Bugun durakta minibus bekliyordum. Benimle beraber 2 kız daha vardı birbirimizden 10,15 metre aralı durmuştuk kızlarla. Lüks bi araç geldi önce baştaki kızın önünde durdu kızdan haraket yok. Sonra ortadakine geldi onda da bişey yok. En sonda ben vardım geldi önümde durdu tabi ki başımı bile kaldırmadım. Ama çok rahatsiz oldum çok utandım. Hem kızlar adına hem kendi adıma. Şunuda belirteyim üçümüzde orta halli kizlardik. ne açık nede çok güzel giyinmemiştik. Hani olur ya bazıları çıkar davetkarmışsınız falan der.. böyle erkekler diksinç değil mi? Klassic ana bacı muhabbetine girmek istemiyorum ama gerçekten kardeşi için araba yanaşsa ne hissederdi acaba? Çok merak ediyorum. Bazı erkekler kişiliklerini sadece para ve arabasına bağlıyor ne kadar yazık. Araba ve para bir olaya bakar yok olur gider. Geriye kalan koca bir fıss.
Bazı erkekler neden karakterine değil arabasına önem verir?
G. zekalı oldukları için. Bence tek açıklaması bu. Bir kız arkadaşım, "Erkeklerde beyin yok." deyip duruyor son zamanlarda. Yine sorundaki tiplere bakınca arkadaşıma hak verdim.
Yani var öyle erkekler ve çok yazık. Birçok kişinin arabası var. Kimse araba gördüksüzü değil. Bizim de var. Şu ana kadar birçok araba elimizden geçmiştir. Şu anda da maliyeti yüksek bir arabamız var. Çok şükür. Bunu hava atmak için de demiyorum. Yanlış anlama. Ben, de sana başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Üniversite bir veya ikinci sınıftı. O sıra Kyk'de duruyordum. Ders çalışmıştım ve yurda geri dönüyordum. Üstümde kışlık kıyafet vardı. Zaten Sivas'ın soğuna kışın oram buram açık gezmem. Donardımım. Yanımdan geçen bir araç "Size bir adres sorabilir miyim?" demişti. Ben, de bilmiyorum ya "Sorun." dedim. "Kalbinize giden yol nereden geçiyor?" demişti, m*al. S*akak mı bu diye düşündüm ve ardından "S*alak, g. zekalı!" diye bağırıyordum en son.
Bir de erkeklerde şöyle bir algı var: Arabaya düşen kız çok var. Sanki hiç araba görmedik sahiden. 😂Bunların beyinsizliği de buradan başlıyor.
O benim karşıma çıkacaktı arabasının kaç paralık olduğunu gösterirdim. Bizi taciz eden sălak konuşmadı işte sessiz uyguladı içimde kaldı öfkem. Hadsizler bunlar kendileri gibi degersiz saniyorlar herkesi. Tüm erkekler degil ama ne yazık ki tümüne yakını bu tip. Ve işin kötüsü de, sonra tüm kadınlar arabaya eve düşüyorsunuz diyorlar. Lan arada kaynatiyorsunuz ya normal kızlarıda🤦🏻♀️
Aynen erkeklerde var kadınların arabaya düştüğü algısı. Önce adam olmayı hiç akıllarına getiren yok. Hoş, sorarsan ondan düzgününü de bulamayız gerçi. 😂Böyle de boş tenekeler. Ondan çok ses geliyor. Çok da şaşırmamak lazım.
Herkes senin benim gibi düşünmüyor hanım abla. O adamın arabasına atlayıp para yolmak isteyen bir sürü dişi sinek var. O eleman da bunu bildiği için öyle ava çıkıyor.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iyide insan anlamaz mi kim nedir necidir diye? Normal kizlardik. Bu bildigin sapık kudurmuş bi yaratık
Her insan kendisi için en değerli olanı ön plana çıkarır. Arabası değerliyse arabasını milletin gözüne sokar, evi değerliyse evini, kocası/karısı değerliyse onu.. Herkesin meşrebine göre kısaca..
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani aslında benliğini sevmiyor. Kendini öncelikli görmüyor. Bu arabasıyla övünen içinde geçerli eşiyle övünen içinde. Hayatta kendini bulamamış insanlar
Aynen öyle.. Para, mal, mülk geçici.. İflas edersin, hepsini bir anda kaybedersin. İnsanların mala mülke bu kadar değer vermesini asla anlayamıyorum. Anlamak da istemiyorum.. Kişiliğin yoksa bu hayatta sıfırsn bence..
Katılıyorum. Canlari cehenneme bu saatten sonra düzelmezler ama işte bizim gibilerin canını sıkıyorlar. Ben o duraktayken erkek arkadaşım, nişanlım veya abim oralardaki erkeklerden biri olabilirdi. Bunu da hiç düşünmüyorlar nasıl bi kudurmuşluk
Bazı erkekler tüm kızları paralarıyla tavlayabileceğini sanıyor ama gördüğüm kadarıyla itici ve egoist tipler ayrıca kadınları obje olarak gören kalitesiz insanlar sürüsü
Hiç öyle bi hedefim olmadı. Samimi söylüyorum. Ben evlenip ayrıldım zaten. Eski eşim yakışıklı da degildi zenginde. Işi bile yoktu. Tabi o zamanlar gercek yüzünü bilmiyordum. Bana tanıttığı adamı herseye ragmen kabullenmiştim. Işe karakter diyorsunuzda onu da herkes göstermiyor. Bu devirde cok zor. Bakacam şimdi
İlla vardır sizi siz oldugunuz için isteyecek kadın. Ön yargılı bakmayın arada kaynamasınlar. Evet çok az ama kalmıştır iyi birileri. Allah karşılaştırsın
Reelde hiç böyle şeyler yaşamıyorum; ya aşırı çirkinim ya da Allah o anda adamı parçalarım diye böyle şeylerle beni karşılaştırmıyor.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende ilk kez yaşadım. Ama olayı kenardan başka kızlara yapilirken çok gördüm. Sozlu bi harakette bulunse camını indiririm bende ama sadece aval aval duruyordu saldirsam ben suçlu olurdum