Pohpohlama sanatını iyi kullanmayı beceren kadınlar erkeğe her istediğini yaptırabilir mi?
#Meczup

yani demek istiyo erkek sizle iyi anlaşıyorken sizde ona karşı iyi olun sevecen şevkatli pna hayran olun ve kendini değerli hissetsin. ancak sizi üzdüğünde o ilgiyi çekin ve erkek istediğinizi yapsın bu açıklaması
yoksa boş boş pohpohlarsan biyerleri kalkar zekanı kullancaksın
benim sevgilim hep böyle. benden ince vücudu var zaten sanki vs meleği. adriana limaya taş çıkarır öylesine uzun ve ince yani. kucağıma yatıyor aha böyle bir de kendimi kız olarak görmüyorum onun yüzünden. pohpohlanan erkekler karı gibi aynen gözümde travestiler
valla ilk uc maddelik anayasa gibi yasalarim oldugundan mutevellit heyet nazlanir ben nazlarsam cilveloy nanayda durumlari olursa veto etmeyebilirim 😂😂😂😂😂 Ama Bahceli gibi kirmizi cizgiler vardir onlar asilmaz 🙄
Yok sadece tek bir söz yeter o da'' İyi ki seni sevmişim.'' sözü.. Ben başka hiç bir şey istemem..
Cevap
75Cevap
Evet yaptırır :D Erkekleri ele geçirir ve robotu yapar :D
Türkiye de evin reisi erkek görünür ama aslında kadın dir gadasi
Pohpohlamak nedir ya. İnsanız biz abi. Eğer bir insan ne yapması ve nasıl davranması gerektiğini bilmiyorsa ben mi ona aşılamalıyım bunu? Çok saçma. Zorlamayla bir yere varılmaz. Ne şımarmak isterim ne de şımartmak. Normal bir şekilde yaşayıp kendi sorumluluklarımızın farkında olalım. Rüşvetle sevmeyelim.
Fazla şımaran erkek gitmeye meyillidir..
#melankolikduygular
Bunu en iyi şekilde yapan tek kişi tanıyorum annem
30 senelik evliler ve babamın anneme yüksek sesle konuştuğunu bile duymadim
İşin sırrını çözmüş :D
Kesinlikle
Her istediğini derken? Bence pohpohlamak yerine erkeklerden sürekli bir şeyler beklemekten vazgeçsinler.
Erkekler anneleri yuzunden pohpohlanmaya zaten alisiyorlar. ha yapar yapmaz goreceli bir durum ama akilli bir kadinsaaa yaptirir 😊😊
Aslan burcu erkeği için geçerli olabilir bu dediğin. Benim sevgilim aslan burcuydu ve hep (özellikle benim tarafımdan) övülmek istiyordu.
-Bak nasıl yaptım değil mi ama? diye sorarak da hep onay bekler. :)
Bilemedim bunu yapabilenlere sormak lazım, kimseyi nazlayamam😒
Sanmıyorum.. Akıllı birine her istediğini yaptırmak diye birşey söz konusu değil.
Belki şu olabilir.. Bir erkeği pohpohlayarak yönlendirmek..
Eski sevgilim bana sen erkeğini mutlu etmeyi çok iyi biliyorsun insanın özgüvenini arttırıyorsun hayrânım sana demişti bu geldi aklıma bunu okuyunca...
Kısmen doğru bu
Ben bazen yapıyordum gtu kalkiyordu. Ezeceksin. bir tarafları oynamasin
Eğer ilişkide ikitarafta da mantıklı düşünce varsa yaptırabilir fakat erkeğin mantıksız gelipte istememe durumu da olacağından her istediğini yaptıramaz diorum... erkeklere yaranamazssınızzzzz :)
Bu tamamen bir yanılgı. Erkek bunu herzaman anlar. Ama sizi isterse bunu kabul etmiş gibi davranır. Ama sizi etrafında istemez ve bu yapılan o kişiye samimiyetsiz gelirse derhal uzaklaşır.
Bence herşeyi yaptırır her türlü sonuçta kendisini iyi hissediyor güçlü hissettirdikten sonra ona güven de verdikten sonra bı sorun olacağını sanmıyorum
Bence tam tersi.. Erkege umursamaz davranıcaksın.. ilgilenmiyor takmiyor gibi davranicaksın ki etrafında dönelesin
Her erkekte ise yarar sadece yaramadığı zamanlar ve durumlar vardir. Pohpohlama kısmını bilen kadin o durumlardada farkli yöntemlere başvurur zaten 😊
Peki nasil pohpohlamak gerek
@ElElmasundavitamin önce karsidaki erkek tipini bilmek istiyor en cok zayif olduğunu düşündüğü konularda pohpohlanmaya bayilirlar. Ayriyeten sefkatide sever erkekler. Erkekler sert görünmeye falan çalışır ama bakmayın çoğu tırt ve korkaktır. O yüzden ona güçlü hissettirmeye çalışın zaten dedigim zayif gruptaysa buna muptela olur
Hiiççç uğraşamam.
Olduğum gibiyim bana saygısı varsa bende ona saygı duyar, her konuda desteklerim olay bu kadar..
Kadın ırkı yalnızca kötü çocuklara yavşayıp onları pohpohladığı için ben o numaraları yemem... alfa fux beta bux...
Kimseye köle olmam... İnsanları köleleştirecekseniz kimseye bulaşmayın.. Köpek muamelesi yapamazsınız bize.
Aynı düşüncedeyiz
@Nicksizherif98 aynn. Böyleleri çıkarlarından başka bir şeyi düşünür mü? zor bir ihtimal...
Siz pohpohlarsınız, o özgüven kazanır başkalarına güç gösterisi yapar. 😏
Sanmıyorum işe yaramıyor ben çok yaptım yiğidim erim diye diye kendilerini birşey sandılar
Tabi canım pohpohla sonra götü kalksın başkalarına baksın kaösn çock. NAH!
Ben hayatımda bu kadar itici bir resim görmedim. Bence pohpohlanan erkek zayıftır ve bunu yapan kadında iticidir.
Yakışıklı biriyseniz zaten herkes tarafından pohpohlanmaya alışmışsınızdır. kızlar her istediğinizi yaptırmak için başka taktiklere yönelin bu taktik ancak çirkinlerde işe yarar😀
Pohpohlama değil de biraz şirinliğini biraz da kadınlığını kullanarak kadının erkeğe yaptıramayacağı şey çok azdır bence :)
Bence tam tersi ne kadar tinlamiyo gbi gorunup kucumsersen o kadar yaptryrsun
Bir kadın her türlü yaptırabilir de bazı erkekler yapmayada bilir 🙄🙄
her istediğini değilde erkeği elinde tutar erkek ondan vazgeçmez
Kesinlikle işe yarar ve en inatçı hırçın insana bile her istediğimi yaptırırım pohpohlamak değil de doğru yerde ruhuna dokunmak diyelim 😇
herşeyi yaptıramaz ama daha iyi ve mutlu olacağı kesin
Bir erkek olarak söylüyorum çok yanlış erkeğe böyle yaparsan götü kalkar ve sıkılır. Erkeklere zor olursan takmazsan ilgisini çekersin o zaman kıçından ayrılmaz çünkü uğraşmayı seviyoruz hazır konulunca önümüze değeri kalmıyor 😀
yemezse zor ki artık bilinen bir yöntem. adam gerçek olup olmadığını anlar
Evet kesinlikle yariyor. Sen yaparsin sen edersin deyince yapmak istemediği şeyi bile yaptirabiliyorum
demekki neymiş?
bütün ilişkiyi ayakta tutma işi yalnızca erkeğin değilmiş efenim.
Bence yaptirirlar. Taki pohpohlanacak bisi kalmayana dek 😃
Erkeğe göre değişir yumuşak kalpli ve inatçı değilse pohpolamak işe yarayabilir
Pohpohlama degilde.. ilgiye ihtiyaclari varken yanlarinda olsunlar.
Eğer erkek seviyorsa kız her şekilde istediğini yaptırır.
Sevgilim değil eşim olsa iki gram aklı ile beni yenemez. 160 boyları ile anca abazan kesimi etkilerler. Ancak barbara gibi kız beni etkilesin onun kadar güzel kız mı var. Tabi ki yok!
Evet, hatta isteyen benim üzerimde bu sanatı geliştirebilir 🙄😏
Bence pohpohlamaktansa ona tutkulu davran daha iyi...
Ters teperse kadının tüm arzularını geri tepdirebilir.
Yaptırmak iyi bişey değil bence. İçlerinden gelecek birşeyi yapmak. O zaman anlamlı
ilginç ama işe yarıyor meret. böyle klişeler her zaman tutmuştur dozu iyi ayarlandığında
Net yaptırır hatta o erkek kendi isteği oluyo sanar ama kararı değişmiş olur😅
Yakışıklı erkek güzel kız tabiri insanlar her zaman pohpohlanırlar insanlar tarafından , çirkinler tipsziler de hayatın çilesini çek babam çek
Bazisini olumlu etkiler bazisininda biryerleri kalkar baska denizlere yelken acar herkes icin gecerli degil
Deneyim mi var
Pohpohlama tam olarak nedir tanımlamasını yapabilir misiniz?
Genellikle yaptirabilir ama yontulmaz bir odunsa zor
Yaptırır ama kimseyi pohpohlamam
Yengec burcuyum pohpohlamayi severim bebegim gibi bakarim minosuma
Sanırım ama böyle oyunlara gerek yok.
Yaptırır. Erkekler buna kayıtsız kalmaz karşılığını verir.
yaptırırlar zira erkekler pohpohlandıkları zaman heykelden farksız olurlar
Kesinlikle yaptırır kadında erkekte. Her kim olursa olsun birlikte olduğu kişi tarafından gururunun oksanmasi yükseltilmesi hoşuna gider.
Hanımcı olan erkekten korkmalısınız herkesi satar
Kadın herşeyi yaptırır yeterki kadınlığını kullansın
Çok ta guzel işe yarıyor 😂
Pohpohlamarı hiç sevmem bana yapmacık gelir sevdiğini belli etsin yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar