Güzel bi kiz değilim her erkeğin istediği beyaz ten bende yok böyle birini bulsa bırakacak ya da aldatacak gibi hissediyorum Ya da benimleyken sanki elindekiyle yetiniyormuş gibi bilmiyorum böyle hissediyorum ayrılmak geliyor içimden nedense
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zevkler ve renkler tartısılmaz elbette ama her ınsan beyaz ten ya da esmer vucut saplantısında olmaz.
Kendıne saygın ve ozguvenın olsun senle olan senın ıcın olmalı hayallerı ıcın degıl
Bu ezbere lafların bir önemi yok zaten güzel olmadığım için doğal olarak içim için benimle olmuş oluyor baktığında mesele o değil karşısına beyaz bi kız çıksa hiçbir erkek nefsine hakim olamaz
Bır erkek adına sen bunu nasıl yorumladın bıleıyorum
Bunu bi erkek söyledi beyazken çekicidir nefsine hakim olamaz dedi
Benim kız arkadaşım da öyle fazla yakışıklısın neden benimlesin diye sorup sorup duruyor tamam dış görünüş ye önemli ama daha çok önemli olan iki insanın anlaşma, uyuşması benim fikrim bundan dolayı bana güvenmiyor aldatırsin vs durumları 🤦🏻♂️
Seni ten rengi için seviyor veya sevmiyorsa bırak sevgilin olmasın
Bunlar lafta böyle deniyor ama pratikte herkes önce göze güzel gelecek beyaz olacak diyor
Ben beyazdım güneşte karardım 😂😂😂 nolacak şimdi
Biz hep boyleyiz bizi kimse begenmez
Güven
Nasıl birisin
Esmer
Ten rengim esmer yani
Güzel değil misin
Ten rengimden dolayı itici gözüküyorum sadece
Yüz hatlarım da kusursuz drğil evet
Resmini gorebilirmiyim sakıncası yoksa
Özgüvensizsiniz
Özgüvenli olacak bi şey yokki güzellik standartları belli sürekli herkes beyaz olsun esmer çirkin geliyor derken ben oturup kendimi mi kandırkcam pardon?
Sana öyle geliyor. Kandirilcak bı durum yok kendini hiç sevmiyorsun bu konuda psikologa gitmeni onerebilirim sadece.
Beyaz ten çekici geliyor erkeklere ve bu bütün erkekler için böyledir nokta
Kendini beğenmezsen seni hiç kimse beğenmez bu da böyle biline. Adriana Lima zenciye yakın millet ona bakınca ağzının suları akıyor mesela. Kendini bu kadar ezik görme haksızlık yapma
Ayrıca beyaz tenli değilsen de ne olmuş ki yani filli boya ile kendini beyaza boyayacak halin yok.
Alakası yok bi beyaz varken Adriana limayı kimse tercih etmez
Bu arada ben ondan da koyu olabilirim
Dalga mı geçiyorsun ahahah Kadın şu an hamile haliyle dünyanın en güzel kadını ama. Beyaz tenlilerin hepsi güzel diye bir şey kimse demedi. Adriana Lima yi bu kadar küçük görmen de komik 😂
Neyse parasız erkeğin yaptığı dramla aynı seviyedesin öyle düşün. Kompleks kişiyi çirkin gösterir, kim olursa olsun
Benim tenim ondan koyu ve onun yüz hatlarındaki her şeyin kusursuz olmasına kurtarıyor anca, tenini sevdiğinden değil millet, ama ben çirkin halimde beyaz olsam göze batmazdı
Dram değilmiş demekki