Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kişilik ve karakter oturması gerekir. Çünkü evlilik sorumluluk sahibi olmak demektir. Aynı şekilde Kadın da öyle
Evlilik için sevmek, hoşlanmak yetmez. İstediğiniz kadar uyumlu olun zevkleriniz bir olsun ama bunlar evlilik için gereken şartlar değil.
Günümüzde yeni çiftlerin çoğu en ufak bir anlaşmazlıkta yaptıkları " olursa olur olmazsa Sen yoluna ben yoluma" anlayışı hâkim.
Evlilik tekdüze bir hayat şekli değildir inişlerde olacaktır çıkışlarda olacaktır. Önemli olan evlilikte tahammüllerinizin zorlandığı, en kötü zamanlarda, sıkıntılı günlerinizde kişi iradesini kaybetmeyerek psikolojik olarak bu ağır şartlarda sağlıklı kararlar alıp ayakta duran kişidir.
O yüzden bir evlilikte kadın güvende olmayı daha çok tercih eder. Bir kadın yaşına kadar çok güvenirse ve erkek de o güveni verirse o evlilik mutlu ve huzurlu olur. İşte buradaki en büyük bağ, Sadâkat, eşin sağlıklı kararlar alabilecek bir psikolojik güçte olması gerekir.
Eğer bir evlilikte insan stres yönetimi psikolojik yönetim yapamıyorsa o evlilikten çabuk vazgeçer ve sıkılır.
Bir evliliğin temelinde olması gereken budur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYine tartışmalı ve anlamlı güzel bir soru. :)) bir erkek öncelikle neden evkenmek istiyor bunu bilmek gerekir bunun cevabınıda ancak kendi bilir. Evlenmek yuva kurup sağlıklı ahlaklı topluma faydalı işler yapacak nesilleri devam etirmek mi yoksa kendi ihtiyaçları için mi evlenmek istiyor bunu iyi analiz etmek gerekir. Maddi olanakları sağlamış kaygılarıyla yüzleşip onları kabullenmiş ve değerlerine sahip çıkıp , hayat mücadelesine her koşulda devam eden kişi evlenmeye hazırdır. maalesef böyle bireyler sayıca çok olmadığı için evliliğe hazır olamamaktadır. Ailelerin üzerlerine düşen fazlaca görev vardır. Evlatlarının artık yetişkin bir birey olduğunu onlara hatırlatmaları gerek. Yaşamlarının bundan sonrasındaki düzen , gerekse bundan sonraki duşuşunun sağlam olabilmesi için evlilik kararı almalarında hayır vardır. Evliliğin sorumluluk istediğini her yaşın üzerine farklı sorumluluk yüklediğini ama hayatı kısıtlamadığını bilmesi gerekir karar alacak olan şahısların. Kimse yanlız yaşayıp ölmeyi haketmez. Bu yüzden evlilik kararını alması kendileri açısından iyi olur. her yaşta ve hatta an insan kaygı içinde olabilir. Yaşadığı ülkenin ekonomik durumu kişileri farklı düşüncelere sürükleyebilir. Bu durumda bireyin karşısındaki kişide bu kaygıları görüp karşı cinsin kaygılarını görüp ortak karar alırlarsa kişi evlenmek için eninde sonunda evlenme kararı alacaktır. Evlenecek kişi bencilce karar alıp çıkarları için evlenmek istememelidir. Unutmayız ki karşımızdaki bir insandır kırılan kalbin sadakasını iki dünyada da veremezsiniz.
00 Yorumla
+1 yılCinsiyet ayrımı olmadan herkes için geçerli, tek başına hayatta kalmayı öğrenmiş ve ne aradığını biliyor olmak gayet güzel bir konum evlenmek için. Gerisi iki (ya da daha fazla) tarafın evlilikten aradıklarına bağlı.
Genelde para tek başına yeterli oluyor biriyle evlenebilmek için, ama o kadar maddi ve göz önünde olmayan diğer şeylerde neyin ne olduğunu anlamak çok zor olduğundan evliliğin bir kumar olduğu söylenebilir.
İstiridye çok güzel bir örnek. Dışından inci çıkıp çıkmayacağını anlamak çok zor ama istiridyenin yaşı ne kadar büyükse inci çıkma ihtimali de o kadar artar.
(Milfler yazabilir her zaman kapım açık...)
00 Yorumla
hazır olduğu zaman zaten sana teklif yapar ya da istemiyorsa sevgililik sürsün istiyorsa erteler. bu tarz ayrımları senin anlaman lazım çünkü ilişki yaşayan sensin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılParası olduğu zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıl• nafaka kanunun kalkması lazım.
• yeterli paraya sahip olmam lazım.
onun harici 18 yaşında olmama rağmen evlilik için yeterli olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum.148 Yorumla- +1 yıl
Bence nafakayi kadin hak ediyor, adam kariyerini yapsin calissin diye senelerce evin isini, cocugunun sorumlulugunu ve adamin sirti yere gelmesin diye ugras sarf ediyor. Ayrilinca kadin issiz gücsüz kaliyor, kendisini kocasi gelissin diye gelisemedigi icin is konusunda bence gayette hak ediyor nafakayi hemde köküne kadar.
- +1 yıl
yeterli paradan kastım bir evi dizecek kadar, bir ev alacak kadar veya kirayı rahatlıkla ödeyebilecek kadar. tercihen partnerimin de çalışması avantajımıza olurdu.
- +1 yıl
kadınlar işe giremez diye bir kanun mu var? kadınların %50'si çalışıyor. bir de şu açıdan bakın ömür boyu maaşının yarısını veren bir erkek. ne kadar mantıklı geliyor ben anlamıyorum adam asgarî ücret alsa açlıktan ölür nafaka yüzünden 10.000 ₺ yarısı 5000 ₺ bir insan geçinebilir mi bu parayla? sonra da cinayetler oluyor.
- +1 yıl
O zaman cocuguna adam baksin magdem nafaka ödemek istemiyor allahallah ya herseyi kadin üstlensin etsin ama ayrilinca kadinin tüm fedakarliklari ortada kalinca hice sayilsin senin kiz kardesin ömrü boyunca esini destekliyor ediyor adam ayrilinca ne halt yerse yesinmi desin, bir kere nafaka ödiceginiz insan cocugunuzun annesi o ne kadar iyi oulrsa cocugunuzda o kadar iyi olur biraz mantik rica ediyorum. Cocuk büyütüp meydana getirmek hic kolay degil.
- +1 yıl
düşüncenizin hiçbir tarafına katılmıyorum. kadın erkek çoğu konuda eşittir. kendini evliyken geliştirmiyorsa bu kadının sorunudur. ev işlerinin sorumluluğu erkeğe ve kadına eşit derecededir. erkek de evi temizler, bulaşık yıkar. bunda bir problem yok.
- +1 yıl
kadın fedakarlık yapıyor da erkek yapmıyor mu? düşünceniz çok saçma. kız kardeşim var zaten kendi ayakları üstünde durmasını öğretiyorum.
- +1 yıl
O zaman sana bir örnek atiyim evlilikten önce adam esit sekilde isimizi yapariz ederiz diyor. Adam evleniyor ve karisi ev konusunda yardim et diyince bosanmaya kadar yol aciyor, siz calisip ev isini yapmak kolaymi saniyorsunuz ben 10 senedir araliksiz calisip kendi basimin cagresine bakiyorum siz daha is hayatina atilmamis ev isini yapmamis kadar toy konusan bir insansiniz
- +1 yıl
herşeyi kadın üstlensin tüm fedakarlıkları kadın yapsın dediğinizden sonra ciddiye almıyorum zaten sizi. bakış açınız çok dar ve cahilliğinize veriyorum. üstelik çocuk yapmayı da hiçbir şekilde düşünmüyorum bu yüzden problem yok.
- +1 yıl
bakın ben profesyonel futbolcuyum sabah akşam canım çıkıyor muhtemelen bir inşaat işçisinden daha fazla çalışıyorum yine de geldiğimde aile evi olmasına rağmen çamaşırlarımı yıkıyorum. asıyorum bulaşıklarımı kendim yıkıyorum. yemek yapmasına da yardım ediyorum annemin. bunlar olması gereken şeyler.
- +1 yıl
kendisi işte çalışmıyorsa bir zahmet ev işlerini yapsın değil mi? sonuçta sen gidip evin giderlerini karşılıyorsun. çalışıyorsa saygım sonsuz.
- +1 yıl
Cocuk yapip yapmamaniz size kalmis, bir adamin en güzel birakicagi sey emanettir bunu yabanci ünlü adamlar bile söylüyor hani bir türk kadin diyince cahillik olur ya ama yabancilar diyince acik görüslü zeki bir tespit olur. Ben nice hayatini dibine kadar yasamis yaslanincada akli basina gelmis ablalar abiler biliyorum sizinde yasiniz geline keskeleriniz olucak aile kurmak bir es / dost / arkadasla hayat gecirmek bu dünyada com güzel birseydir
- +1 yıl
aile kurmak için çocuğa ihtiyacım yok. çocuğa vereceğim ilgiyi emeği eşime vermeyi tercih ederim.
- +1 yıl
bırakacağım en güzel emanet anılarım ve emeklerim. bir çocuğu insan gibi yetiştireceğime koca bir nesile ilham kaynağı olabilirim.
- +1 yıl
bence siz bazı insanlara çok dolmuşsunuz. herkes sizin dediğiniz gibi değil. çeşit çeşit insan var. ne şerefsiz erkekler var onları savunmuyorum.
- +1 yıl
keşkelerim belki olur ama bu keşkem kessinlikle çocuk yapmadığım için olmaz. hani çocuk bakma sorumluluğu diyorsunuz ya bende ondan gelecekteki eşimi kurtarıyorum işte.
- +1 yıl
çok genelliyorsunuz. ne erkekler var evlilikte kadından bin kat emeği olan. bütün erkekler aynıymış gibi nafaka doğru değil. ve sebep olacağı tek şey cinayet oranını arttırması. çünkü 5000 ₺ ile kimse ömür boyu geçinemez. kadın istediği kadar sorumluluk almış olsun karşısındaki kişinin hayatını bitirmeye hakkı yok. ne kadınlar var sırf karşısındaki insan acı çeksin diye ömür boyu işe girmeyip nafaka alıyor sigortasız işte çalışıyor veya yeni sevgilisiyle o parayı yiyor adam açlıktan mahvoluyor. bu bir kanun açığıdır ve tartışılması bile rezillik olan bir konudur.
- +1 yıl
nafaka almak için evlenmek meslek oldu bilmem haberiniz var mı zengin insanlara gözlerini dikiyorlar.
- +1 yıl
mesleğim gereği muhtemelen bu korkudan dolayı asla resmi nikay kıyamayacağım.
- +1 yıl
Valla ben evlilikte adamin kadindan daha cok emek verdigini hic bir zaman görmedim. Erkeklerinde kadinin hayatini bitirmeye hakki yok o zaman! Sen besle büyüt ayiyi ona odaklan hayatin boyunca kariyerinde ona destek ol gelissin diye ayrilincada onun yüzünden gelisemedigin icin nafakayida verme yok daha neler, senin kiz kardesin annen yokmu? Onlarin nakfa almasini istemezmisin kafanmi iyi?
- +1 yıl
bundan da memnun değilim bende isterim resmi evlenmek ama sadece korkuyorum.
- +1 yıl
kadınların %50'si okuyor ve çalışıyor farkında mısın? evliliklerde erkekten çok maaş alan kadınlar bile var
- +1 yıl
nafakayı çok görmez mi? diyorum ki açlıktan acı çekiyorlar 5000 ₺ ile kim nasıl geçişin çok görmez diyorsun delirtme beni bir ev kirası 5000 ₺ bu adam ne yiyecek ne içecek ne giyecek
- +1 yıl
ne kadar cahil bir insansın bu kadarını hiç görmemiştim.
- +1 yıl
hayır hakkı değil. kendisi çalışıp kendine bakabilir neden eli kolu yokmu? engelli sınıfına sokuyorsa kendini orasını bilemem 😁
- +1 yıl
ben yabancı deyince açık görüşlü mü olur dedim kendi kendine ötüyorsun ön yargı ile
- +1 yıl
ezbere konuşup durma daha fazla mantıklı bir tane lafın yok
- +1 yıl
tamam işte ben girerim var mı sıkıntı?
- +1 yıl
birisiyle durduk yere de ayrılmam. sadık biriyim diğer erkekler beni alakadar etmez erkeklerin %90 da şerefsiz olsa %100 öylemiş gibi kanun çıkaramazsın bu işin cinsiyeti olmaz.
- +1 yıl
ben değil neredeyse bütün kadınlar senin tersini düşünüyor. zaten hiç mi hatayı kendinde aramıyorsun. olan sana olur bana bir şey olmaz. senin için şu kadar açıklamaya çalıştığıma şu kadar seninle muhattap olduğuma şükret. sanki kötülüğüne bir şey söylüyoruz.
- +1 yıl
Sen bulunmaz hint kumasimisinda ben benimle konustugun icin sükür edicekmissim? Karekterin ortada baska fikre sahip olan insanlari cekemiyorsun bu cahilligin dibi bonun sayesinde türkiye ilerleyemez, avrupada farkli görüs sahibi insanlar cok medeni sekilde konusabiliyor tartisadabiliyorlar ama kimse senin gibi cahilce konusmaz ve senin fikrinin tam tersi cogunda.
- +1 yıl
fikrini dinlemesem şu kadar yazar mıydım sanıyorsun. ama anlaşılan hiçbir şey anlatılmaz sana gözünü açacağın yok. ben daha fazla uğraşmayacağım. umarım bir gün sırf sana ters diye düşünmeden direkt cevap vermeden önce bir kafanı kaldırıp topluma bakarsın. umarım farkettiğinde çok geç olmaz. toy çocuk iyi günler diler.
- +1 yıl
ben anlatmayı bıraktım kanka sende boş ver
+1 yılParası olması lazım borça girmek istemiyor kimse yarının ne olacağını bilmeden borç yapmak mantıklı değil bu zamanda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir bu. Bazıları vardır 20 yaşında hatta daha erken evlenir bazıları ise evliliğe asla hazır olmazlar.
00 YorumlaUzaylılar inecek ve diyecek ki ya evlenirsin ya istila ederiz, böyle olursa evlenirim
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılAile onayı olup gitgeller samimiyet güzel göründüğü sürece 1 veye 2 sene en uzun süre
00 Yorumla
+1 yılBunun net bir cevabı yoktur her erkeğin hayalleri düşünce bakış açısı farklıdır
00 YorumlaHayatlarının düzensizliğine katlanamadıkları zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMesela ben korktuğum için evlenmiyorum korkmasam bi sıkıntı yok
04 Yorumla- +1 yıl
Onu bilsem zaten şuanda sorunumu çözmüş evlenmiş olurdum.
- +1 yıl
Sebebini bilmediğim bir korku işte bilmiyorum
+1 yılEvlenmeden yapmak istediği her şeyi yapmışsa veya evleneceği kadına güveniyorsa kendisini kısıtlamayacaksa, istediği şeyleri yapmasına izin vereceğinden eminse hazırdır
00 Yorumla
+1 yılYa bence, hayatını oturttuklarında, işi olduğunda, kendine ayırabilecek vakti olduğunda ve aileden uzaksa hazır olur, Bence
00 Yorumla
+1 yılCevre baski yapinca kendi hallerine biraksan hiçbiri istemez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgililerini aldatıp ayrılıp kafası kesilmiş tavuk gibi dolaşıp telaşlanıp birkaç ayda evlenebilirler
043 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkendim 35 yaşından sonrayı düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılerkekler baya duygusallar aslında
Cevap sahibi+1 yıl@implant sen bisg
Cevap sahibi+1 yıl@implant dokunmuş galiba 35e 3 kala hala avel avel geziyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılaynı şeyi yazdım :D amca kendi yaşını bilmiyor herhalde
Cevap sahibi+1 yıl@implant :D :D :D :D güldürdün dayı işim gücüm var mühendisim pek düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@implant endüstri :)
Cevap sahibi+1 yıl@implant biriyle hayatımı birleştirmek için telaş yapmama önüme çıkan ilk erkeğe atlamama gerek yok ki kadınlar iş güç sahibi olsa çoğu size bakmaz işine bakar işsizken ben de gönül şeylerini düşünemiyordum bu yapıyla da alakalı bir şey. burada bulamazsam yurt dışında bulurum sıkıntı değil
Cevap sahibi+1 yıl@implant ya anladın mutsuz ve umutsuzsun banane a*q sg
Cevap sahibi+1 yıl@implant ne pardon neyin var ki senin
Cevap sahibi+1 yıl@implant bilader daha fazla kendini utandırma sg şu taraftan
Cevap sahibi+1 yıl@implant işsiz dil bilmeyen adap bilmeyen hödük sap
Cevap sahibi+1 yıl@implant *lan bir git artık yorumumdan ne kendini ispatlama şeyine girdin rezilsin git lanet olsun git
- +1 yıl
@0000k göbek yok.. Dikkatli beslenme ve uyku var. Agzımın kokması imkansız.
Elbette bunlar da kriter değil zaten. Çoğu kız göbekli sever o ayrı..
Ben sana evlilik için her iki tarafta da hangi şartlar oluşması gerektigini yazdım.
Olayın özeti çok beklersen karşına senın beklentilerinle alakasız saçma sapan kişiler çıkar.
Cevap sahibi+1 yıl@implant kimse senin düşüncelerini umursamıyor almaz falan anlatma artık
Cevap sahibi+1 yıl@implant umursamayanı bana yetecek
Cevap sahibi+1 yıl@implant zavallı
+1 yılPara lazım para çok para hemde
05 Yorumla- +1 yıl
1 m cepten çıkmalı
- +1 yıl
Belki daha fazlada olabilir o
- +1 yıl
Ne abarması la arkadaşım yeni evlendi mutfağı falan 200 e kapattı ne anlatıyon
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılPara ve evliliği hak edecek bayan
016 Yorumla- +1 yıl
Brn kendim için söyledim zaten
- +1 yıl
3.5 yılımı verip hiç bişeyini eksik etmeyip zor gününde yanında olup sonra onun bunun dolduruşuna gelip saçma sapan tavırlara giren ve annesi sırf başka şehirde çalışıyorum diye olmaz diyip annesinin lafının üsttüne laf söylemeyip giden biri evliliği hak etmiyor
- +1 yıl
Hak edense sevdiği için dünyanın başka ucuna gidebilecek onla olayım da herşeyine bütün zorluklara razıyım diyen
- +1 yıl
Sadece sevgi yetmiyor ama tüm imkanları ona sunuyorum Allaha şükür güzel Bi hayat sunabilirdim ona
- +1 yıl
Ve ailem yıllardır benden daha çok sahiplendi onu
- +1 yıl
Pardon da benim işim öyle ras gele Bi yerde olacak bişey değil bu iş için kendi memleketimi terk ettim işimde daha çok gelişip daha yüksek pozisyonlara gelebilmek için yoksa bende biliyorum onun memleketinde çüzi Bi miktarda çalışmayı ama bunu istemiyorum çalışıyorsam daha fazla param olsun istiyorum sana soruyorum küçük Bi şehirde 10 bin TL ye mi çalışırsın yoksa büyük Bi şehirde aynı işi yapıp 20 bin TL mi
- +1 yıl
Sırf annesi yanında istiyor diye kendi düzenimi bozamam buyursun gitsin kendi memleketinde birini bulsun ona herşeyinde Bi sınır vardı niye hep ben fedakarlık yapmak zorundayım
- +1 yıl
Ne kadar çok sevsem de kendime olan Bi saygım var ve onun için bütün düzenimi bozamam o da ayak uydurması lazım
- +1 yıl
Tamam anladım ben seni
Parası olması lazım ilk başta
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz ki sen basıcan Nikahı 😄
10 Yorumla
+1 yılSevdiği kadın evlenmeden olmaz dediğinde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılpartner kazara hamile kaldığı zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşa göre ortalama 25 26 yaşlar ideal.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bu yaş ya da kişilikle alakalı bir durum.
00 Yorumla
+1 yılBeyinde bitirdiği zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Kadınlar tarafından kandırıldıklarında :)
00 YorumlaBen hazırım ama bilin bakalım ne eksik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu kişiye bağlı
00 Yorumla Kişiden kişiye değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi imkanlarının hazır olması lazım bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen evlenecek erkek bulamazsın bence
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılYok ki bulasın
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. ölünce
05 Yorumlahiç bi zaman :d
010 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılhiç bir zaman
00 Yorumla
+1 yılPara olduğu zaman
00 YorumlaEvlilik yapacak olgunluğa ulaştığinda bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 15 yaşından sonra
00 Yorumla
+1 yılMezarda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılöldüğünde:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic bi zaman byby
00 Yorumla
+1 yıl30 sonrası
01 YorumlaAy hiçbir zaman
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği