojik olarak hazır olması cok zor. O yüzden baskı yapmadan onun teklifini beklemek en doğrusu. Aksi halde tüm iliski yalan olur :)
10 YorumlaOkul ve askerlik bitip sağlam bir işe sırtını yaslayınca ilk ✔ atarsın.
İkinci ✔ de kafa olarak hazır hissertiğinde atarsın.
Tabi bunlara ek birde evlenileceği eşini bulması lazım :)10 Yorumla
+1 yılhiçbir zaman erkekler bilinç altında hiçbir zaman evlenmek istemez. toplum tarafından onaylanmak için evlenirler.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin evlilikten korktuğu söylenir, fakat bu toplum dayatmaları yüzünden. Düğün onlarda beyaz eşya onlarda masraflar onlarda ne yapsınlar? Açıkçası ben de korkardım. Ama genel olarak korkmakta değil bu insan çekiniyor.
00 Yorumla
+1 yılErkek evliliğe hazır olmaz.
Bir kadın tarafından oyuna getirilip masaya oturtulur😂21 Yorumla- +1 yıl
+1 Kesinlikle. Geçen arkadaşım ile muhabbet ediyoruz yeni evli kendisi dedi ki kanka aslında biz sevgiliydik ne ara evlendik ben vallahi anlamadım kız bildiğin nikahı bastı bana dedi :D tabi bunun gibi bir sürü şahit olduklarım da var , erkeğe kalsa 50 yasına da gelse hazır değilim diyor kendimden biliyorum ama orada iş kadında bitiyor sanırım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılDğrüstr hiç bir erkek hazır olmaz evlenen de hadi der evlenir
10 Yorumla
+1 yılEvlenmiş bir çok erkek durumun farkında değil, hala evlenmiş olmaya hazır değiller
10 YorumlaGenel olarak maddisel anlamda taşlar yerine oturduğunda.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
+1 yılbelli olmuyor. 20sinde de olabilr 30unda da. Kişiden kişiye değişir. Çünkü yaşadığı çevre, ailesi, sorumluluk bilincine vs vs vs unsurlara göre değişir bu.
00 Yorumla Ben hazırım evlenmek istiyorum ama sevgilim gitti 😀😞
10 YorumlaDogru insanı bulduğunda ve maddi olarak hazır olduğunda
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer hayatımda bir sevdiğim olup o da hazır hisseder ise, o zaman evliliğe kesinlikle adım atarım.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevip o kadını benimsediği sürece hazır olur. Eğer ki benimsememişse asla hazır olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Maddi yonden kendini yeterli hissettiginde, maddi yonden sikintisi yoksa surundureni buldugu zaman ya da gayri mesru cocugu oldugunu ogrendigi zaman😄
00 Yorumla
+1 yılSana söyle diyim dışarıdaki kızlardan gözlerini ayırıyorsa bakmıyorsa kap onu nikah masasına otur ama maddi yönde sıkıntısı varsa kıza rezil olmamak icin geç evlenmek isteyebilir gururuna yediremez
00 Yorumla
+1 yılAşkından emin olduktan sonra onsuz yapamadığını anladığında.
10 YorumlaGönlümü aldığı zaman maddi durum sorumluluk yerine geldiği zaman
10 Yorumlaaskerliği yapıp evi güzel işi arabası olunca her an hazırdır evlenmeye
10 YorumlaAskere gitmeyi düşünüyorum. şu an kendimi hazır hissediyorum. Askerden geldikten sonrada birini bulursam evlenicem hayırlısıyla 🙏
00 Yorumla
+1 yılKendini evlenebilecek bir yuvaya sahip olabilecek biri hissettiğin de. Küçük kusurları def etmeye çalışır. Genellikle +23..
00 Yorumla
+1 yılAskerliğini yapıp iyi bir iş sahibi olunca doğru insanı bulunca
10 Yorumla
+1 yılEvlilik konusunda erkeklere yüklenilmesinden nefret ediyorum.
00 YorumlaErkekten erkeğe değişir, karaktere ve olgunluğa göre
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerekli güven irtiba ve izlenim aşamaları tam not almış bir sevgiliye sahip olduklarında
00 Yorumla tilkiye pişmiş tavuk yer misin diye sormuşlar; tilki; gülmekten cevap veremiyorum demiş ;-)
00 YorumlaDoğru kişiyi bulduğunda ve tamam işte bunla ömür geçer dediğinde.
00 Yorumla
+1 yılZihinsel ve maddiyat olarak kendi kendini idare edebildiği an.
00 Yorumla
+1 yılSevdiği varsa, işi mevcutsa, biraz da kenarda birikim 👌
00 Yorumla
+1 yılMaddi yön harici toplum baskısından sıyrıldığı ya da unursamadığı zaman uygun kişiyi bulduğunda
00 Yorumla20 yaşında da hazır olur. 40 yaşında bile hazır hissetmez. bu kişinin yaşantısını geçmişine bağlıdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılİş güç herşeyi olunca bide beyin olarak hazır olmali
10 Yorumla Birikim yaptığında ya da kadınlara doyduğunda genel olarak kendine güvendiğinde
10 Yorumla
+1 yılHergün aynı kişiyle sıkılmadan 2-3sene (çocuk olana kadar) vakit geçirebileceğini hissettiği anda hazırdır.
10 YorumlaHerşey duygulara bağlı, karşısındaki kadın onu duygu ve hareketleri ile oraya çekebilir.
00 Yorumla
+1 yılÖnce kıza guvenince sonra parayı bulunca. para yoksa zor
00 Yorumla
+1 yılFotograftaki zayn mi?
14 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum, yönetim benim koyduğumu değiştirmiş bunu koymuş dj
- +1 yıl
Evet kesinlikle o dövmeden anladim 😂😊😍
- +1 yıl
Hmm 😂😂😂🌹
- +1 yıl
😊😂❤
+1 yılSevdiği kisiye guvendiginde ve sorumluluk almaktan korkmadığında hazırdır bence. Bide dünyanın derdini unutturacak bı eş lazım tabi
10 Yorumla
+1 yılCapkınlıktan sıkılıp düzgün düzenli bir hayat kurmak istediği zaman.
00 YorumlaDışarda evli insanları görüp onlara özendiği zaman
21 Yorumla- +1 yıl
Benim tüm arkadaşlarim kimisi ya sevgili buldu ya da evlendi. ama 1 o kadar da evlenip boşananlari da görüyorum.. ama genede evlenmek isterim ama hem tam güvenemediğim için eminde olamıyorum hemde. Bulamıyorum da. Oncin yalnızlığı seçiyorum. Okulda o kadar da çok görüyorum sevgili bende isterim ama bu konularda hiç iyi değilim.. sadece her zamanki gibi yalnızlıgimla yaşıyorum o kadar.
Sorumluluk sahibi alacak olgunluğa eriştiği zaman.
00 Yorumla
+1 yılDoyma noktasına ulaşınca çünkü ulaşmazsa hözü hep dışarda olurr
10 YorumlaBirinden ayrı yaşamayı düşünemeyecek kadar çok sevdiğinde...
10 Yorumla
+1 yılBunu kadınlar bilemez erkekler bilir yani erkekler sormamız lazım
00 YorumlaBence kimse evliliğe hazır değil anca p anlar yaşanınca anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılKendi ayakları üstünde durmaya başlayınca maddi olarak hazırlanınca ve kız arkadaşından emin olunca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenel bir değerlendirme yalnis olur. Ama hazırım diyosa hazırdır veya hazır olsun ama yaaa..
00 Yorumla
+1 yılIsi yerinde
Yasi +25
Karakteri oturmus
Olgunluga erismis
Oldugu zaman.00 YorumlaOnu bilmem de Foto çok güzel yaaa 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Ben başka koymuştum ama ks değiştirmiş 😂😂😂
- +1 yıl
Çok tatlı görünüyor 😂😂 hayran olunmayacak gibi değil 😂
- +1 yıl
Ahaha 😂😂😂🌹
İşi gücü maaşı ve sevdiği kızdan eminse artık evlenilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Maddi olarak kendini hazır hissettiğinde
Birde evlenecek düzgün birini bulduğunda00 Yorumla
+1 yılbir erkek evliliğe hazır olmaz hiç bir zaman onu iten nedenler vardır
00 YorumlaBeynindeki capkinliga son verdigi zaman imkaniz.
20 Yorumla
+1 yılOhooo hazır olmazlar ki onlar.
10 YorumlaNe zaman metal olarak o olgunluğa ulaşırsa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendini ne zaman hazır hissederse o zaman
10 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat