Bir çocuğu iki yılı aşkın bir süredir seviyorum. Artık için benim için ciddiye bindiğini bile söyleyebilirim. Sınıfımdaki bütün kızlar da bundan haberdar ve bana bir şekilde çocuğu "ayarlamaya" kalktılar. O kızlardan ikisi bir gün içinde sevdiğim çocuğun bulunmadığı bir grup erkekle dedikodu yapıyorlarmış. Burada o çocuğun ve benim bahsim de geçmiş. Bir arkadaşı o kişiye "Duru'yla çıksana." demiş. (BUradaki Duru ben oluyorum.) O da "Bilmem." diyerek karşılık vermiş. Bunun gibi birçok hikayeyle beni gaza getiren arkadaşım sayesinde çocuğa bir mektup yazdım. En yakın arkadaşım onunla aynı serviste olduğundan bu mektubu ona verdi. Serviste okumuş olduğunu da söyledi. Olayın üzerinden iki gün geçti. Arkadaşlarım hala beni teşvik etmeye çalışıyordu. İkinci günün sonunda aşağıdaki Whatsapp mesajlarını aldım:
Bu mesajlar gayet dostane ve olumlu içerikli gibi düşünebilirsiniz ama aslen pek öyle değil. Aslında üzerime fil oturmuş gibi hissetmekten kendimi alamıyorum. Sizce beni seviyor ama sadece kendini bu tarz bir ilişkiye hazır hissetmiyor mu, yoksa gerçekten yalnızca arkadaş mı kalmak istiyor? Kafam karışık.
Sevdiğim çocuk beni sevmiyor. Kaybolmuş hissediyorum. Yardım?
Keşke arkadaşlarının gazına gelmeseydin açıkça dile getirmek yerine biraz geri planda kalarak duygularini onun anlamasını saglayabilirdin. Onun aklında soru işareti olarak kalmayi ve sürekli bunu düşünmesini ve en son seni arastirmasini ve sana doğru kendisinin adım atmasını aklını kullanarak ve sınıftaki hiçbir arkadaşın ile paylasmayarak bunu gerçekleştirebilirdin Birşey hissediyor mu bilmiyorum. Hissetse gerçekten yoğun duygu zaten sana bunu wpde heyecanlı şekilde dile getirirdi. Tam tersine Şu an belki hazır değil, ve sana karşı duygu hissetmiyor ama seni insan olarak seviyor ve seni beğeniyor olabilir bunun için zamana bırakıyor olabilir sana da acik kapı bırakmış olabiliyor ama bu zman diliminde başka kızlarla da konusacakyir ve sevdiği olursa onunla da birlikte olacaktır diye düşünüyorum. Keşke poposunu kaldirmasaydin ne kadar olumlu bir konuşma olsada görünen egosunu güzel birr şekilde oksadin. Bundan sonra daha dikkatli davranmani ve herşeyi herkese her kıza anlatmamani tavsiye ederim.
Bu arada eğer derdin olursa veya yeni bir durum buradan bana ulaşıp anlatıp akıl alabilir ya da içini bosaltabilirsin eğer birilerine birşey anlatma gereksinimi duyatsan herşeyini arkadaşlarına anlatmaman için buradaki sir kuthn bir hemcinsin olarak ben olabilirim tabkiki istersen ✌😂
Çocuk net olmamış bence. Erken demiş sadece zaman istemiş gibi. Keşke sen deseydin zamana mi ihtiyaç duyuyorsun yoksa böyle bir şey olamaz mı felan diye. Ya da seni arkadaşça reddetmiş. Net olamamış bence
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet. Bence de. Bir anda sormak tuhaf geldi, o yüzden sormadım.
Çocuk gerçekten efendi birisi seni kırmamak için elinden geleni yapmış ileride sana karşı birşeyler hissederse onu bilemem ama şimdilik pek bisey yok gibi kusura bakma lütfen senin için söylüyorum fazla bağlanma diye yoksa insan daha kötü oluyor
Çok sıkıldım okurken ve devam edemedim. Seni sevmiyor, en azından şimdilik, arkadaş olarak görüyor. İleri için de zamana bırakalım demesinin aksine bir şeylerin değişeceğini sanmıyorum.
Seni kırmamak için elinden geleni yapmış cocuk helal olsun güzel düzgün birisi de belli ki :) Zorlama bence şansını reddetmenin en güzel şeklini sunmuş sana
En İyi Cevaplar