Iki haftalık tatile gittim bi tane çocuk vardı ve tatil boyunca gittiğimiz tüm gezilerde benim gözüm bu çocuğu aradı çocuktan hoslanmistim. Ben bu çocuktan hesabını isticektim ama utandım. Son gün ya şimdi ya bidaha asla diye düşünüp gittim yanına elim falan titriyo " meraba ben nasıl soylicemi bilmiyorum da direk konuya gircem hesabın var mı" dedim utanarak o da Instagram mı dedi bende hıhı dedim var dedi biraz bekledikten sonra söyledi, anlamadım sen yazarmısın dedim verdim telefonumu hesabı yazıp bana vermesini bekliyodum ama yazmış istekte atmış sonra ben yerime oturdum o da bana istek attı kabul ettim. biz aynı katta kaliyoduk tatil boyunca ve asansöre bincektim ama kapıda o da bekliyodu bende utanip döndüm ama yanlış anlamadım diye hafif güldüm. sonra pişman oldum ama neyse takip ettiklerine baktım hep böyle nasıl desem 🥵 kizlar var ama ben tam tersi bi kızım asla öyle bi havam yok o biraz umudumu kırdı neyse bu olay yolculuktan 2-3 saat önce oldu. Ben otobüslere binmeden hemen önce iyi yolculuklar:) yazmıştım birkaç saat sonra aktif olmasına rağmen cevap yazmamış neyse onu geç ama havalimanında 3-4 saat beklerken ben ona bakıyorum o ya bakmiyo ya da baktığında bakıp gözünü kaciriyodu. ben yokmuşum gibi davrandı yolculuk boyunca. Pasaport kontrolleri yapılırken baktım pek iyi görünmüyordu. Eve varınca gece 6 da zahid sen iyi misin havalimanında pek iyi görünmüyodun yazdım sonra aktif olmasına rağmen onada cevap yazmamış.
Nolur acil yardım napmam lazım
Nolur acil yardım napmam lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Takipten çıkarmış takibide bırakmış 🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne