Hayat hikayem. Gorusleriniz benim icin önemli? ?

Herkese merhaba. Ben 37 yaşında bir kadınım. Sizlerle derdimi paylasmak ve göruslerinizi almak istedim. Çirkin oldugumu farketmem sanirim 19 20 yaslarina denk geliyor. o zamanlar tıp fakültesine yeni baslamıştım. Hayatta hiçbir zaman kendimi birine begendirmek gibi bir amacim olmadı kapalı biriyim. Hayatimda hicbir zaman makyaj yaparak disari ciktigim bir gün olmadı garip gelecek size ama oyle. Yuzumdeki sivilce lekelerini vs hicbir zaman gizleyerek cikmadim disari cunku hayatima biri girerse onu kandirmak istemedim neticede mutlaka makyajsiz olacaktim onun yaninda. Burnum cok cirkin allahin yarattigina cirkin demek istemiyorum ama cirkin iste. Kocaman ve kemerli.20 yildir burun takintim var ama ne zaman ameliyat olmaya karar versem bir burun icin ahiretimi yakmaya degmez deyip hep vazgectim. Vucudum da guzel degil sisman degilim ama göbegim falan var iste. Anlayacaginiz beni goren herkesin cirkin bir kiz diyebilecegi biriyim. Üniversitede bu durum acayip psikolojimi bozdu arkadaşlarım o kadar guzeldi ki ben herkesden kactim hep. Sadece derslerime odaklandim. Okulu bitirdim. Su an uzman doktorum. Cok sukur hayatta herseye fazlasiyla sahibim. Insanlara yardim edip mutlu oluyorum. canim ne isterse onu yapiyorum. Gelelim asil konuya. Hayatimda beni seven hic olmadi bu yasima kadar yuzume gulerek bakan biri bile olmadi. Zaten insanlar disini begenmedikleri birinin icine bakmaya tenezzul etmezler. canimi yakan tek sey sevilmenin nasil bir duygu oldugunu bilememek. Yuzume bakip seni seviyorum diyecek birinin hic olmayacagı. Ben de begenilmeyecek biri oldumu kabullenip farkli bir hayat cizdim kendime. Insanlarin evde kalmis imalarina da kulaklarimi kapattim. Bu saatten sonra da zaten hayatima birini almak istemiyorum. Sizin goruslerinizi almak istedim. Sizce iyi mi yapmisim?
Hayat hikayem. Gorusleriniz benim icin önemli? ?