İstedi geri çekmeli miyim? Sizce amacı ne istemiyor ise reddetsin?
İsteği çek
Çekme kalsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sakin çekme bende hoslandigim kıza istek attım bekletti bekletti sevgili olduğumuzda sormustum utandigini söylemişti kesin aynidir
Nasıl ya niye utansın ki erkek bu utanma sebebi ne
Ne zaman kadar bekleteyim lütfen yardımcı ol
Ozelden konusalim
ya da boşver
Niye
Simdi her erkek utangaçtır ama karşı cinse karşı seni bekletiyorsa kesinlikle sana birşeyler hissediyordur
Yoksa her turlu kabul eder ya da reddederdir
Merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin insanlara yardim etmeyi severim
Bir kaç hesaptan daha istek attım benim kini mi bekletiyor diye bütün istekleri bekletiyor ama
Kesinlikle senden hoslaniyor
Nerden anladın
Bende oyleydim ve genellikle öyle oluyor
Ve de sende bekletme açıl ona kotu şeyler olmayacağından eminim
O zaman isteği öekeyim biraz da o adım atsın 4 gündür bekliyorum
Ona açılmalisin
Ama nasıl
Çok kolay diyeceksin ki atiyorum cihan sana birşey söyleyeceğim ben senden hoslaniyorum galiba diyeceksin ya bende der ya da hayir der boşuna uzuyor
sana karşılık vermek zorunda değil tam tersini düşün. Biri senden hoşlansın sana davet atsın
Cevap
4Cevap
Ne kadardır bakışıyorsunuz?
Ne zaman birbirimizi görsek ama son 3 haftadır baya
Peki ne yapmalıyım ben onunla tanışmak istiyorum kesinlikle haklısın da ben ne yapayım isteği kabul etse en azından takipleşsrk belli bir süre
Nasıl anlamaya çalışıyor ki uzaktan nasıl anlayabilir
Ben o kafa uyulmasını deneyelim istiyorum ama bir adım gelmiyor illa ilişki olması şart değil
Eğer biri bana 1 ay dan fazla bakış atsa. Özellikle de anormal zamanlarda. Mesela önümdeyken dönüp baksa falan hisleri olduğundan iyice emin olabilirim yani. O da zamanla iyice emin olur senden. Şimdi aceleye getirince bazı kızlar olur ya sevgili olmaya meraklıdır falan. Öyle olmandan şüphelenmiş de olabilir. Çünkü gerçekten sevmeyi bilmez öyleleri. Can sıkıntısından sevgili yapar bir nevi.
Aceleye getirmiyorum ama okul bitti artık ona bakıp belli edebileceğim bir ortam yok
İsteği çekmeli miyim hoşlandıysa bir adım da o atsın bekletip durdu beni 4 gün
Sen bilirsin bence çekme
Bekle
Çek bekle o atsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar