Şu saat oldu sinirden stresten uyuyamıyorum kendisi uyuyor kesin. orada kiminle ne yapıyor bilmiyorum 5 saat bekledim aramasını canı sıkkın kafasını dağıtıyormus ben neciyim burada?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSallamıyor seni üzgünüm ki. Umursasa oyun falan fark etmez arar. Ondan bir şey istemeyi bırak kendi duruşun olsun sürekli bir şey dileniyor gibi görür seni yapacağı varsa da yapmaz bu tipler böyledir. Umursamıyosa sende umursama sanki ne hayatının aşkı mı başka adam mı kalmadı..
02 Yorumla
Soran1 yılZaten benden çok oyunla ve oyundakilerle ilgileniyor canım
- 1 yıl
Onlarla sevgili olsun yakışır onun karakterine o zaman
En İyi Cevaplar
1 yılSürekli mi yapıyor bunu? Önemli olan bu. Benim sevgilimde oyun oynamayı çok sever ben bazen kendim diyorum git oyun oyna dye :) çok da boğmamak lazım diye düşünüyorum ara diyip beklemekten ise sen arayabilirsin olabilir yani kaptırmıştır bu neden değersiz hissettiriyor normalde sevgisini hissettirmeyen biri mi ki?
011 Yorumla
Soran1 yılCanım Allah aşkına zaten mesajlaşma yok bizde günde bir iki kez araşıyoruz o kdr dedim müsait olunca ara. Akşam 4den beridir bekliyorum ki arasin saat 8de yine mesaj attım müsait olunca ara diye tamam dedi girdi oyuna neyse oynasın çıkar arar beni bi baktım gece oldu 12 bide diyo sinirlerim bozuk kafamı dağıtıyorum e dedim ben neciyim burada? Hiç mi düşünmüyor bu kız benim aramami bekliyor diye tabi orada kızlarda var ya bana ne gerek var dimi
Soran1 yılGece sadece diyo " tam uyu"yarin konusalim ne bu ya? Ben aramasını beklerken yine girdi oyuna 1e kdr oynadı
- 1 yıl
Hangi oyun bu? Bu arada baya ilgisiz imiş o zaman boş ver o koşsun peşinden sen bekleme çünkü seven hissettirir sen niye üzüyorsun kendini başka şeylerle meşgul ol. Ondan mesaj veya arama bekliyor gibi hissettirme sal bırak seven zaten vakit yaratır
Soran1 yılToptop mu ne eşli oynanan bir oyun. Ben sabah 4e kdr uyuyamadım sinirden ya oradakilere konuşmak vakit geçirmek daha makul geliyor ona Ben varım yokum umrunda değil
- 1 yıl
Böyle biri için kendimi üzmen doğru değil. Seven insan her an hissettirir bunu. Bu adam seni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor belki de soğu diye. Çünkü seven insanın önceliği her zaman sevdiği kadın olur. Gerçek seven sevgisinden şüphe ettirmez sen Şu an sevildiğini sanıyorsun ama yanılıyosun bence yol yakınken vazgeç doğru kişi böyle hissettirmez tecrübe konuşuyor. Emin olabilirsin pişman olmayacaksın. Senin değerini bilen bir çıkacak karşına
Soran1 yılÖyle mi diyosun 🥺galiba haklısın canım kendimi çok üzdüm bide utanmadan sabah yazmış günaydın sevgilim bende geç cvp verdim sanada dedim sadece daha da konuşmadık işine gelmedi çünkü
- 1 yıl
Seven insan tavırları değil bunlar yavrum emin ol böyle çok kişi gelip geçecek hayatından en doğru kararı verecek olan sensin ama ilgi çok önemli bi ilişkide yoksa yoktur sonradan da düzelecek bisey değildir bu nasıl başlarsa öyle gider
Soran1 yılUmrunda olmadığımı biliyorum zaten ama cidden bıktım artık karşıma hep bu tip insanlar çıktı yeni birini tanımaya halim mecalim hevesim yok
- 1 yıl
Böyle deme hayatın söz konusu yanlış biriyle olup bir ömür tüketmek mi yoksa zamana bırakıp kafana uyan sana kendini değerli hissettiren kişiye denk gelip onunla huzurlu bir ömür paylaşmak mı. ?
Soran1 yılZaten her gün dua ediyorum benim için doğru değilse olmayacaksa çıksın hayatımdan işte
- 1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun ama kimseninnseni üzmesine izin verme çok değerlisin bunu unutma
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ayy tatlım ya, durumuna üzüldüm valla 💔. Sevgilinle bunu hislerini açıkça paylaşman lazım. "Ben buradayım, senin için endişeleniyorum, önemsenmek istiyorum" diye net konuş. Oyuna kaptırıyorsa, belki de seni fark etmeyebilir. Ama unutma, sağlıklı bir ilişki iki kişilik bir dans gibi, denge lazım. Kendini ihmal edilmiş hissetmen normal. Bir konuş bakalım, ama uzayıp giderse de biraz kendi değerinle yüzleş derim. Biz hep buradayız 💕.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
22Cevap
- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılman lazım
00 Yorumla Nasıl bir ruh halinde olduğunu, neden böyle yaptığını tam olarak bilemeyiz. Belki de bir şeylere odaklanmak kafasındaki düşünceleri susturuyordur. Kaçtığı bir şeyler vardır. Bunlar sadece birer olasılık ama...
İnsan sevdiğiyle vakit geçirmek yerine, saatlerini oyuna harcıyorsa ya dediğim gibi bir durum vardır. Ya da o oyunu beraber oynadığı arkadaşlarına senden daha çok değer veriyordur.
10 Yorumla
1 yılKuzum aramak isteyen oyundayken de arar biliyorsun demi bahanesi var belli ki kimse iki dk yazamicak veya arayamicak kadar meşgul değildir bunu unutma zaten beklentiler üzer hiç lafını yapma hatta mesaj attığında geç cevap verr bir kere uyar bu şekilde hissettiriyorsun hoşuma gitmiyor böyle devam ederse ilişkimiz sarsılır ve ben o şekilde devam etmesini istemem diyip geri cekiliuorsun ve izliyorsub
12 Yorumla
Soran1 yılEvet farkındayım her şeyin hiç mi düşünmüyor bu kız benim aramamı bekliyor diye bide diyor sinirlerim bozuk kafamı dağıtıyorum ee dedim ben neciyim burdaaa millete gelince keyiflice oynuyorsun bna gelince sinirlerim bozuk
- 1 yıl
Aynen bu şekilde diceksin işte
1 yılBu tür işlerde sende mesaj armaa yopma aklina gelirse bak bakalim aradan ne kadar gün geçmiş ve anla ki sevdiği de yalan
02 Yorumla
Soran1 yılKonuşmuyoruz zaten sabahtan oyunda yine kendisi numarasını sildim onu bile farkedemiyo
- 1 yıl
Yuh artık bitkisel hayat sen evlensen de zaten mutlu olamaz ve değişmez
"Yaa aşkım Dungeon'da exoptic item kovalıyorum diyorum niye anlamıyorsun"
Sevgilinizin iç sesi...01 Yorumla
Soran1 yılDalga geçme ya
Ooo rolleri değişmişsiniz… böyle erkekleri mereden buluyorsunuz, kesin kapında köle olacak erkekleri beğenmiyorsundur
01 Yorumla
Soran1 yılEmin ol hepsi aynıdır hepsi yalandan palavra atıyor ben böyleyim Ben böyle karakterli bir insanım ben asla o erkeklerden değilim diye diye Hepsi aynı b** çıkıyor affedersin
1 yılUstune dusme , kendini bir geri cek. ( 1 hafta ) Sonra izle degizen birsey oluyomu olmuyomu ona gore. karar verirsin.
06 Yorumla
Soran1 yılCidden ben mi abartıyorum ya zaten mesajlaşmak yok günde 1 2 defa aramak var benim ona verdiğim değeri özeni o vermiyo oyunu ve oyundaki kızları erkekleri bna tercih ediyo
- 1 yıl
Yok abartmiyosun ama daha bir hafta olmus.. o yuzden diyom geri cek biraz kendini
Soran1 yılNe yapabilirim bilmiyorum bu saat oldu uyuyamıyorum kendimi canım yerine koyulmuş gibi hissediyorum
- 1 yıl
Oyle hisetmene gerek yok ki , ya solandirirsin iliskiyi. Ya sabirli davranip kendini bir geri cekersin , sonra bir izlersin bir degisiklik yoksa sonlandirirsin.
Soran1 yılGeri çektim zaten canım geç ve soğuk cevap verdim artık oda yazmiyor
- 1 yıl
Keyfi bilir
Kapısına kul köle olmaya devam edebilirsinnn
10 Yorumla
1 yılAyıp etmiş tabiki seni anlıyorum demesi kolay biliyorum ama sende seslenme o sana yazasıya kadar
00 Yorumla
1 yılyav ablacm armaıyorsa niye ısrar ediyorsun bırak kendi halinde oyunkolikmi niyetimi farklı anlarsın
00 Yorumlaerkek arkadaşım inşaatta çalışırken bile yazıyordu öyle söyliyim
01 Yorumla
Soran1 yılBen utandım cidden
1 yılBende oyundayken bakmıyordum telefona normal :D
05 Yorumla
Soran1 yıl5,6 saat aramayacak kdr birini umursamıyorsan normal
- 1 yıl
Şimdi 5-6 saat fazla olabilir katılıyorum ssize ama bazı oyunlarımız o kadar sürüyor hele arkadaşlarla oynarken voice chattan. Arada mesaj atılabilir tabii ki o da ayrı bi mevzu.
Soran1 yılYa bu platform Öyle ciddi alınacak bir yerde eğlencesine oynanıyor eşle oynanıyor mesela kızla erkekli falan dörtlü gruplar halinde Kim kime eşlenirse onunla oynuyor falan Bu da bayağı bayağı bir takılıyor oralarda Belli ki Kızlar falan da var zaten görüyorum ki orada kızlar varken bana ne gerek var değil mi Allah aşkına beni niye taksın
- 1 yıl
Yanin evett eğer öyle bir durum varsa demek ki başka kızlar ilgisini çekiyor. Senn de oyunu oyaamak isteiğini söyle bakalım ne diyecek.
Soran1 yılHiç giresim yok gerçekten onun girdiği oyunlara yani ne yapıyorsa yapsın ben ayrı oynarım Kendisi de ayrı oynar
Gizli Üye(25-29)1 yılBu cumlem size ozel degil , genel olarak soyluyorum ama valla nasıl denk getiriyorsunuz değer vermeyen erkekleri bilmiyorum ya , kadınlarımıza üzülüyorum ya...😪😪
00 Yorumla
1 yılSende arayınca açma canım konuşmak istemiyor de
00 Yorumla
1 yılTerk et bu kadar basit. Seni önemsemeyen birine kendini neden armağan ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana verdiği değerin farkında değil misin? Biraz kendine saygı duymalısın.
01 Yorumla
Soran1 yılCidden çok kötüyüm ya sabah 4u ettim anca uyuyabildim
Çok aceleci ve heveslisin bu yüzden darlıyor ve dayatma yapıyorsun sakin ol ilişkiyi sürecine bırak
08 Yorumla
Soran1 yılDarlama mi? Allah aşkına zaten mesajlaşma yok bizde günde bir iki kez araşıyoruz o kdr dedim müsait olunca ara. Akşam 4den beridir bekliyorum ki arasin saat 8de yine mesaj attım müsait olunca ara diye tamam dedi girdi oyuna neyse oynasın çıkar arar beni bi baktım gece oldu 12 bide diyo sinirlerim bozuk kafamı dağıtıyorum e dedim ben neciyim burada? Hiç mi düşünmüyor bu kız benim aramami bekliyor diye tabi orada kızlarda var ya bana ne gerek var dimi
- 1 yıl
Bekle bakalım biraz hiç kendisi arıyor ediyormu etmiyorsa sende aramazsın böylelikle kendi kendine bitmiş bir ilişki olur. Kendini üzmenin bir anlamı var mı sence sor kendine o seni eğer gerçekten sallamıyorsa kendisi bilir sen de çabasız bir şekilde seni üzen durum veya kişiden uzaklaşmış olursun.
Önemli olan sürece hakim olmak böyle kul köle feryat figan şekilde muhtaç olma kimseye
Soran1 yılYok ya dün gece biraz tartıştık Bir iki kelime daha doğrusu sonra ben görüldü attım yazmadım aramadı tekrar oyuna girdi Neyse sabaha karşı uyudum ben de sinirden uyuyamıyordum çünkü Sabah zaten geç mesaj attı her sabah arardı beni aramadı geç mesaj attı ben de cevap vermedim geç baktım Sadece sana da yazdım günaydın diye Ondan sonra zaten Şimdiye kadar ne konuştuk ne de aradı
Soran1 yılHiçbir şey yazmayacağım aramayacağım sormayacağım bu yani hayatıma devam edeceğim
Soran1 yılSadece yazık diyorum başkada bisi demiyorum canı cehenneme sürünsün inşallah
Seni cepte görüyor çünkü şuna bi ayrılık şoku yarat da içimin yağları erisin
00 Yorumla
1 yılYeni sevgiliye geç
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapicam zaten
- 1 yıl
Ne arıyorsun peki
1 yıleee onun sevgilisi varmış zaten...
06 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum başkalarıyla fingirdesiyor
- 1 yıl
eldeki keklik olarak kalmak mı istiyorsun
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
o zaman kaybedeceğini öğret unutma kaçan kovalanır... Sende ilgisiz ol ve sanki başka arayışda gibi davran hatta aradığı zamanmeşgule düşür dönme biraz gizem kat bak bakalım noluyor
Soran1 yılZaten ne mesaj atiyo nede ariyo 🫡
- 1 yıl
ya aldığını aldı ya da alamayacağına aklı kesti. vazgec gülüm sen vakit yakınken git gerçek bir seven bul
1 yılO ilişki yürümez. Geçmiş olsun.
04 Yorumla
Soran1 yılYürümez mi doyodun
Soran1 yılDiyosun
- 1 yıl
Evet çünkü gerçekten seviyor olsaydı tek odak noktası sen olurdun bu işler böyledir
Soran1 yılEvet farkındayım her şeyin hiç mi düşünmüyor bu kız benim aramamı bekliyor diye bide diyor sinirlerim bozuk kafamı dağıtıyorum ee dedim ben neciyim burdaaa millete gelince keyiflice oynuyorsun bna gelince sinirlerim bozuk
1 yılAyrıl abicim bunun tek çözümü bu
04 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum kafam çok karışık
- 1 yıl
Kafan neden karışık bilmiyorum ama konuşmaya ihtiyacın varsa yazabilirsin
Soran1 yılÖzelden konusamam doğru değil
- 1 yıl
Flört etme niyetim yok merak etme sadece problemine çözüm bulmak için istedim bunu başka anlam yüklemeye gerek yok hoş olmuyor çünkü
Reisi rahat birak ihtiyaçlarını karsila sadece
01 Yorumla
Soran1 yılPardon?
At gitsin çöpe. Düşündüğün zamana yazık
10 Yorumla
1 yılboş ver bul. baskasini evlen
00 Yorumla
1 yılBaşkası var oyunda görüşüyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe kadar zamandır berabersiniz
08 Yorumla
Soran1 yıl1 hafta
Cevap sahibi1 yılÇok yenisiniz biraz zaman ver derim hala aynısı gibi devam ediyorsa bitirirsin ama kendini çok kaptırma derim
Soran1 yılBu şimdiden böyleyse ohoo
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin canm ama iyi düşün derim dediğin gibi şimdiden böyleyse ilerisini hiç düşünemiyorum
Soran1 yılzaten mesajlaşmak yok o sevmiyor diye günde bir iki defa araşabiliyoruz akşam saat 8 de dedim müsait olunca beni ara tamam dedi bi baktım oyunda neyse bekledim dedim gelir saat gece oldu 12 hala oyundaydi hiç mi düşünmüyor bu kız beni bekliyordu diye
Cevap sahibi1 yılYaa eski sevgilimin gece 1 e kadar kadar beni aramasını beklediğim günler aklıma geldi ayrıldık ayrılırken de zaten hiç sevmemiştim ki demişti düşün
Soran1 yılDeme ya pislk hrfler:( benimde aynısı sevmiyo ki başkalarıyla vakit öldürmek daha iyi geliyo o şu an uyuyokn uyuyor mu belli değil bn görüldü attım aramadı bile
Cevap sahibi1 yılİleride evlendiğiniz zaman ona sana ilgi göstermesi için yalvarmak istemiyorsan çok iyi düşün derim
Bırak oynasın...
04 Yorumla
Soran1 yılAllah aşkına zaten mesajlaşma yok bizde günde bir iki kez araşıyoruz o kdr dedim müsait olunca ara. Akşam 4den beridir bekliyorum ki arasin saat 8de yine mesaj attım müsait olunca ara diye tamam dedi girdi oyuna neyse oynasın çıkar arar beni bi baktım gece oldu 12 bide diyo sinirlerim bozuk kafamı dağıtıyorum e dedim ben neciyim burada? Hiç mi düşünmüyor bu kız benim aramami bekliyor diye tabi orada kızlarda var ya bana ne gerek var dimi
Soran1 yılZaten konuşmuyoruz ki sabahtan beri oyunda kendisi ne yapıyorsa artık kiminle fingirdesiyorsa numarasını sildim onun bile farkında varamıyor
1 yılSen de başkalarıyla takıl hak ettiği bu
01 Yorumla
Soran1 yılBen bunu yapamam:(((
Ondan sevgili olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılYemin ediyorum bn bıktım artık ya ağlamaktan bi hal oldum
- Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılErgen galiba
00 Yorumla
1 yıl- tekmeyi çak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKaç yaşındasınız
012 Yorumla
Soran1 yıl25 niye sordun?
Cevap sahibi1 yılErgen gibisiniz
Soran1 yılİçeriğini bilmeden konuşma lütfen zaten mesajlaşmak yok o sevmiyor diye günde bir iki defa araşabiliyoruz akşam saat 8 de dedim müsait olunca beni ara tamam dedi bi baktım oyunda neyse bekledim dedim gelir saat gece oldu 12 hala oyundaydi hiç mi düşünmüyor bu kız beni bekliyordu diye
Cevap sahibi1 yılOyunda olduğunu nerden biliyorsun ne oyunu bir de
Soran1 yılYa toptop mu ne zıkkım bilmiyorum eşli bir oyun kızlı erkekli sürekli onda sürekliii bana diyo sinirlerim bozuk kafamı dağıtıyorum nn onun sevgilisi değil miyim başkasına zamanı hevesi var iken bana gelince neden sinirleri bozuk benimlede konuşabilir
Cevap sahibi1 yılO ne be ilk defa duyuyorum, evet haklısın 🤷🏻
Soran1 yılAnlayacağın oyunu ve oyundakileri bana tercih ediyor
Cevap sahibi1 yılBence sevmiyor :(
Cevap sahibi1 yılBenimki de sevmiyor gibi '(
Soran1 yılBıktım hepsinden yok olsunlar böyle insanlar
Soran1 yılÖzelden konuşamam doğru değil
Cevap sahibi1 yılBenim de doğru değil ne yapabiliriz ki diğer uygulamalara asla geçmeyiz sen bilirsin
1 yılNeden arasın ki
14 Yorumla
Soran1 yılNe demek neden arasın mesajlasmiyoruz aramasin mi beni sevgilisiyim ya hani
- 1 yıl
Aramak istemiyodur
Soran1 yılIstemiyo zaten
- 1 yıl
Ayrıl o zaman
1 yılŞimdi bişey diğcem
04 Yorumla
Soran1 yılBuyur
- 1 yıl
Sustum
Soran1 yılGit başka yerde dalganı geç
- 1 yıl
Beni ara
1 yılAyrıl
00 Yorumla
1 yılSeni umursamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok üzücü ya :(
06 Yorumla
Soran1 yılGece 4 hala uyuyamiyordm sinirden umursanmamak ne kdr kotu
Cevap sahibi1 yılBoş ver ya sende onu?
Soran1 yılZoruma gidiyor beni aptl yerine koyuyor resmen tabi oradaki kızlarla oynamak daha makul geliyo ona
Cevap sahibi1 yılSende ona aynisini yap
Soran1 yılBen de çok soğuk yapıyorum zaten sabah utanmadan yazmış Günaydın sevgilim Ben de geç cevap attım ve sadece yazdım ki sana da ondan sonra zaten Ne o konuşuntu nede ben konuştum
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın pas verme
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem