Sevgilinin aramaması yazmaması?

Bir kaç aydır biriyle birlikteydim çok uzun bir zaman olmadı yaklaşık 2 aydır falan. Kendisiyle çok iyi bir enerji ve tutumumuz vardı anlaşabiliyorduk. Bana her fırsatta ne kadar uyumlu sakin biri olduğumu söylerdi ki ve gerçekten herkese her şeye ayak uyduran sakin biriyimdir. Ancak kendisiyle 1 ay önce konuyu söylemek istemiyorum ama çok çok basit ve çocukça bir konu da anlaşamadık. Ve ondan sonra bana çok ağır bir set çekti. Aramadı yazmadı yazdıysa bile günde 2-3 kere yazdı yazmadı. Bana sürekli çok sinirli biri olduğumu söyleyip o yüzden aramayıp yazmadığını söyledi. Halbu ki bu zamana kadar ne kadar uyumlu sakin biri olduğumdan bahsediyordu. Neredeyse 1 aydır bu sorunu yaşıyorum ve kendisine defalarca kez benimle sorunu konuşması gerektiğini çözmemiz gerektiğini anlattım ama beni görmezden geldi ve bende görmezden gelirse daha çok problemi halletmek için konuşacağımı söyledim ama hiç oralı olmadı. Dün de artık çok ciddi bir boyutta tartıştık ve bana kendimi suçlu hissettirdi. Kendisinin sakin huzurlu biri olduğunu benim ona huzursuz ettiğimi söyledi ve nicesi. Siz ne düşünüyorsunuz

Sevgilinin aramaması yazmaması?