Sevgilim telefonla saatlerce birisiyle konusuyor ne yapmam lazim?

Herkese merhaba 5 aylik bir ilişkimiz var kız arkadaşımla fakat o yurtdışında bende yurttaşındayım ve her gün hemen hemen konuşuyoruz fakat sabahları ben erken kalktigim icin gunaydin mesajı hep ben atıyorum ve bugun tam yazacakken çevrimiçi oldu ve yazdığımda uyuyordum annem aramış dedi sabahın 7 si saat bende birşey demedim çünkü yurtta kaldığı için kontrol ettim daha baska aramada yaziyor saat 9.30 a kadar 3 . 4 kere aradim daha konuşuyor ve mesaj atti simdi erkek kardeşimle konuşuyorum dedi bende ister istemez 2 saattir ne konusabilirsinki dedim çünkü hafta sonları eve gidiyor hep yurttan rahatsiz oldum ve konustugun ekran fotosunu gönder dedim çünkü merak ettim rahatsiz oldum ve de oda bana ters tepti güvenmiyormusun bana beni neyle itham ediyorsun dedi saydı sayistirdi inanmıyorsan niye benimlesin dedi ve ben çok sinirlendim ne yapmam lazim simdi ben burda ortada kaldım ne yapacağım hic bir fikrim yok iki arada bir derede kaldım aldatıyormu biriylemi konusuyor konustugun dokümanı gönder dedim göndermiyor
Sevgilim telefonla saatlerce birisiyle konusuyor ne yapmam lazim?