yoksa sıkboğaz etmediğin için mutlu mu olur?
peki sen, sık sık arar mısın, yoksa daha ziyade aramasını mı beklersin?
peki sen, sık sık arar mısın, yoksa daha ziyade aramasını mı beklersin?
Bazen erkeklerin ilgi göstermedikleri kendine odaklanabilecekleri boş vakitlere ihtiyacı vardır fakat bu 2 saatten fazla değildir, eğer karşı taraf 2 saatten sonra bile hala ses çıkarmıyorsa (uyuduğunu söylemediği halde) bu erkeklerde paranoya ve güvensizliğin başlamasına sebebiyet verebilir.
Not: burada verilen örnek kendimden verilmiştir.
:)))) benim adam da "hayırdır, telefona baktım, geç de kaldım ama aramadın. sebebi ne? neden aramadın? hiç mi merak etmedin diye saydırıyor :)))) şimdi de geç kaldı, aradım epeyce cevapsız çağrı bıraktım ki çıktığında benim hatun beni merak etmiş diye derdime düşsün
Benim ilişkilerim hep kısa sürdü sonuncusu da baya yıprattı umarım siz bari mutlu olursunuz. :)
benim bir ilişkim oldu ve olmaya devam ediyor :)))
Ne güzel işte, nazara gelmeyin :D
maşallah
Cevap
12Cevap
Biz 34 bedenli Yasemin Özilhan tadinda gari bulamiyoruz
Apla gelmiş sevgilini neden aramiyon diyor
Gari yok gari..
Anliyon mu beni😝
Allah versin 😁
Günde bir kere 40 dakika yetiyor. Çocuklarla da görüşüyorum.😊
Oohh konuşun tabii konuşmadan olmaz di öi
Önemli bisey varsa arar yoksa zırt pırt aramalara kızarım
ay bazen zırt pırt da ararım. sonra ben aradığımda aha kötü bir şey oldu diye şartlanmasın. aklında sürekli sorun ile özdeşleşmeyeyim :)))
Aramam neden aramıyorsun diye kızılan taraf olurum genelde
bizde de arayan ben olurum çoğunlukla
Artik yok öyle biri Aramayim diye engelledi. Arayim istemez
kaybol bir süre, seviyorsa merak eder. merak etmiyorsa sen de bu sürede kendini onarırsın
hayırlısı olsun
hersey dozunda guzeldir
haber vermek almak tabiiki normal ama darlamanin manasi yok
ne kadar arama seni darlar?
bunu farkeder insan bence su kadar ya da bu kadar denmez sanirim ama nerde oldugumu bildigi halde israrla ararsa bu hosuma gitmez
evet haklısın
Seviyorum tabiki ariycam zırt pırt boşuna mı sevgili olduk la
:)))) ara bence de hahahah haklısın, ben sana hak verdim
😂😂😂
Yani öyle ama bence
Olsaydı her istediğimde arardım.. İtiraz kabul etmem..
mantıklı
Evliyim. Neden aramiyorsun diye sormam. Kendim ozlediysem ararim. Gun icinde komik msjlar atarim 3-5 i gecmez. .
sen gün içinde hiç aramasan sormasan kızar mı sana? ya da hayırdır ne oldu diye endişe eder mi?
Hayir kizmaz ama yazmissa cvp vermemissem noldu bi sorun mu var die eve bile gelir
Onun işçisi değilim ki zamanla arayın. ozluyorsa arar herhalde
Daha farklı stratejilerim var.
naılmış.. anlat da biz de tecrübelerinden faydalanalım
sen evlisin. kocana işlemez onlar
:))) sen anlat, ben seçerim uygun olanını
beni düşündürtüyorsun. senin başka erkekleri ya da kocanı etkilemeye ihtiyacın yok. sen yeterince etkileyici bir kadınsın. boş ver ayak yapma bana hocam
😁 Yeni yöntemlere her zaman açığım 🤪
Benim sevgilim yok. Genelde seks odaklı ilişkilerim oluyor. Bu sebeple, partnerin kendini güvende hissetmesi ve asaletinden ödün vermediğini bilmesi lazım. Akabinde beklentilerinin arasındaki duygusal boyutu iyi etüt etmeli. genelde her kadında sarılmak denen bir hassasiyet var. öpüşmek kadar önemli onlar için. Akabinde bakışmak, önemli olduğunu hissetmek ve bu birleşmenin onun özverisiyle gerçekleştiğini bilmesi gerekiyor. Zaten aksi halde zevk alamazsın veremezsinde. Bu manada arada hatır sormak, iş yoğunluğundan konuşmak ve bir şekilde konuyu onun sexe getirmesini sağlamak lazım. biraz azdırıcı hamlaler gerekiyor konuşurken. nefesi kullanmak ya da ses tonunda değişiklikler gibi. ama yalnız olduğundan emin olduğun ifadeler kullanacaksın. asla seni yadırgamayacak havada olmalı. birde en önemlisi regl dönemi.
🤩 Tam bir avcısın. Başarılar diliyorum 🖐️
:) potansiyel avcısıyım. önemli olan kadının ıslandığını hissetmek. yoksa boşuna konuşuyoruz.
Merhaba merhaba benim ilişkim bu kadar her zaman.
bu da çok mesafeli değil mi yaa
Baymak istemiyorum insanları konusmadiklarında da çekip gidiyorum demek ki ilgilerini çekmiyorum diyerek ben elimden geleni sunuyorum da insanlar mesafeli
Sevgiliyiz diye sık sık aramak gerekmiyor
sık sık aramasam ne belli sevgili olduğum :))))
Notere gidip tescil de ettirmelisin😂
Yok belediyeden tescilli
Saygım sonsuz
Eyvallah
Eyvallah bizden kalın sağlıcakla
Sevgilim olduğunda cevaplayacağım.
umarım yakın zamanda cevaplarsın diyelim :)))
Ara ara
aradım aradım :))) nihayet dönüş yaptı...
Bilmiyorum ki 😔
Çok kızar
Ee tabii :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?