aslında bu soruyu herkese soruyorum erkeklerin kaddınlarda sevdiği özellikler nelerdir? belli başlı şeyler vardır illaki?
ya da kadınların hangi davranışları erkeklere itici gelir?
ya da kadınların hangi davranışları erkeklere itici gelir?
sevdigim ozellikllikler: Bi kadin agir basli ve oturakli olmali . Bi erkekle arasina mesafe koymasini bilmeli . Ve gulebilmeli. Yuzunde hep tebessum olmali :) sevmedigi insana karsi bile suragini asmadan al sana insanlik dedirtebilmeli ve karakter sahibi olmali oyle her seviyeden insanla hop oturup hop kalkmamali . Tabi en onemlisi insan olmali yalani sevmemeli durustluguyle beni etkilemeli . Ve kisiligi olgun ruhu cocuksu olmali benimleyken tabi cocuksu olup her sacmaliga gulebilmeli dunyanin bos degerlerini degilde . Once RABBINI sonrasinda beni sevmeli.
Bir kadin erkek gibi olursa ondan uzaklasirim cunku kadinlar cicek gibidir zerafettir kadin .
Bulundugu ortam eger cok sicaksa tabi erkekler varken uzaklasirim .
Kendini cok begenmisse uzaklasirim .
ALLAH i bilmiyorsa kosarak kacarim :)
Haddini bilmiyorsa uzaklasirim.
Ve olur olmadik yerlerde olur olmadik yerlerde konusursa uzaklasirim
Dogal degilse uzaklasirim . Bizim evin duvarlarida boyali ama boyalar eskiyince gercek gorunuyor.
Gonlum begenmediyse uzaklasirim
Yapmacik tavirlar sezersem uzaklasirim .
Benim yanimdayken gozunu gozume getiremiyor ve hep disarilara bakiyor ise uzaklasirim .
Daha uzaaarrr gider bukadar i ders alabilene hak verebilene yeter zaten :)
seninle evlenicek akdını gerçekten merak ediyorum :D
Ben evlenecegimi pek sanmiyorum :) cunku boyle bir kadini daha gormedim :) hayal dunyam genis en azindan napalim :))
umudunu yitirmee :D bulursun umarım :D
INSALLAH :D
kadın kadın gibi olmalı. argo, küfürden bahsetmiyorum bile. öyle erkeğin herşeyine de atlamicak, fazla lak lak yapmicak, kafa ütülemicek. rahat olacak yani güvenecek, güven verecek. nerde konuşması ve susması gerektiğini bilecek. erkekde böyle bir kadını üzmicek, yüz üstü bırakmicak. bu kadarı benim için yeterli.
Bakımlı ve kibar bir kadına her erkek ilgi duyar mesela bu nesnel bir yargıdır.
Basit bir kadına her erkek yanaşmaz. Aslında insanlar basit olan hiç bir şeye yanaşmaz.
Cevap
7Cevap
diklenmeleri otobüslerde metrobüslerde çok olyur sabah sabah sıkşıklık oluyor ya da ayağına basıyor kadın sanki boğazlıyor gibi cıngar çıkarıyor nasılsa ben kadınım bana bişi yapamaz toplum ayıplar biri araya girer kadına el kalkar mı der bana bişi olmaz düşüncesi hakim ama erkeğinde damarına basmaya devam eder...
Erkek gibi küfür edip erkek gibi hareketler de bulunanlar itici gelir bir de erkeği küçümseyen davranışlarda bulunanlar da itici gelir, sevdiğim özelliği olan kadınlar şöyle olurlar tatlı sevimli güler yüzlü ama yerine göre de sakin oturaklı ve herşeyden önce de utangaç bir kadın hoşuma giderdi :)
bak biz kadınları kadın oldukları zaman seviyoruz oyle küfür eden sigara içen yanı anlaycağın erkek gibi davranan kızlar çok itici oluyo bide bakımlı olmalıdırlar
Amli basinda ve zeki kadin da gerisi teferruat.
O bir sekilde kendine hayran birakir kusur aramaya gerek ve zaman olmaz.
bi kadının sigara içmesi, erkek gibi davranması, çok küfür etmesi, her işte parmağının olması, ağır başlı olmaması, ortamda ciyak ciyak gülmesi, havalı olması veya olmaya çalışması, çok konuşması bana oldukça itici geliyor
zeki olacak neşeli güler yüzlü sevecen sıcak ilgili bakımlı
biraz çok şey istiyosun sanki :D
burun burun burun
bunu ilk defa duydum bak :D nasıl yani? büyük küçük?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar