Aşk İlişkileri Hoşlandığım çocuk benimle ilgilenmiyor, bunun için ne yapmalıyım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığım çocuk benimle ilgilenmiyor, bunun için ne yapmalıyım? Hoşlandığım çocuk benimle ilgilenmiyor, bunun için ne yapmalıyım? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Al işte kaldı mı şimdi bu sorular :D 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bitti 🤧 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Şimdi bu soruları profiline giren görüp :D ne diyor bu ya diyecek onu kastediyorum hıh Yorumla Soran +1 yıl Orasını mı düşüncem bu vakitten sonra 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Düşüneceksin tabee 🤨 Yorumla Soran +1 yıl 😇 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben ilgilensem olur mu yawrum 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin yaşın kurtarmıyor canım Yorumla u 27esmerim +1 yıl Ben kurtarrim seni Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Bence mesaj at dikkatini çekecek bir şey yaz o zaman sever. ama sürekli de yazma aşırı ilgili görünme 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bir nude at ama sadece kasıktan dize kadar.. Sonra o sana gelir zaten topuktan dize kadar.. 😄 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben hayatımda nude atmam 😀 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl İlgisini çekmen gerekir 😄Acaba bende mi profile kadın resmi koysam 🤔 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Mavileri pembe pembeleri mavilestirmis siteye layık bir tepki olmuş seninki😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sitenin en güzel hatunuyum 🤓 Yorumla Gzz00 +1 yıl Sarışın sevmiyorum😂 esmer olsun bizim olsun😂 Yorumla Soran +1 yıl Sipariş mi veriyon🤓 Yorumla Gzz00 +1 yıl Hiç uğraşamam valla siparişle, gelsin bulsun 😂 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Boydan bi foto gelirse, ben ilgilenebilirim güzelim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Boyum uzun kadraja sığmıyorum 😀 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Mavi de kadin pembe de kadin. Dünya kadınlar günü mü bugün kafam karıştı.Konuş gecerli bir sebebi yoksa yol ver gitsin. 2 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bırak yavrum elini sallasam sana ellisi sen o tarafları bırak bu taraflara bak ben ilgilenirim seninle ayipsin 😀 1 1 Yorumla Elfida277 +1 yıl Ağzımin suyu aktı dur silem de hemencecik korkma 😀 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Onu kaçırıp bir sandalyeye elini kolunu bağla mecburen ilgilenir ckskncnd 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sizin gibi güzel bir kadına erkek mi yok😅? 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sen boş ver o kekoyu güzelim etrafına bak görürsün 😉 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ama ne yapayım şimdi bana günde kaç kız yürüyor haberin var mı senin kuzum🙄🤭 0 0 Yorumla
MagRipOgLu Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İlgisiz kalman daha iyi olur. İlgin azaldığında kendisi gelir 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hoşlandiğin cocuk? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evet hoşlandığım çocuk Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Tercihini mi değiştirdin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Asexüel oldum 🫤 Yorumla flaneurx +1 yıl O tercih mi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evetttt Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kankasına iş ol aşko 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😃 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Niye herkes böyle olduuu 😭😭😭 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Noldu çiçeğim Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Kafam karışıyor Yorumla
Seyran34 Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl bence bir şey yapmamalısın bazı şeyler içten gelmeli istenilmeli senle ilgilenmiyorsa başka seyle ilgileniyordur 1 0 Yorumla
Eros7777 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Başka insanlar tanımanı tavsiye ederim zorla güzellik olmaz sonra kullanıldım der durursun saygılar 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl boş ver elini sallasan ellisi.. 😅😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen dimi yaa Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Aynen senin gibi güzel kadını kaybettiği için o üzülsün.. 🤣🤣 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sorun sende az cilveli işveli ol 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben ilgilenirim yawruuu 1 0 Yorumla
gururlufakir Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl bana yaz güzelim ben seninle ilgilenrim :) 1 0 Yorumla
OfcashAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl Hoşlanmaya bilirsin. Bunu yapabilirsin. 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pembeyken sorulan sorular başa bela 😃 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sal gitsin. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Al işte kaldı mı şimdi bu sorular :D
Bitti 🤧
Şimdi bu soruları profiline giren görüp :D ne diyor bu ya diyecek onu kastediyorum hıh
Orasını mı düşüncem bu vakitten sonra 😀
Düşüneceksin tabee 🤨
😇
Ben ilgilensem olur mu yawrum 😂
Senin yaşın kurtarmıyor canım
Ben kurtarrim seni
Bence mesaj at dikkatini çekecek bir şey yaz o zaman sever. ama sürekli de yazma aşırı ilgili görünme
Bir nude at ama sadece kasıktan dize kadar.. Sonra o sana gelir zaten topuktan dize kadar.. 😄
Ben hayatımda nude atmam 😀
İlgisini çekmen gerekir 😄
Acaba bende mi profile kadın resmi koysam 🤔
Mavileri pembe pembeleri mavilestirmis siteye layık bir tepki olmuş seninki😂
Sitenin en güzel hatunuyum 🤓
Sarışın sevmiyorum😂 esmer olsun bizim olsun😂
Sipariş mi veriyon🤓
Hiç uğraşamam valla siparişle, gelsin bulsun 😂
Boydan bi foto gelirse, ben ilgilenebilirim güzelim
Boyum uzun kadraja sığmıyorum 😀
Mavi de kadin pembe de kadin. Dünya kadınlar günü mü bugün kafam karıştı.
Konuş gecerli bir sebebi yoksa yol ver gitsin.
Bırak yavrum elini sallasam sana ellisi sen o tarafları bırak bu taraflara bak ben ilgilenirim seninle ayipsin 😀
Ağzımin suyu aktı dur silem de hemencecik korkma 😀
Onu kaçırıp bir sandalyeye elini kolunu bağla mecburen ilgilenir ckskncnd
Sizin gibi güzel bir kadına erkek mi yok😅?
Sen boş ver o kekoyu güzelim etrafına bak görürsün 😉
Ama ne yapayım şimdi bana günde kaç kız yürüyor haberin var mı senin kuzum🙄🤭
İlgisiz kalman daha iyi olur. İlgin azaldığında kendisi gelir
Hoşlandiğin cocuk?
evet hoşlandığım çocuk
Tercihini mi değiştirdin
Asexüel oldum 🫤
O tercih mi 😂😂
Evetttt
Kankasına iş ol aşko 😂
😃
Niye herkes böyle olduuu 😭😭😭
Noldu çiçeğim
Kafam karışıyor
bence bir şey yapmamalısın bazı şeyler içten gelmeli istenilmeli senle ilgilenmiyorsa başka seyle ilgileniyordur
Başka insanlar tanımanı tavsiye ederim zorla güzellik olmaz sonra kullanıldım der durursun saygılar
boş ver elini sallasan ellisi.. 😅😅
Aynen dimi yaa
Aynen senin gibi güzel kadını kaybettiği için o üzülsün.. 🤣🤣
Sorun sende az cilveli işveli ol
Ben ilgilenirim yawruuu
bana yaz güzelim ben seninle ilgilenrim :)
Hoşlanmaya bilirsin. Bunu yapabilirsin.
Pembeyken sorulan sorular başa bela 😃
Sen de başkalarıyla konuş o zaman
Sal gitsin.
Çocuk derken?