Askerliği geldi bir anda memlekete dönmeye karar verdi ve antalyadan döndü aşiret çocuğu fazlada dısarıda gören egolu sanar ama hep bana baska davrandı senden sonra gittim denedim kimseyle mutluda olmadım dedi seninle ciddiyim dedi dün evlilik bahsi açıldı bende madem öyle gel iste askerlik durumuna göre bizimkiler uzatır bunu bahane etme dedim ama sonra düşünüyorum üniversite hayatım var beni burada tutmak istiyor ben batıya tam çıkıcakken şu an gidemezsin diyor amacı beni oyalamak olduğunu düşünüyorum ama bu çocuk eve eknek getirmicek tiplerden olsa gerektiğini düşünüyorum instagramdaki fenomenler gibi ama ne yaparsınız kürt ve asiret olunca ben baba olmak istiyorum diye tutturdu yavrum sen daha 21 yaşındasın benim evde kaldım psikolojisine girmem lazım dimi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O çocuğun kendisine güveni yok. Bak güzel kardeşim. Ben bir erkek olarak sana nasihat vereyim. Bu tarz seni kısıtlamaya çalışan erkekler öncelikle özgüvensizdir bildiğin eziktir. Bunun bilimsel açıklaması bile var. Evet bir erkek kıskanır ve kısmanması da lazım ama kadına kölesiymiş gibi oraya çıkma bunu yapma yapamazsın diyorsa bil ki kesin bakiresin diye seni elinden kaçırmak istemiyordur. Büyük bir ihtimal ailesi tutucu biri. Böyle biriyle evlenirsen hayatın zindan olur. Kendisi her naneyi yer ama senin hiçbir şey yapmanı istemez. Halâ bu tarz erkekler kaldı mı? ya kaçıncı yüzyıldayız. En sünepe erkekler bunlar. Çoğu korkak olur. Mesela bir mevzu var diyelim eğer tek başınaysa pısırık kedi gibidir ama yanında birden fazla erkek arkadaşı varsa aslan kesilir 😂 Eziklik duygularını bastırmak için de kendinden güçsüz olan kadına karşı belli bir süre sonra öfkeyle karışık hiddetli davranışlar gösterirler. Bu tiplere dikkat et derim kardeşim. Bunlar kesin ve onaylı 👍
Boyun eğmeyeceğim kesinlikle
Sana söyliyim eğer evlenmeden önce senle birliktelik kurmak istiyorsa geçmiş olsun. O zaman niyeti kesin bellidir. Seni evlenmekle kandırıp birlikte olmak isteyecektir. Net uzak dur. Yoksa onun ağzında meze olursun. Arkadaşlarının yanında şöyle yaptım böyle yaptım der. Bu tip kasalara dikkat edin. Bakın biz erkekler olarak abi tavsiyesi veriyoruz. Evleneceğim der seninle yatar daha sonra sen ayrılma diye diller döker. Manipüle etmek için duygusallığa bağlar sen de inanırsan seni belli bir süre sevgililik ayağına yatak arkadaşı olarak kullanır. Evleneceğiz der şöyle der böyle der. Sonra bir kavga anında sh yeter be seni çekemem diyip tekmeyi basar. Sonra bu başka biriyle evlenir. Evliyken sana mesaj atar seni unutamadım beni zorla evlendirdiler. Ailem zorladı seni unutamıyorum diyip metresi olarak kandırmaya çalışır. Yani bu tip kasaların nasıl bir şerefsiz olduğunu sana söylüyorum ki gözünü dört aç kardeşim.
Kürdüm kesinlikle uzak dur. Doğuyuda batıyıda biliyorum. İnan en çok kürt erkekleri aldatıyor. Türk erkekleri gerçekten daha masum kalıyor. Bizim doğuda ki kızlar bile türk erkekleriyle evleniyor. her şey sizin oradan sandığınız gibi değil. Çoğu kadın her naneyi yiyen türk erkeği zannediyor evet türklerden aldatan vardır ama kürtler kadar değil. Çoğu kız bunu yanlış biliyor ama biz kürtler bunu iyi biliyoruz. Üst kimlik türk olduğu için her aldatanı türk zannediyorsunuz ama durum öyle değil ne yazık ki. O yüzden kesinlikle dikkatli ol derim. Bunu bir kadın olarak söylüyorum babam olsun, kuzenlerim , akrabalarımda ki ne kadar kürt erkeği varsa şerefsizdi. Hepsinin aklı fikri sürekli uçkurunda. Batıdaki kadınlara iyiymiş gibi kendilerini gösteriyorlar hepside köprüden geçene kadar sonra içindeki şeytanlığı çıkarıyorlar. Kürt erkeği=deccaldir net
Sen ne anlatıyon ne abla evlenmek isteyen gelir ister
Bu yaz isticekmiş zaten
Ama çıkamazsın bir yere memlekette durucaksın 6 ay bekliceksin demesi olmadı
Üniversite ortamında kızların büyük bi çoğunluğu değişir bunu istemesi mantıksız değil
Kendisi de denemiş gitmiş antalyalara bodrumlara bana ilk alkolüde içiren kendisi ve zamanında gitme dediğim sırf gidiyormus diye ilgisiz davrandı Şu an bebek gibi davranıyor gitmeyeyim diye
O erkek sen kadınsın üni ye gittiğinde başkası araya girerse sen ona eskisi gibi bakamazsın yaratılış böyle erkek birşeyler yaşasa bile bağlı kalır kadın da öyle değil
Beni açıkta giydirmez biliyorum azıcık eteğin boyu kısaydı diye ceketini örttü dizime yakın olmasına rağmen. Beni sord Bakireyim diye alacağına o kadar eminimki
O kadar emin olms kimse vazgeçilmez değil
Ailesi namuslu insan arıyor ailesine layık gelin getirmek istiyor zaten instagramda da femomen kapatacam dedi niye kızların zoruna mı gidicek dedim
İnşallah gönlünce olur her şey