Cemaat ekibi ne olacak, daha da mı güçlenecek.
Bizim siyasilerimiz toptan kötü bizse kendimize yakın kötüyü takım tutar gibi tutuyoruz.
Sorun onlarda değil bizde. [Kız arkadaşım benzer bir cümle kurmuştu :) ]
Kim size o tiplere aşık olduğumuzu söyledi ?
Ben böylr tiplerden iğrenirim,bana küfür edenin suratina bile bakmam asla
Küfürü aşk sözü sanan kızlarda var tabi,çok afedersiniz iki sevgilin birbirine en ağır kelimeleri kullandigini gordum,bunlari buraya yazmaya benim terbiyem müsait değil.
Kendisine o... diyen bir erkeğe hala aşkım diyebiliyorsa bir kiz,dünyanin en adi insanidir.
Yada ailesinden öyle görmüştür bu tip laflat o na iltifat olarak geliyordur.
Ama genelleme yapmayin her erkek bir değilse,her kızda bir degil emin olun..
Dürüst terbiyeli iyiler sessizler, Yanlış yapılan ve adam yerine konmayanlar oluyor her zaman.
Kötü, utanmaz, terbiyesiz menfaatçi kişilerin davranışları "samimi" sanılıyor. Yanlış burada halbuki..
yazdığın bir çok şeyin altına imzamı atarım aynı şeyleri düşünüyoruz. sevilen tipten dizi, ekran kahramanlarına kadar. ama sanırım iyilerin değeri de anlaşılacak. cevap veren kızlar genelde ben öyle değilim demiş ama %99 un böyle olduğu kesin. Sevgililikte yrekten sevmek değil artık sadece gösterili şeyler ön plana çıkıyor en basiti. Serseri pislik adamları sevip parası varsa 3 5 hediyeye kanıyor çoğu. İnşallah o iyileri tanır %99 dışındaki insanlarla birlikte oluruz. çok uzun uzun konuşmak isterim bu konuyu seninle kardeş.
Eyvallah :)
Bulunduğun ortamda ki kızların zeka ve kültür seviyesiyle ilgili bir şey. Aklı düzgün çalışan, genel kültürü iyi bir kız seni çekici bulacaksa bulur, serseriyi çekici bulsa da gitmez. Sana denk gelen kızlar o yalancı adamların kız versiyonları sanırısam, ortamını değiştirmelisin.
Dostum ben sadece kızlardan bahsetmiyorum ki, millet konuyu soruyu okumadan cevap yazmış.
Cevap
13Cevap
yahu kaç gündür aynı konuları görüyorum uakala zübbelerin,p*çlerin sevildiğini kim söyledi size? neye göre kime göre seviliyormuş?
ben namuslu adamları severim,ben dürüst adamları mert aadamları severim,ben gözü dışarıda olmayan kıçı başı ayrı oynamayan efendi adamları severim,ben ALLAH korkusu olan adamları severim,büyüklerine saygısını yitirmemiş eski değerlerine sahip çıkan düzgün konuşan adamları severim
kısacası ben adam gibi adamları severim net!
Türk kızının net cevabı, adam gibi adam ve döşü kıllı :)
Madem böyle adamı seviyorsun da neden serseriye aşık oluyorsun anam?
adam sanıp aşık oluyorum meğer içinde bir öküz bir hayvan barındırıyormuş iki yüzlülere denk gelirsen oscarlık oynayanlara denk gelirsen aşık olursun anamm
bilmem anlatabildim mi
Peki :)
Yazacaklarimi yazmissin zaten canim,tebrik ediyorum seni.
sağol canım :)
Katılıyorum söylediklerine. Birde aklıma şöyle birsey geldi bu saydıkların hep aktif rol oynuyor genelde. Bunun dışında kalanlar pasif. Biz meydanı boş bıraktık bunlar at koşturacak yer buldu. Madem durust namuslu insalar seviliyo birde biz aktif olalım bakalım neler yapabiliyormuşuz hakikaten öylemiymiş denemek lazım.
soruyu çok uzatmışsın okumadım öncelikle onu söyleyeyim .. sıkıldım .ama söylediklerinde haklısın biraz .. iyi olan günümüzde boktan farksız .. bu bir gerçek :D acı gerçek ondan dolayı biraz gerçekçi ve somut olmak lazım ne dediğimi bende bilmiyorum herneyse ... :/ :D
insan bastan bilemiyorki seni kendine asik edene kadar en iyi insan gibi davraniyor sonradan ic yüzü ortaya cikiyor kavun degilki koklayip anlayalim
ne alakası var yaa balık baştan kokar bal gibide anlıyorsunuz hiç boşuna sızlamayın
'koklayıp almak' güzel ve komik oldu.
joeblack18 nereden anlicaz anlasak bile bile kendimizi atese atmazdik herhalde
5 yıldız veriyim harika bir konuya değinmişsin. insanların mayası böyle iyiliğe kötülükle cevap vermek şart olmuş..iyilikten anlayan insan kalmadı neredeyse artık bu devirde.
bunu hatunlar cevaplamalı yaniii neyin peşindeler ?
chp den bir halt olmaz adam millete gitmiyor abd ile temas kuruyor o adam zaten seçimle falan iş başıona gelecek biri değilll yaniii
3 partide aynnııı yansın hepsinin alayı
akp ye oy vermek zorunda değilsinn...
bırak istifa etmesinlerkii kendi pisliklerinde boğulsunlar
deveye diken. insanı s.iken yaranır dedikleri bu. tam bu örnekler için.
bak mesela halkımız hırsızla , rüşvetçiyle bile gurur duyuyor
normal insanlar farkedilmiyor bile ama değişik biri olsun dikkat çekio insanlar daha çok sevio nedense en illet şeyleri yapanı bile sevebiliolar tuhaf ama adam gibi adamsan arka fondasın...
deve diken ikilisinden (:
Al işte bunu cevaplarken bile argo cevap veriyorsun.
ama en açıklayıcı dil argodur
iyide insan absürt olanaı anlamaya çalışır iyi olan kötü olan yokturki
ornekler on numara olmuş aynen haklsın
teşekkürler :)
İyiler iyi olduklari icin sevilmez
İyi olmak suç yani?
Dünyanın adaletsiz olduğunun kanıtı
Adalet bazıları için işliyor dostum.
Gerçekler bunlar bir konuda olması iyi olmuş :)
5 yıldız sonuna kadar haklısın :)
Konuyu okumadım ama başlığa katılıyorum !:
Oku yani örnekler cuk diye oturuyor.
Mukadderat kardes. Yapacak birsey yok..
5 yıldızzzzzzzzzzzzz
Teşekkürler :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar