Şimdi kendimi beğenmiş gibi olmayayım ama güzel bakımlı biriyim eski eşim beni aldattı 2 çocuklu bı kadinla şu an onunla birlikte boşanma davası sürüyor anlaşmalıya çevirdim ama yanaşmıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
çok geçmiş olsun o düşünsün derd etsin ne kafaniza takiyorsunuz siz eş olarak ilgiyi sevgiyi anlayışı ve seksi fedekqrca verdiyseniz siz rahat olun ha çocuğunuz varsa tabi evet çok zor bir durum yoksa yiyin icin gezin keyfinize bakın ben de evliyim bazen gidip başka kadınlarla kızlarla seks yapıyorum anlık seks orada yasanıyor ve bitiyor ama asla eşimi bırakmam ha bu demek değil ki doğrusu budur ancak bırakıp gitmek çok başka bir şey ne demek ya boşanmadan eşini bırak git başka bir kadınla yaşa onunla kal
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadinda yaşamayı tutku.. saplantı seviyesinde arzuladığı bir cinsel eğilim.. fantezi ya da duygu boslugunu.. özetle.. sizinle yasayamadigi bir his duygu ya da cinsel aktiviteyi.. başka bir kadın ile yaşayabilme umudunun peşine gider erkek genelde. Bazı erkek te farklilik.. parkli partner takıntısı vardır. Siz.. aldattığı kadından çok daha güzel ve bakımlı olabilirsiniz. Sorun o değil. O sizden daha bakımlı ve güzelini aramıyor. O.. evliliğinde yasayamadigi açıkları kapatmanin peşinde. ya da farklı partner takıntısı var. Buysa konu.. ondanda bir süre sonra sikilacaktir.
00 Yorumla
Tercih ettiği erkeği şan verdiği kişiyi yanlış seçtiği ve tanıdığı için, kızlar şans verdiği erkekleri tanıdığını zannediyor ama bilmiyor ki içinde ki kötülüğü
Ben bedensel yürüme engelliyim çok defa reddedildim neden "ön yargılı" oldukları için beni bu halim yüzünden reddettiler, tipsiz miyim hayır bakımsız mıyım hayır sağlığıma dikkat etmeyen biri miyim hayır
Ben kendime değer veren biriyim bakımlı düzenli karakterli namuslu bir insanım ve beni kimse değiştiremez bende bir kadını üzecek en küçük bir şey de bile bulunmam00 Yorumla
Kendi eşini bırakıp başkasının boşadığı, başkasının eli değimiş, tabiri caizse başkasının şeyinin artığı bir kadınla birlikte olmak ayrı bir midesizlik.
Bunun yanında o kadının yanında adam kendini daha erkek hissediyordur, yüceltiliyordur, seviliyordur, eleştirilmiyordur, olduğu gibi kabul görüyordur, orada bu şekilde daha mutlu ise tercihi o kadından yana olur.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
53Cevap
Tutku?
O kadına karşı tutkulu olabilirmi?
Örnek diyelim sen uzun ince bir kadinsin fizik olarak da güzelim diyorsun ama o kadında biraz kısa ve çıkıntıları var o çıkıntılara bir tutkusu olabilirmi
ya da evliliğiniz de birbirinize karşı olan davranislarinizda sorunlar olabilir onun yanında daha mutludur belki
Bunlar onu haklı çıkartır demiyorum ihtimalleri söylüyorum
00 Yorumla
u +1 yılgüzellikle ilgilisi yok.. güzel olan aldatılmıyor mu? aldatan karaktersiz olduğu için aldatılır.. başka açıklaması yok
00 Yorumla
+1 yılBunun hiçbir nedeni yok gadası
00 Yorumla
+1 yılGüzel oldugu için karşı taraf kendini ben güzel kadını aldatabiliyorum konumuna sokmak için aldatıyor olma ihtimali var, kendilerince bir ego tatmini olabilir. Başka bir ihtimal kadın ilgisizdir ve aldatılmayı hak ediyordur, başka bir ihtimal karşısındaki şahıs karekter sahibi değildir.
00 Yorumla
+1 yılBen güzelim deyip kendinizi erkekten üstün görüyorsunuz adamla işveli cilveli değilsiniz belki kavgalarınız vardı hakaret ediyordun adamı adam yerine koymuyordun bunlardan da bahsetsene adamı iki çocuklu kadına gönderecek kadar neler yaptın acaba merak ediyorum
210 Yorumla
Soran+1 yılbir şey yapmadım yapsam dahi aldatılmak miydi bunun çözümü boşanmak yerine? Yazık gerçekten
Soran+1 yılCilveli olmak nasıl olur peki anlatsana bana napmaliyim?
- +1 yıl
Evet haklısın aldatmak yerine bosansaydi keşke ilişki koçları ni izle Youtube dan kendini baştan yarat
- +1 yıl
Bazı evli erkekler var karıları çok ilgisiz kadın kendi hasta olduğunda kendine baktiriyor ama adam hasta olduğunda ilgilenmiyor sormuyor bile haftasonu bı melemen yapıp kahvaltı hazırlamıyor birde kendini prenses sanıyor işte bu kadınlar aldatılmayi hakediyorlar
- +1 yıl
o zaman bütün türk erkekleri de hak ediyor türk erkeğiyle olanda akıl yoktur zaten berbatlar kaba saba abaza bakımsız ilgisiz şiddet yanlısı odun
- +1 yıl
@zMejorGato türk erkeklerini beğenmiyorsan yabancı erkeklere git o zaman
- +1 yıl
sevgilim yabancı zaten neresini beğenecem bunların
- +1 yıl
erkek yalakası
- +1 yıl
sende erkeksin kesin
- +1 yıl
zaten hep böyle yapıyor korkak türk erkekleri
+1 yılgüzelliğin bir önemi yok. bir yerden sonra güzelliğinize alışıyorlar sıradan gelmeye başlıyor. ariyetten bazılarında “ben bu kadınla olabiliyorsam ohooo” kafası olabiliyor sadece gözlem :d ya ne kadar yazarsak yazalım boş böylelerine kansızmış diyip geçmek lazım özür diliyorum bunun için.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazdınız gerçekten öyle. Benim üzüldüğüm nokta aslında neresi biliyor musunuz kullanılmış gibi hissetmek
- +1 yıl
ya ilişki içerisinde mutsuzsa, bir şey oturmuyorsa ya sorunlarını çözecek ya da ayrılacak aldatma gerçekten iğrenç bir şey. böyle hissetmeniz çok doğal umarım atlatırsınız en kısa sürede.
Soran+1 yılİnsanlar bunu anlamıyor işte herkes bana acıyor gibi bakıyor bende kadirilmişliğıma mı yanayım yoksa giden zamanima mi😔
- +1 yıl
sizin bir hatanız yok o kendi pisliğine yansın. çok zor ve yıpratıcı bir süreç ama en azından böyle biriyle yola devam etmeyeceğinizi düşünmek iyi gelebilir belki. bilmiyorum ya ben hiç aldatılmadım benimkiler havada kalan yorumlar ama su akıp yolunu buluyor gerçekten sıkmamaya çalışın canınızı.
- +1 yıl
çevrenizdeki insanları da sallamayın.
Soran+1 yılBununla avutuyorum kendimi 😔 çok teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
@PonçikReis anladım iyi günler
Aldatılmanın güzellik ve çirkinlikte hiçbir alakası yoktur. Bu konuda asla kendini suçlama. Karşındaki kişi ne kadar güzel/yakışıklı olursa olsun aldatan kişi için söylüyorum, belli bir süre sonra onun güzelliğine alışıyor farklı bir arayışa giriyor.
Tercih ettiği kadın güzel olmasa bile, aldattığı kişi farklı biri olduğu için erkek o kişiyi daha güzel farklı bir deneyim, farklı bir kadını keşfetme gibi görüyor. Tam olarak doyumsuz erkek böyle oluyor işte. İşin özü mesele karakterde bitiyor.10 YorumlaOlayın güzellikle ilgisi yok, kendinize bağlamayın bence. Belki sizden yakınlık görmedi, sevgi görmedi, kendini bulamadı, yaslanacak bir sırt görmedi. Olayın niteliğine bakın. Dediğiniz olsaydı, dünyanın en güzel görünen çiftleri aldatmamış olurdu. Bu hikayede anlatılmayan şeyleri de bilmek lazım. Senin 3 dk zaman ayırıp sorduğun soruya bizde 3 dk zaman ayırıp yorum yaptığımız gibi. Güzel olunca her şey tastamam olacak diye bir kaide yok.
00 YorumlaSorun sende değil ki bu biraz karakter biraz da ilgi sorunu! Karşında ki adamla ne kadar çok ilgilensen ve ne kadar çok tanısan da onun başka bir yönünü ortaya çıkaran bir kadin ona daha cazip gelecektir. Bu bazen hayranlık bazen de arzulama getirir. Yani sende eksik bir şey yok. Ayrıca evli adam ve kadinla bir ilişkiye başlayanlar daha karaktersiz!!!
00 Yorumla
+1 yılErkek ruh hastası ise kadının kıymetini asla bilmiyor. Özellikle kompleksli ezik ve kibirli ise, narsist ise, kendinden utanç duyan biriyse, kadının iyi huylu olmasını bile hazmedemeyen manyaklar tecrübeyle gözlemlenmiştir ve defedilmiştir tarafımdan, tavsiye ederim🍀🖤🗝️
00 Yorumla
+1 yılaldatılma konusu çoğu zaman cinsel hayat yoksa veya taraflar istekleri olmuyorsa aldatmaya yönelir ama bunun dışında evin içerisindeki birbirinize olan sevginiz saygınız nasıldı
kapıdan girince güler yüz tatlı bir sohbet muhabbet bunlar da önemli etkenler bunlar nasıldı aranızda özel günlerde destek veya hoş görü varmiydi temeli en başından beri ignelemek gerek bu durum da00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu işin görünüşle alakası yok ki tamamen karakter meselesi ve sorsan ona göre haklı nedenleri vardır bir liste yapar sana böyle sayfalarca kendini haklı çıkarmak için böyle adamlar evdekinin kıymetini bilmeyip heyecan peşinde koşarlar ama boşa gitsin, sonuçta herkes olması gerektiği yerde olur ağır kelimeler kullanmayayım şimdi
10 Yorumla
+1 yılBunun güzellikle, çekicilik ile alakası olmadığını ve suçun ALDATILANDA olmadığını bir kere aklınıza bir yerleştirin.
Hatta altında neden bile aramayın, Aldattı çünkü öyle tercih etti. Bu kadar basit. Sizinle alakası yok. onunla var00 Yorumla
+1 yılBu tür şeyler karakterle alakalıdır bunun güzellik ya da yakışıklılıkla alakası yok ki karşındaki insan istediği kadar güzel olsun şakireyi aldattılar lan bu hayatta
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılÇirkin öirkini çekiyor demek ki deyin anlaşmalıyada çevirmeyin bence sürünsün. Niye heöem yırtıyo durumdan? Fazla cebte olduğunuz her işinizi kendiniz yaptığınız için aldatmıştır
00 Yorumlagüzellikle bir alakası yok içinde aldatma eğilimi olan her erkek ya da kadın bunu yapar eşi dünya güzelide olsa
10 Yorumla
+1 yılNiye boşanmak istemiyor güzelsin belki yatakta onun istediği gibi olmuyor ise ondan boşanmak istiyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılAdriana lima bile aldatıldı tek kıstas güzellikse eğer
12 Yorumla- +1 yıl
@WWestlake ne diyon ya
Soran+1 yılAy doğru unuttum onu 😄
+1 yılAldatmanın görünüşle alakası yok çünkü, karakterle daha doğrusu karaktersizlikle alakası var.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen geçimsiz biri değildim ki aksine evine bağlı çalışkan elinde mesleği olan biriydim. Eviyle eşiyle ilgili biriydim Ama gitmek isteyeni nasıl tutucam ki elimde😔
- +1 yıl
Tutma, giden gitsin. Tutmayla devam eden evlilik huzurlu olmaz. Karaktersiz adammış, yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
Kalma arzusu yoksa senin tutup tutmaman pek bir şey değiştirmez.
Soran+1 yılKesinlikle öyle 😊 çok teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılGüzel olm ak değil karşındakine ilgi vermek sevgi vermek uyum mutluluk önemli değerler
20 Yorumla
+1 yılAldatılmanın güzellikle çirkinlikle ya da yetememe ile alakası yok Tamamen karakter (sizlik) meselesi 😀
00 Yorumla
+1 yılHuysuzdur, aptaldır ondan aldatılır.
Bu ikiside değilse bile bile yanlışı seçmiştir, kendi ipini çekmiştir.
00 Yorumla
+1 yılDemekki eşin sana '' Bu bendeki aşk olmasa güzelliğin on para etmez'' demiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYok Aslında Ne demek istemiş biliyor musun? Sen sadece beni eski sevgilime götüren bir yoldun diyor.
Onlar da mutlu olamayacak merak etme. Sen ona fazlaymışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakter ve dış görünüş birbiriyle uymayabilir.
Biz ne güzeller gördük huyu suyu insan yormaktan başka bi halta yaramayan..11 Yorumla
Soran+1 yılO zaman benimle neden evlendi ki peşimden koştu 1 yıl boyunca
Adriana Lima bile aldatıldı bunun güzellikle alakası yoktur.
00 Yorumla
+1 yılAldatmamın güzellikle bi ilhidi yok aldatanın omurgasızlığı
00 Yorumla
+1 yılErkekleri ya da insanları iyi tanımamaktan olan şeyler bunlar, takma kafana
00 Yorumla
+1 yılHer kadın aldatılıyor bunun güzellikle fizikle ilgisi yok bir an önce o y*vşaktan boşan
00 Yorumla
+1 yıldemekki güzellik işe yaramıyo hareketlerin tavırların konuşman bişeyin itmiş soğumuş
00 YorumlaAşk tenlerin seçimi ve geçici ateşiydi diyor minnak serçe
00 YorumlaBazen erkeklere güzel olmak yetmez doyumsuzlardir.
00 Yorumla
+1 yılKonu güzel kadın çirkin kadın olmuyor çünkü konu karaktersiz erkekle olmak oluyor.
00 Yorumla
+1 yılmanken bile aldatılıyor güzellikle alakası yok türk milleti doyumsuz
00 Yorumla
+1 yılO bana baktıysa demek ki ben neymişim tribine girince anlatıyorlar zaten
00 Yorumla
+1 yılAldatılmak dediğin şey fiziksel bir sebebe bağlanamaz ki
00 Yorumla
+1 yılSende bulamadığını başkasında bulmuştur. Huzur önemli.
00 Yorumla
+1 yılAldatmanin güzellik ya da çirkinlik ile değil ahlâk ve karakter ile ilgisi vardır
00 Yorumla
+1 yılGüzellik ile alajasi yok bunun içinde şerefsizlik olan yapıyor
00 Yorumla
+1 yılGuzel olan bunu farketmis ve müdahale etmiş olmanız
Gecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaraktersiz insan için sebep olmaz aldatmak icn.
Ser@fszdr karaktersizdr ahlakszdir net. Nedeni olmaz bazı şeylerin işte02 Yorumla
Soran+1 yılHani derler ya beğenmiyor o yüzden aldatıyor falan diye karakter meselesi gerçekten
Cevap sahibi+1 yılGüzellikle suslenmekle falan iş hallolsaydi Adriana Lima aldatlmazdi ser@fsz erkek hangi irkta olursa olsun serefsz yani
Güzel kadin elinde olan erkek bazen gidip en olmadık kadına gidiyor bu onun aptallığı
00 YorumlaFazla ilgi gösterip kaçırtmıştır veya çok ilgisizdir kaçırmıştır ya da kadın kişi karakter, zeka yaşam şekli olarak tat veren biri değildir.
00 Yorumlaaldatma güzellikle alakalı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen güzelsin, o şerefsiz. Şerefsizliğin güzellikle bir alakası yok hanımefendi.
06 Yorumla
Soran+1 yılHani diyorlar ya beğenmiyor seni ondan aldatıyor işte bu yüzden sordum güzellikle alakası olsaydı ben aldatilmazdim. Güzellikle alakası yok evine ilgili eşine sadık çalışan biriydim eşime saygısızlık dahi yapmadım. şu an pisman ama ben istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılİstemeyin hanımefendi. Kendinizde de her hangi bir kusur aramayın. Güzel olmasanız bile bakımlı olmasanız bile bu ona aldatma hakkı vermez.
Soran+1 yılYok ya canım değilim kanmam yani.
Cevap sahibi+1 yılHukuki ve psikolojik yardım isterseniz yazın konuşalım lütfen.
Soran+1 yılGizli kullanıcıya mi yazayım
Cevap sahibi+1 yılSiz yazmak istediğinizde ben müsait olurum. Böyle insani bir konuda bile gizli olmamım bir hikmeti vardır değil mi? Siz teşrif ve tenezzül buyurun ben gereğini yapayım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki güzel değilmiş. Her kadın kendini güzel sanıyor zaten de gerçek farklı.
00 YorumlaErkege bir kervan yuku sevgi ver gider kervan basindaki esege asik olur... bu bole guzellik akil vs aldatilmamk icin yeterli değil karsi taraf sadik olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişik fantezileri vardır belki seninle yapamadığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes kendine guzeldir belki de güzel degilsindir sandigin kadar 😂
00 YorumlaErkekler güzel ve kaliteli kadınları genelde kalitesiz ve eski partnerinden daha düşük seviyede kadınlarla aldatır
00 Yorumla
+1 yılDaha sınırsız demekki sende bulamadığı alamadığı bişey var onda
010 Yorumla
Soran+1 yılDokunmadan bir şey alamaz zaten
- +1 yıl
Dokunmuyor mu sana ki
Soran+1 yılSıkıntı burada başlıyor ya zaten
- +1 yıl
Sevismiyir mu senle sen mi baslatiyirsun hep Seksi
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
Güzel bir kadına dokunup onu hazirianak neden istemez ki hiç yapmiomu yani
Soran+1 yılAklında başka biri olduğu için olabilir mi
- +1 yıl
En başından beri mi boyie sonra mi oldu o onemli
Soran+1 yılBaşından beri böyleydi
- +1 yıl
Özel birseyoer sorsam sorunu anlarım ama buradan mi sorayim
+1 yılErkek kafası işte elindekinin kiymetini bilmez hep bir yenisini dölleme ihtiyacı duyar. Aklı seyinde ve abaza ise kacinilmaz bir durum
00 Yorumla
+1 yılBunun seninle alakası yok adamın duymazliğo ve sanırım fantezileri de var
00 Yorumla
+1 yılErkek doyumsuz kadın biraz ağırdan alir naz yaparsa sonuç kaçınılmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Ona sorsan bir bahane bulur
Sende kendine yeni aşklar edin. Bu durumu avantaja çevir
00 YorumlaAldatıldım çok normal böyle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olsak bile aldatiliyoruz
+1 yılAffetme kesinlikle
03 Yorumla- +1 yıl
sebebi yok Adam adi çıkmış
Soran+1 yılNe affetmesi sürünsün köpek
- +1 yıl
Aynen öyle canım
Anlasamiyor muydunuz?
012 Yorumla
Soran+1 yılAklında başka biri varken nasıl. anlasabilirdikki
Soran+1 yılEski sevgilisini unutamamis işte kız bunu aldatıp başkası ile evlenmiş askerde iken şimdi boşanmış onunla birlikte.
Soran+1 yılBir nevi öyle benim hayatımla oynadı açıkçası.
Soran+1 yılÖyle insanlar acımasız
Soran+1 yılUyuyamadım.
Soran+1 yılAylardır kendime çizdiğim yoldayım. Sadece harcanilmis vaktime üzülüyorum
+1 yılgüzel olduğundan emin miyiz
10 Yorumla
+1 yıl20 yıllık evli biriyim sanırım heyecan
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?