Size bir soru . terkedildim ve acısını yaşıyorum.ölmek istiyorum

3 yıllık bir ilişkim vardı . 3 gün önce bitti . onu çok üzdüğümü ve çok yorduğumu söyledi . belkide böyleydi ama hiç bir zaman bilerek üzmedim . kıskandım . paylaşamadım . bazen kısıtladım . ailemle ya da arkadaşlarımla tanştırmadım(zaten çok arkadaşım yok biraz evcimenim ) ama bir okadarda mutlu ettim vs aklıma gelenler bunlar . onu çok seviyorum . kimi görsem o sanıyorum . karakterlerimiz uymuyorda demişti o fıkır fıkır bir kız ben ise daha sakin daha evcil vs . fakat beni sevdiğinde de böyleydim bir değişiklik olmadı. 3 sene sonunda bunları söylerek ayrıldı benden .çok uçlardayız dedi . halbuki yalnızken başbaşayken bir sıkıntımız yoktu ama herhangi bir ortamda küçük kavgalarımız oluyordu saçma sapan sebepler yüzünden . 1 hafta boyunca yalvardım ve bana şans verdi . görüştük konuştuk vs eğlendik.bu 2 hafta sürdü onu mutlu etmek için herşeyi yaptım . 2 hafta sonunda olmuyor dedi . ben yapamıyorum dedi . seni de üzemem dedi . vs . suçları hep bana attı benim yüzümden bittiğini söyledi . beni kaybettin tarzı konştu . bende de suçluluk duygusu oluştu . müthiş kötüyüm 3 gündür . ne olacak benim halim . sizce bana döner mi yoksa silmişmi beni . buarada sosyal medyadanda silmiş beni face , twitter falan ama engellememiş. ne yapmam lazım .
Güncellemeler
+1 yıl
kadermizde varsa zaten birleşiriz bir şekilde dedi . veda da . ama şuan istemiyorum dedi .
Güncellemeler
+1 yıl
ilişkimiz benim hatalarım yüzünden bitti . beni çok severdi çok aşıktı anlardım bunu . keşke üzmeseydim onu diye bu kadar üzülüp ölmeyi düşünüyorum . keşke şuan yanımda olsaydı . çünkü çok mutluyduk biz .
Size bir soru . terkedildim ve acısını yaşıyorum.ölmek istiyorum