Sevdiğim çocuk artık benle hiç ilgilenmiyor. Ne yapmam gerek benim?

Arkadaşlar merhaba. Ben 230-240.000 nüfuslu turistik ve büyük bir ilçede yaşıyorum. Okuduğum kolejde ilçe Belediye Başkanının oğlu da okuyor lise 4'üz ikimiz de aynı sınıftayız.

Çocuk eskiden benle çok ilgilenirdi hep benle konuşurdu yanımda olurdu her zaman destek olurdu bana. Ama bu sene daha 5 dk bile doğru dürüst konuşmadı benle. Bu sene 8. ayda yayınlanan kararnameyle yeni bir Kaymakam gelmiş bizim ilçeye. Kızı da bizim sınıfa geldi. (Daha doğrusu bu çocuk özellikle bizim okuduğumuz koleji tavsiye etmiş kıza) Böyle güzel ama aşırı havalı falan bişey annesi de Cuımhuriyet Savcısıymış.

Geldi ilk gün çocuğun yanına bir de sandalyesini çekti (normalde sıralar tekli) oturdu ve çocukla çok sıkı fıkı tabi onlar daha önce tanışmışlar ve davetlerde yemeklerde hep beraber oldukları için çok samimiler, çocuk yüzüme bakmadı. Kızla gülüşüyor falan. Kız da tüm erkeklerle samimi olduğu halde daha bize merhaba bile demedi. Bir de herkese hocalara da dahil protokol sınıfı falan diyor bizim sınıfa. İki arkadaş bunların oturduğu sıraya Protokol falan yazmış. Acayip kıskançlıktan çatlıycam, o saçlarını yolmak istiyorum tutuyorum kendimi. Ne yapmalıyım ben? Ama ben çok seviyorum onu ya lütfen benden soğumasın.
Sevdiğim çocuk artık benle hiç ilgilenmiyor. Ne yapmam gerek benim?