Bilim adamlarının araştırmalarına göre aldatırmış. Güzel kadınların evli olsalar da olmasalar da yakışıklı ve çekici erkek gördüklerinde kolay kolay hayır diyemeyecekleri belirtiliyor. Okuduğumda evlilikten tırsar oldum ya bir gün ben de aldatılırsam diye... Ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu karaktere ve sevgiye bağlı bir durum bir kız seviyorsa asla başkasına bakmaz başka erkeklerle samimi olmaz hatta mecbur kalmadıkça iletişime bile geçmez çünkü onun kalbindeki kişinin yerini başkasının alamıyacağını düşünür ve kesinlikle seven bir kız sadık olur 😊
Hadi karakter degil irade meselesi Hergun erkeklerin aklindan neler geciyor neler ee ne oluyor hicbirsey cunku kurallar var eger iraden varsa uyarsin evliliktede kurallar var uymazsan iradesizsin ya da aptalsin bidakka ikiside yakin seyler
Çok güzel açıklamışssın işte kızlar hemen karektere atıyorlar olayı yapan onlara göre karektersiz ama hepsinin aklından yapmak geçiyor zaten bu duydular ve hormonlarla alakalı aslında :)
İnsanlar anne ve babalarını bırakıyorlar. Onlara sırt çeviriyorlar. Aldatmak herkesin yapabileceği birşey karakter ile de alakası yok çok fazla. Bazısı kendisine yakıştırmaz yapmaz. Bazısı normalde yapmayacaktır ama aşırı psikolojisi bozuktur. Bazısı çok içmiştir yapar. İnsanların bir gün sizi aldatabileceği, bırakıp gidebileceği hep aklınızın bir köşesinde olsun. Böylece aldatıldığınızda, terkedildiğinizde özgüven eksikliği yaşamazsınız. Aldatanlar için de durum kötü bazen gerçekten pişman olabiliyorlar. O yüzden boşverin tek takılın
Güzellikle alakası yok diye düşünsem de. Güzel kadınların şüphesiz daha fazla fırsatı olacaktır. Her zaman senden daha güçlü veya daha fazla artısı olan bir erkek çıkacaktır illa ki. Burada da karakter gibi farklı etkenler devreye giriyor. Senin kadın üzerindeki etkin, verdiğin güven, onun karakteri, istekleri ve karşısındaki adamın artıları arasında bir savaş başlayacak. Senin etkin de çok önemli burada. Akıllı bir kadınsa zaten ona verebildiğin, diğerlerinden farklı olan şeyleri anlayıp ona göre davranacaktır.
Valla bişey söyleyeyim mi dostum sen sen ol güzel bir bayanla evlenme sakın... Çünkü o kadın başına hep bela olur... Niye mi? O senin yanındayken başkaları ona göz atar rahatsız olursun... Artı güzel olduğu için kendisine özgüveni yüksek olduğu için gözü hep dışarılarda gezmelerde olur...
Şimdi bak dostum sen karşı cinsi pek dinleme. Sana samimi bir cevap vereyim. Birincisi, eğer iki cinste ortalama yakışıklılıkta/güzellikteyse bu demektir ki ikisinden biri karaktersizse aldatır. Şans meseselesi yani.. İkincisi, eğer karşı cinsten birisi dış görünüş olarak, sosyal veya güç olarak diğerinden üstünse örneğin ; Kadın erkekten üstün/Erkek kadından üstün ise üstün olanın daima aldatma olasılığı fazladır. Çünkü o insanın her zaman daha iyi alternatifleri bulunur. Fakat çirkin bir insan her daim ''iyi'' olmak zorundadır. İyi olmazsa başka artısı kalmayacak çünkü bunu herkes çok çok iyi biliyor. Üçüncüsü, tipe bakmayıp güzel/çirkin seven ama yine de aldatılan kadın/erkek. Bu da artık tamamen kişinin karakterine kalmıştır. Sana saydığım bu maddelerin %80i 2. madde.
Güzel kadını arzulayan bir çok erkek olur ve bunlardan bazilari eşlerinden daha çekici oldugu için hanimimiz kayabilir oralara 😂 ama ben aldatmazdım yine de karakter meselesi 😊
genelleme yapmak doğru olmaz her güzel kadın aldatır ya da her yakışıklı erkek aldatır tarzında benim kanımca bu aldatma mevzusunun en öncelikli nedeni her ne kadar ev hayatının sıkıntılarıda olsa mahrem olan kısım yatak odası durumudur sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşamı olan çiftlerin bu tarz düşüncelere kaymasını olanaksız görüyorum tabi bu benim fikrim ve aldatmanın cinsiyeti olmadığına ve karakter meselesi olduğunun kanısındayım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok beğendiğim biriyle karşılaştım o kadar ısrar etmesine rağmen reddettim.. baya beğendim ama aldatmadım asla aldatmam eşimi güzel bir yuvam varken niye huzurumu kaçırayım ben. İsterse 5 saniyelik isterse 10 saatlik zevke değmez diyicek söz yok bu konuda anlatamıyorum... Ama %90 insanlar aldatıyor ama bence öyle zannediyorum..
Düşünsene sırf bu tez yüzünden çirkin kadınla evleniyormussun. bir de aldatiliyormussun. ondan sonra ya meyhanede ya da karşısındaki o meshur mezarlıkta
Güzellikle bir ilgisi yok. Tek fark daha fazla erkek etkilemeye çalışır. Aşıksa etkilenmez. Değilse etkilenir. Karakterli ise boşanır ve eşine anlatır. Karatersiz ise ikisini birden yürütür.
Bir sefer aldatıldım kimseyle yapamıcam diye üç yıldır beraberliğim olmadı çünkü yapamam üzerim korkusu var bazen o kadar çok istiyorum o sevgiyi birlikteliği ama korkuyorum işte naparsın 😒
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hahahah güzel kadınlar aldatır anlarım da. Bizim ülkedeki yakışıklı olmayan erkekler neden aldatıyor onu anlamış değilim. Üstüne üstlük yakışıklı olmayan erkekler güzelim kızlara bakıyor sanki o kızlar onlara bakarda..
hayır.. guzel kadın degılde ar damarı catlamıs! cocugunun yuzune utanmadan bakabılen mayası bozuk serefsız kanı bozuk onun bunun ne ıdugu belırsızı evladı aldatır net!
Aldatmanın güzeli çirkini olmaz. Tamamen karakter meselesi. Fakat güzel olduğundan dolayı ilginin üzerinde olmasıyla yanlışa düşebilme ihtimali daha yüksek olabilir.
Güzel olanın kadını erkeği yoktur, güzel olan kendi güzelliğini farkettiği için sahip oldugu egoyla rahatlık içinde olabilir Aldatma vs ihtimali yükselir
En İyi Cevaplar