Bir kizin/erkegin gülusu önemli mi sizin icin?
Gulusunun sekli mi yoksa gulmesi mi?
Gulusunun sekli mi yoksa gulmesi mi?
---
Soruya gelirsek gulen kiz her zaman onbes yirmi adim ondedir.
En basitinden sunlara bak
link
link
Cirkini guluyor, gulusu de cirkin. Guzeli ise uzgun. Hemi de beyaz tenli, tam istedigim gibi.
Ama birincisi gibi sevgilim olmasini isterim. Fazla uzatmayacagim, anlamissindir.
Gülmek güzeldir ve gözleri parıldayarak gülmekte ayrı bir güzeldir
önemli şimdi böyle melek yüzlüler vardı onlar böyle sıraya yaar dişlerini göstermeden tebessüm eder bakarlar insna aklına lgedikçe hoşuna gider bu masum bir gülüştür.Bi de böyle pis pis böyle yan yan bakıp gülmeleri vardır aa onu hiç sevmem.Yani değişir.
aklıma gelince gülüşü ile beliren bir hayale hala tutsağım..tek bir gülüşe belki de bir ömür adayacağım... kişiyi farketmemi sağlayıp ,ilgimi çekip,tılsım misali beni etkileyen gülüşü idi,o denli önemli...
Cevap
43Cevap
ben çok önem veririm insan nasıl göründüğünü düşünmeden kahkaha atabiliyorsa içtendir samimidir içi dışı birdir egosuna önem vermez, ne kadar yapmacık gülmüyorsa o kadar severim insanı :)
Benim için önemlidir. Sadece bir kız değil erkek içinde geçerli. Sevdiğim insanların gülüşü onların mutlu oluşunu hissettirir bana. Bu yüzden önemlidir.
bence gülüşünün nasıl oldugundan cok içten olması onemli benim için yani her soylenene de gülmemeli ama güldüğü zamanda içimi ısıtan sıcak bir gülümsemesi olmalı yerine göre ve samimi olmalı :)
evet çok önemli
şuh kahkahalar atan kadına asla karşı koyamam
eaaa
gerçi kibar kibar gülen kadınlara da asla karşı koyamam
birde kahkahadan ziyade gülümseyen veya tebessüm etmeyi tercih eden kadınlara da asla karşı koyamam
Benim için çok önemli güldüğünde mesela dayanamayıp sarılmak gelmeli içimden böyle çok tatlı bir gülüşü olmalı beni kendine çeken
Gülüşünün yakışıp yakışmaması önemli değil. Neye ve nasıl güldüğü önemli. At gibi ulu orta yerde kişneyen insanlardan soğuyorum. Bir de öyle her türlü naneye gülen insanlardan...
oldukça önemli asık suratlı kızları da hiç sevmem. gerçi bazen gizemli geliyolar ama neyse. bir kız güldüğü zaman farkında olmadan gözlerim dişlerine gidiyo ve bunu sonradan farkedip çaktırmamaya çalışıyorum :D
bence güzel ve ya yakışıklı görünmektense,güleryüzlü biri olmak daha işe yarar.
Kahkahayı bastığında herkesin ona tuhaf tuhaf baktığı biriyle kimse arkadaş olmak istemezdi herhalde. Güldüğünde aşka gelmeliyim, kışın bana baharı göstermeli :)
ne yani şimdi yüzüme hiiii güldü diye baş tacımı yapacam elin karısını. biraz dengeli saçmalayın yahu. diş macunu reklamında oynayacaksa onu bilemem tabi vesselam...
çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk önemli :) tebessüm en güzel hediyedir :)
hemde çok önemli. öküz gibi sesli gülen kıza da erkeğe de gıcığım.
bence en değerli yerleri gülüşü özellıkle kızların . Çok guzel gulen kızlara aşık oluyorum :-D
Gayet tabi ki..
Hatunun gülüşü Jeyan Tözüm gibi olmalı..
Önemli; ama herkese değil, sadece bana gülsün-gülümsesin lütfen.
Evet o gülerken gözüne bakarsın ve cenneti yaşar gibi olursunya o an hiçbirşeyde yoktur.
Hemde nasil onemliiii. Gulusuyle serseme cevirenn insanlar var
tabiki önemli hatta gülmekten daha çok gülümser ise daha makbül olur benim için
gülmek yakışıyorsa gülsün
Kadınlara kahkaha atmak yakışmıyor. Gülümsemek ise karların üstünde açan kırmızı gül gibidir her kadın için bence...
Neden yakismiyir
İnsan degilmi kadın?
kahkaha atan kızlardan nefret ederim mesela kişilik meselesi sonuçta insan gülüşüyle bir bakımdan kişiliğini anlatıyor zaten
Kadınlar neden kahkaha atamaz?
tabiki de
gülerken anıran tiplerden olmamalı muhakkak.
bir kızın gülüşüne aşık olabilirim,küçük ama benim için önemli bir detay
çok tatlı gülüyor :)
ciddimisin sen? :)
Cok onemli benim icin ! beyaz dislerde ayni. Ilk goze carpan sey. Erkek arkadasim bir guldu ben eridim o an asik oldum :)
gülus ü gusül diye okudum :D ben iyi deyilim . bu arada onemli
tabiki önemli ister kahkaha atsın ister gülümsesin insanın ömrüne ömür katar
bazıları çok tatlı ve iğrenç gülebiliyo bu iki durum için oldukça önemli bence:)
gülümsemek ve gülmek tabiki önemli bir gülüş bazen ömre bedeldir
tabiki..kisner gibi gulen birinin yaninda olmak pek hos olmaz sdf
bence çok önemli hatta insanın kişiliğini bile ele verir.
Inanilmaz derecede :)
kesinlikle önemli. gülüşü karakterini yansıtır bence
Evt hem de çok, tatlı bir gülümsemesi olmalı
önemli. gülüşü kadar güleryüzlü olması da önemli.
fare gibi kikirdeyen kızları severim <3
eğer prof resim seninse sen gülme bizahmet.
Senin dünyadan haberin yok galiba :).
onemli. bir kiza gulusunden asik oldum .. :(
Evet önemli ,güldüğünde içim açılmalı
evet önemli ama herşeyede gülmemeli :)
önemlı olmalı*
temizlik açısından
bende ilk okuduğumda gusül anladım ama gülüşü demek istemiş:)
Kahkaha atan ınsandan zarar gelmez bence:)
Güzelliğinin ve gücünün farkında olan bir kadın
ben güldürürüm onu sorun değil :)
çook önemlidir benim için
piç bir erkeğin gülüşüyle canlanır ruhum
Gülüşü huzur vermeli aynen.
Gülmek güzel bişeydir
evet. Gülmek güzeldir...
gülüşü de önemli g*tü de önemli
evet birde gozler :)
Hemde çokkk...
gülüş önemsiz bence
evet, önemLi :))