Ben ne insanlar gördüm , üstünde elbise yok. Ben ne elbiseler gördüm içinde insan yok.
Bu tabiki benim görüşüm.
Bu sitede ' herkes paraya bakar , kimse yalan söylemesin ' diyen insanlarda kendinden yola çıkıyor , onlar içinde kadının sarı saçı , mavi gözü , rus olması önemlidir ona bakarsanız.
Toparlamak gerekirse , tüm genellemeler gibi bu da yanlış olur.
Para da insanlıkta kimde bu devirde belli değil.
Ayrıca sadece ' araba markası ' olarak soruluyorsa öyle baz alıp cevap vermek zorundaysam da şöyle derim , bir tamirhanede çalışan bir çalışan pek ala , arabanın bakımını yaparken tur atmaya fırsat bulabilir her ne kadar etik olmasa da? peki o zaman , bizim insanlarımız en yakın arkdaşının giysisini bile ödünç almaya meraklıyken , kullanılanılanın ya da giyilenin markası ne anlam taşıyor? bunu düşünemiyorlar mı? Ben cevap vereyim ; önemsiz.
Tuhaf bir alaka. En azından her kadının aynı kefede değerlendirilmesi yanlış. Ne yapacağım hayatımı birleştirmeye uygun olmadığını bildiğim adamın lüks arabasını. Dün caddede kırmızının yanmasını beklerken bir baktım adamın bir tanesi aracından beni izliyor gülümsüyor. Böyle birkaç saniye devam etti. Ne var şimdi bunda adamın aracı lükstü diye haa bu olur mu diyeceğim? Kişilik, karakter, iyi erkek olabilmek, sadakat, sevgi, bunlar yoksa ne yapayım adamın arabasını. Kendim alır gezerim bana kişiliği ile gelmeli.
Iste bu şekilde konuşan ne kadar kız varsa hepsi lüks modelli arabaya göre arabanın sahibine bakış açısı anında değişir. Yüzüne bakılmayacak çirkin adamı geç, maymun suratlı olsa bile ilişki yaşarlar. Çünkü olay ego tatmin etmek.
Kadınların duygusuz varlıklardır onların umurunda olan tek şey erkeğin mal varlığıdır Kadınlar sadece paraya odaklanmışlar, istediğin kadar yakışıklı ol araban evin yoksa sana bakmazlar. Siz sadece Arabanın önemi diyorsunuz da, benim tanıdığım bir adam var her gün başka kadınla takılıyor ve o kadınlarla takılırken kadınları tavlamak için için mal varlığından bahsediyormuş, kadınlar inanmamış gibi yapınca'da adam beni arıyor hopörlore veriyor sesimi ve mal varlığını beyan ediyorum doğrudur evet o iş yerinin sahibi x kişisidir diyorum bunu sürekli yapıyor yani sonra kadınları arabasına atıyor. Oysa orda adamın karakterini merak bile etmiyorlar. Şu anda bile dışarda sevgili olarak sandığınız çoğu kız o erkeklerle çıkarı için takılıyor tipi karakteri umurunda bile değil yedirsin içirsin arabasıyla gezdirsin yeter hayatı yaşamaya bakıyorlar
Neredeyse her kadini etkiler. Kikisi itiraf etmis, kimisi de kivirmis ama kimse şahini olanla bmw'si olana ayni gozle bakmaz. Erkek kadini cinsellik araci, kadin da erkegi yuruyen para olarak gorup sadece somurmek icin kullandigi surece iliskiler samimiyetsiz hatta igrenc olmaya devam edecek.
Dış görünüş kadar etkilerse etkiler, insanın dış görünüşü ya da arabası sadece ilk izlenim oluşturur ve içi boş bir insanla nereye kadar gidebilirsiniz ki. Araba ya da dış görünüş değil, önemli olan kişilik karakterdir. Adamlığı yoksa birinin, arabası da görünüşü de bitiktir
Etkiliyor hemde cok etkiliyor. Bu adamın altında BMW varsa aaa bunda para var gezmek dolasak para yiyek. Olmadı bide iş veya okul çıkışında bizi aslında diğerlerine hava yapak diyorlar. AMA HIC BIR INSANI ETKILELEMESI LAZIM. ADAMLIK PARADA ARABADA DEGIL, KARAKTER DEDIR.
Eminimki hepsini ekiler. Hatta bazısı beni etkilemez havasına o kadar kapılıyor ki. Arabaya binince orasına burasına bakmıcam havasına girmeye çalışıyor put gibi kalıyor 😂 hani radyoyu değiştir diyorum onu bile bakmadan yapmaya çalışıyor. Ya bırakın bu havayı araba güzelse inceleyin bakın. Hepiniz arabayı begeniyorsunuz. Buna görede erkeğin karakteri ve duruşu gözünüzde değişiyor. Kimse yalan söylemesin.
Kimisini etkiler kimisini etkilemez. Bende Audi vardı ama kız benim arabayı Fiat Punto ile karıştırıyordu mesela o derece araba ilgi alanının dışındaydı kızın.
Başka bir kızda bütün yolculuk boyunca Audi logosunu çekip instagram a atmıştı mesela bir daha görüşmedim o kızla :D
Etkiler, doğan, kartal, şahin gibi arabaları sevmiyorum ha geç adama berlingo, bipper , fiorinofalan da olmicak😂 onlar göbekli eniste arabası😂 ama ne bileyim şey olur mesela Renault captur olur, nissan qashqai olur, fiat egea olur vs😂
Hemde öyle bir varki. Kimse çıkıp yok demesin, tamamen olmasada ister istemez etkiliyor belli bir oranda insanı. Kaç defa şahit olduysam hep aynı olay, lüks arabası olan erkeğe bakış açısı her zaman daha iyi.
Evet şu ultra lüks arabalara para verenlere potansiyel ge. rizekalı gözüyle bakıyorum. Arabada ne tip var ne karizma ama bedeli fahiş normal bir zeka onlara o parayi vermez.
Bundan 3 4 sene önce işten arkadaşla çıktık , arkadaşta doğan var modifiyeli filan değil sade bir doğan mekanın halkla ilişkileri de bizle çıktı kıza döndüm istersen bırakalım dedim tamam dedi arabayı görünce bunla mı dedi? yok biz bunla sen taksiyle diyince afalladı kaldı.. Burda şahin ve doğan muhabbeti yapanların çoğunun cebinde taksi parası yok. INADINA TOFAŞ😁
evet değişiyor bunu bizzat gördüm. kötü arabasına varken bakmadığı cocukla bir baktım el ele dolaşıyor vay anasını dedim ya gahpeciğe bak sen ne oldu yüzüne bakmıyordun :D
Mesela Mercedes in binek modeli onu genelde ya iş adamları ya da sanayi işi ile uğraşan çok entel olmayan maddi durumu iyi olduğu halde kalender ruhlu kişiler kullanır.
Ne yazıkki genellikle evet, dünya materyalist bir dünya oldu, insanlar kişilik yerine maddiyata dayalı yaşadığı sürece gerçek mutluluktan uzak yaşayacaklar!
En İyi Cevaplar