Ve neden aylar önce çıktığı kıza öpüştüğü yiyiştiği kıza böyle söyler aramızda başka bir şey geçmedi önce o ayrılmıştı aylar sonra konuşmamız lazım lütfen konuşalım diye mesaj atmıştı sonra ben ayrıldım duygularımla oynadın biliyorum vicdanın yok mu dedim seni sevdim ama değmezmişsin ama o bir şey demedi ben giderken mücadele etmedi aylar geçti ne o aradı ne ben zaten engellemiştim bir ara sonra açtım ama ses yoktu en son dayanamayıp ben mesaj attım verdiği cevap soğuktu davranışı bişey mi var ne oldu bir gün cevap vermedi yarını ne istiyorsun amacın ne diye ben nasılsın diye sordum bir amacım yok dedim yazma bana engelliyorum dedi ve engelledi üzülmüştüm akşam onu whatshapp arayıp lütfen beni bir dinle dedim sonra konuşursun tamam dedi dinliyorum bende ben sana karşı hala bir şeyler hissediyorum biliyorum mesaj atmam hataydı dedim ben sana inandım sevdim ama senin gibi şerefsize üzülmeye değmezmiş deyince yüzüme kapattı tel önce engeli açtı yarını sen bana şerefsiz dedin tüm kredini tükettin bidaha beni sakın arama dedi ve engelledi sonra feysten mesaj attım özür diledim geçti artık daha da seninle işim olmaz dedi yeter yazma bana burdan da engelliyorum kendine iyi bak dedi ve engelledi geçen yine mesaj attım yapamadım ölüm de var dünyada ben yurtdışına gidiyorum ne olur sende biraz hatrım kaldıysa son kez görüşelim sadece bir kez sana rahatsızlık vermek istemiştim hakkını helal et diye mesaj attı sadece soru işareti gönderdi daha önce beni yolcu etmek için başka bir şehire gelmişti bana sarılıp beni otobüse bindirmişti bana çok yakın iyi davranıyordu hep yanımda olmak için zaman ayırıyordu ben inanmıştım sen beni sev ben seni dünyanın en mutlu kızı yaparım sana yanlış yapmam yeri gelince kızarım öperim severim ama kötü bir şey yapmam diyodu sevdiğini ve gelecek düşündüğünü söylüyordu daha önce sen okuluna git gel yazın sevgili oluruz diyodu dahaönce iki sene nişanlı kalmış ama anlaşamayıp ayrılmışlar o kızla neden gelecek düşündü benle düşünmedi anlamıyrum belki mutluolurduk
Güncellemeler
+1 yıl
Ona karşı hala bir şeyler hissediyorum sevmemem gerek biliyorum bak sen çok iyi kızsın eğlenilecek insansın demişti daha önce bana ondan ayrılırken duygularımla oynadığını da biliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer