Yaşadığım durum ne artık ben de bilmiyorum, ölmek istiyorum

şişmanım,derslerim kötü, babama sinir oluyorum, param yok, iş bulamıyorum, ailem(!) yardım etmiyor, sevdiğim biri var ve beni sevmiyor, okulda neredeyse hiç arkadaşım yok, çok çirkinim. nabayım ben şimdi yaşadığım durum ne onu bile bilmiyorum depresyonda mıyım yoksa geçici mi hiçbir fikrim yok. bir arkadaşımla konuştum uyuşturucu kullan diyor allahım ya etkileri de çok kötü , gerçekten artık üzülemiyorum, hissedemiyorum çünkü. duygularımı bile artık bilmiyorum. amaçsız amaçsız yaşıyorum ot gibi, sakın ailenle falan konuş demeyin onlar beni ciddiye almıyorlar zaten bunları oturup anlatabileceğim omzunda ağlayabileceğim bir arkadaşım bile yok hepsi işi düştüğünde geliyorlar zaten sevdiğim kişi benimle konuşmuyor bile üstelik şişman olduğumu düşünüyorum (göbeğim yok) buna rağmen göğüslerime ve baldırlarıma gidiyor sanırım aldığım kilolar.. sanki böyle birisi almış beni bu b*k hayatın içine koymuş, geceleri nirvana dinleyip ağlıyım, sabah ot gibi okula gidiyim, param olmasın ve ailem yardım etmesin diye. Yapıcak bişey yok artık alıştım sayılır
Yaşadığım durum ne artık ben de bilmiyorum, ölmek istiyorum