Güzel çirkin fark etmez yeter ki bir kadın aklına aldatmayı koymasın, onu kimse engelleyemez orası ayrı..

#orkide
Güzel çirkin fark etmez yeter ki bir kadın aklına aldatmayı koymasın, onu kimse engelleyemez orası ayrı..

#orkide
Güzellik ile ne ilgisi var? artık aşkın dış görünüş ile ilgisi olmadığını anlamaları lazım insanların. karakter meselesi bu. sevmeyen insan aldatır ister çirkin ister güzel olsun, Aldatma, kişinin karakteri, değerleri ve davranışlarına bağlıdır. Güzel ya da çirkin bir kadın, aldatma yapabilir ya da yapmayabilir. Fiziksel görünüm, bir kişinin aldatma eğilimini belirlemez. Aldatma, kişinin ilişkisindeki duygusal, psikolojik veya diğer faktörlere bağlı olabilir. Ayrıca, bir ilişkide sadakat ve dürüstlük gibi değerlerin önceden belirlenmiş olması ve karşılıklı saygı ve anlayışın olması, aldatma olasılığını azaltabilir.
Aldatmak isteyen aldatır güzel ya da çirkin olmanın bir farkı yok. Güzel olduğunda kendine çok güvenin olur diye elimi sallasam ellisi diyerek laylaylom hayat yaşar yani kişinin neye daha çok zafi var odur önemli olan.
Cevap
33Cevap
Aldatmak dış görünüşden bağımsız bişi
Aldatmak karakatere bakan bir durum bana göre. Ama güzel kadınlar zaten gerekli ilgiyi fazlasıyla aldıkları için aldatma eğilimine daha az sahipler. Kadınlar genelde duygusal boşlukta , ilgisizlikte ihanete yönelirler
Güzellik ya da çirkinlik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Aldatan insan her türlü aldatır bana göre.
Güzeli çirkini değil. Yakışıklısı tipsizi de değil. Evinde eşinden ilgi görmeyen insan cinsel mutluluğu başka limanlarda arar.
aldatma olasılığı , normal kadınlara göre cok daha yüksekdir. çünkü çok talibi olacakdır kafası illaki karışacakdır.
Her kadın aldatır sürekli ilgi ihtiyacından alışmışlar bekarlikta biri az ilgi göstersin hemen kaçarlar oraya
Tabikide aldatılır. İnsanlar doyumsuz yanında en güzel partner olmasına rağmen başkasını düzenler oluyor.
Bunun insanla alakası vardır. Güzelmiş, çirkinmiş hiç fark etmez. Bazı insanlar aldatır. Yani bir kişi güzel bir kadını da aldatabilir.
Kadının güzelliğine değil karakterine bağlı biraz
Karaktersizse güzel de olsa çirkin de olsa aldatır fark etmez
Kişiden kişiye değişir kimi aldatır kimi aldatmaz çevre ve insanlara göre değişir karakterde önemlidir
Beraber olduğu erkek de aradığını bulamaz ise çok doğaldır aldatması... Tekrar ediyorum evinde aradığını bulamayan mutlaka dışarıda mutluluğu arar.
Güzellik çirkinlik fark etmez aldatmak istedikten sonra
Bunun güzellikle cirkinlikle yakisimlikla alakasi yok bu şahsiyet karakter meselesi
Güzel kadinlar genelde aldatılan taraf oluor :))) guzel kadınlar aldatmaz
Karaktersizlikten başka hiçbir sebebi yok bunun. Haa bir de ş*refsizliktenn..
Çekici olacağı için normalden fazla ilgi görecektir. Eşinden sıkıldıysa aldatır.
Evet kadınlar ın bu genlerin de var diye düşünüyorum
Evet bir erkekle yetinen kadın çok az diye düşünüyorum
Çoğu kaşar mı yani
aldatan kendını aldatır kadını erkegı yok bu ısın
sadece güzeller aldatır , kimse yakıştıramaz ya.. cirkinler zordur ve ihaneti sevmezler...
Güzel çirkin farketmez karekter kelarekter karekter başka bir şeyle alakası yok
Herkes aldatır kadın erkek, güzel çirkin, zengin fakir fark etmez.
Ben aldatıyorum farklılık heyecan veriyor bana
Güzellik değil karakter meselesi
Güzel kadın değil ilgisiz kadın aldatır
heyecan ı seven herkes aldatır
hayır tipsiz olanlar daha çok aldatıyor..
Aldatmak karakter ile başlar
Sorunun cevabını vermişsin zaten 😊😊
Sevmeyen kadın aldatır
Namussuz ve sevmeyen de ona
Güzel olması ile ilgisini anlamadım.
Her kadın aldatır sanırım.
Aldatmanın güzeli çirkini mi varmış 😃
Her iki cins içinde geçerli bu
Kadınlığını yaşayamıyorsa aldatır
Sevmeyenler karakteri olmayanlar aldatır
Evet
Karakter meselesi