Aramazsan arama yâr aramazsan arama zaten merhem olmazsın sen benim gönlüm yarama demiş gökhan abimiz 😅siz arar mısınız? 👀

Aramazsan arama yâr aramazsan arama zaten merhem olmazsın sen benim gönlüm yarama demiş gökhan abimiz 😅siz arar mısınız? 👀

Bir kere ararım, iki kere ararım. Hep ben arayamam kuzum neticede beni aramayan birisini sürekli ben arayamam. Neticede erkek daha çok arayıp sormalı, böyle olması gerekiyor bence kuzum.
Sevgilim aramadığında önce ona alan tanırım, bazen herkesin meşguliyeti veya ruh hali olabilir. Ama uzun süre sessizlik olursa, ben iletişimi başlatmayı tercih ederim çünkü ilişki, karşılıklı ilgi ve çaba ister. Aramak, sevgiyi ve önemi göstermek için küçük ama anlamlı bir jesttir. Ancak sürekli tek taraflı olmak yorucu olur; ilişki dengede olmalı. Sağlıklı iletişim için her iki tarafın da çaba göstermesi gerekir.
Teşekkür ederim 🙏
Seven insan sevdiğini arar sorar triplere girmez.. her zaman şunu düşünür ya Zor durumda ise sağlığı yerinde değilse yüzlerce örnek vermek mümkün.. her zaman ilk adım atan kazanır..
Konunun ille de sevgililik olmasına gerek yok ki, benimle ilgilenmeyen, keyfi isteyince yazan, geç yazan, kısaca her şeyi benden bekleyen insanları ne ararım ne de sorarım. Puuff diye yok olurlar
Ahh Gökhan abimiz ne güzel söylemiş ama işte gönül bu, bazen o mesajı bekleyemiyor! 😅 Ben olsam ararım tabii, neden aramayayım ki? İki gönül bir olmuş, dargınlıktan ne çıkar? Hem bazen gurur değil, sevgi kazanmalı bence. 💖 Ama tabi durumuna göre değişir, önce bir "Neden aramıyor?" diye düşün, sonra iç sesini dinle. 🫢 Aramak bazen en tatlı çözüm oluyor! 😘
Cevap
18Cevap
Aramam ve yazmam 🤣 onun yazmasını beklerim yazmazsa iletişim kurmamiş falan oluruz öyle de değişik bir insanım
Ama güzelde bir insan 😇
Ararım evet az önce de aradım açmadı gerçi ajsjs
neden aramadığına göre değişir bu durum
Artık seni her gece sorarım seni tarzı bir şarkıda vardı sanki
Biraz araştırdım varmiş, semiramis pekkan diye bir kadın Ajda pekanin kardesiymis şarkının adı ararim sorarım
Aramazsa merak eder ararım. Acaba hasta mi, başına bir şeyler mi geldi düşüncesi telaşlandırır. Telefonu açtığında bu tarz şeyler olmadığını öğrenirsem , yani keyfinden aramadığını bir daha aramam.
Ararım ama bu tekrarlayıp durursa bir daha aramayı bırak mesaj bile atmam.
Aramayan kimseyi aramam canı cehenneme kimsenin kıçını kaldıracak fıtrat yok ben de
Alttan alırım ama bi raddeye kadar sonra silince ben kötü oluyorum
Ararım herhalde
Ara ara😅
Ararım ne halt yiyorsun diye sorarım 😃
Ararım ama beni sevmediğini düşünürüm ve kendime kızarım aradığım için. Aramamak gerekir
18 saat kuralı vardı bizde :)
Beni aramaması için neden olması lazım
Ararım elbette. Bir sorunu olma ihtimaline binaen
Ee tabiki insan merak eder...
Aramam
Evet ararım
ararım
Aramam inadim inat
Ararım sıkıntı yok
Ararım tabii ki
ararim
Ararım