Sevgilimi çirkin buluyorum, ondan ayrılmak istiyorum, ancak buna vicdanım el vermiyor. Ne yapabilirim?

Sevgilimi çirkin buluyorum, çünkü gerçekten çirkin. Yaklaşık 80 kilo, büyük numara gözlük takıyor, göğüsleri sarkık ve kapkara, bacakları selülitli, yüzünde sürekli sivilce çıkıyor, ve hafif sakal bıyık sorunu var. Kendisine aşık değilim ama insan olarak çok sevdiğim ve saygı duyduğum biri.

Bu kızla ilişkiye başlamak için hiç çaba harcamadım. Tamamen onun hoşlanmasıyla ve çabalarıyla başlamış bir ilişki. Ben kızın muhabbetini sevdiğim için onunla arkadaş olarak takılıyordum, ancak hiç beklemediğim anda kendimi kızla sevgili olmuş olarak buluverdim. 3 haftadır sevgiliyiz.

Gözüm sürekli diğer kızlara kayıyor. Çünkü sevgilim beni görsel olarak tatmin edemiyor. Diğer yandan ondan ayrılmaya da vicdanım el vermiyor. Ayrılırsam yıkılacağını biliyorum. Bir de sevgilim çok çok iyi bir insan, bana her konuda destek olmaya ve yardım etmeye çalışıyor, her zaman yanımda oluyor, sürekli arayıp soruyor. Böyle iyi bir insanı kırarsam çok üzülürüm. Onun şu an düştüğü duruma da üzülüyorum. Ama sevgili olduğun insanda çekicilik denen şey olmayınca da bir şeyler hep eksik kalıyor. Devam etsem kötü, etmesem o da kötü.

Biliyorum, en doğrusu baştan mesafeyi korumaktı, ama o kıza asla o gözle bakmadığım için işin bu noktaya geleceğini tahmin edemedim. Ayrıca hoşlandığım başka bir kız vardı, sevgilimden ayrılamazsam büyük ihtimalle o kızı da elimden kaçıracağım.

Çok zor durumdayım. Bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Çirkin erkekleri insan içinde aşağılayarak reddeden, tipini beğenmediği erkeği tacizcilikle itham eden, tipini beğenmediği erkeğin attığı mesajı sosyal medyada dalga geçerek ifşa eden oroşpular burada sırf kıza çirkin dedim diye bana insanlık dersi vermeye kalkmasın, kalplerini kırarım, ağır rencide ederim.
Sevgilimi çirkin buluyorum, ondan ayrılmak istiyorum, ancak buna vicdanım el vermiyor. Ne yapabilirim?