Sevgilim saatlerce konuşmak istiyor. Telefonu onu kırmadan nasıl kapatırım?

Sabah 5.30da işe gidiyor ve yoldayken konuşmak için beni arıyor. İşi rahat. O yüzden işteyken de konuşuyoruz. Rahat 10a kadar bu şekilde konuşuyoruz. Tamam konuşmak istiyor olması çok güzel. Sesini duymaya bayılıyorum ama bu kadarı fazla. Ben balkonda konuşuyorum rahat konuşmak için. Bir süre sonra çok üşüdüğümü içeri gitmek istediğimi söylüyorum ama kocaman adam çocuk gibi hayır kapama konuşalım diyor. Akşamları konuştuğumuzda çoğu zaman sussakta gece yarısına kadar telefon açık kalıyor. Kapamak mesele yani. Annem çağryor misafir geldi diyorum boş ver kapama konuşalım diyor. Kırmak istemiyorum. her gün her gün değil ama mesela paketimizin yenilendiği ilk hafta böyle. Bu telefonu tatlı bir şekilde kapamanın doğru cümlesi nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen şarjım bitmiş gibi yapıp telefonu suratına mı kapasam diyorum ama o böyle davranmalı hak etmiyor. Şarjım bitmek üzere deyince tamam şarja tak öyle konuşalım kapama diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün sabah konuşurken kendi kendime tamam tamam dedim. Kime diyorsun dedi. Annem telefonu kapat diyor dedim. Sonra konuşmaya devam ettik. Annem kızıyor kapatmam lazım dedim. Tamam dedi bende teşekkür ederim dedim :)
Sevgilim saatlerce konuşmak istiyor. Telefonu onu kırmadan nasıl kapatırım?