Erkeklerin kadınlarda aradığı fiziksel özellikler nelerdir, hangi özelliklere tav olurlar?

Erkeklerin kadınlarda aradığı fiziksel özellikler nelerdir, hangi özelliklere tav olurlar?

Erkeklerin kadınlara karşı bakışı bugüne dek yaşadıkları deneyime göre değişiyor aslında. Genelleme yaptığımız zaman bazı ortak özellikler de bulunuyor tabii. Biraz söz edeyim. :)

Erkekler genelde kadınlarda doğallık ve samimiyet ister. Bunlara da çok önem gösterirler. Güzelliğe de birçok erkek önem verir tabii ki ama içtenlik, dürüstlük onlar için ön plana çıkar. Kendine güvenen ve kendisi için çabalayan, çalışan kadınları daha çok severler. Taktir de ederler. Zeka ve mizah da ararlar.

Erkekler doğal davranan ve rahat iletişim kuran kadınları çok severler. Bir kadının çekimser veya soğuk olması onları geri iter. Rahat iletişim kurdukları kadınlar bir adım öndedir. Yapmacıklık sevmezler, kendileri gibi olsun isterler. Kararlı, anlayışlı ve destekleyici kadınları da severler.

İdeal kavramı birçok erkek için farklıdır aslında. Kimisi kişilik özelliklerine dikkat eder, kimi dış güzelliğe önem verir. Biri sarışın olsun isterken, diğeri esmer sever. Genel olarak bakılınca erkekler yanında huzur bulduğu ve güven duyduğu kadınları ideal görürler. Saygı sevgi ve iletişim onlar için önemlidir. Bir kadının öz güveni yüksek olmalı ve kendini geliştirmelidir. Tutkulu olmalıdır.

Pozitif enerji yayan ve kendilerini iyi hissettiren kadınları çok severler, çekici hissederler. Zeka, mizah/espri anlayışı ve güçlü olunması da onlar için çekici buldukları özelliklerdir. Bunun yanı sıra da bir kadının güzel giyinmesi, güzel makyaj yapması ve kendine bakması onların hoşuna gider.
<3
Erkeğine karşı cilveli, yatakta ateşli, dışarıda hanım efendi, hamarat olmalı.
Kusursuz fizik ve yüze sahip olmalı onların gözüyle.
Edepli, ahlaklı, namuslu, sadık, vefakâr, fedakâr, kanaatkâr, çocukları seven, Allah korkusu olan, aklı fikri cinsellikde olmayan, para göz olmayan, tip fizik önceliği olmayan, beni ben olduğum için sevebilecek, saygılı, buram buram güven kokan, merhametli, hoşgörülü, şefkatli...
Ketçap mahkemede olsun mu abi
Cevap
84Cevap
- Erkeklerin gözüyle kadın; karakter olarak Rus kadınları gibi olmalı
yani öz güvenli, öz verili, çalışkan, soğukkanlı, mesafeli, uyumlu, anlayışlı.
- Erkeklerin kadınlarda aradığı fiziksel özellikler:
1) Kemikleri Belirgin, Dolgun, Pürüzsüz, Uzun Vücut
2) Hatları Belirgin, Dolgun, Pürüzsüz, Ölçüleri Uyumlu Yüz
3) Badem/Yukarı Doğru Göz Şekli, Parlak/Açık Tonlu Göz Rengi
4) Sağlıklı, Parlak, Dolgun, Orta-Uzun Saçlar - Bakımlı Eller & Ayaklar

Herkesin göze hitap eden kriterler farklidir bana göre kadın kilolu olmayacak zayıfta olmasin balik etli beyaz tenli yuvarlak yüzlü oturup kalkmasını bilen saygıli sempatik aynı zamanda pratik dışarda hanimefendi evde mutfağinda asçı hamarat yatakta istekli ve ateşli olmali (çokmu şey istedim acaba ) 😊😊😊
Gayet güzel açıkladın bence
o işin kıstası erkek olursa isterde ister. hayallerinin kadınını koy. 6 aya sıkılır daha değişik ister. binbir çeşit önüne yığ daha değişik ister. bu işin gerçeğide bu beni eksilicekler ama bu konuda doyumsusuz en azındna bir çoğumuz. tabiki kadınlarında çok acayip huyları var
Bir kadın güzel olduğu için sevilmez. Sevdiğin için güzeldir o. Sırf sen seviyorsun diye herkesten farklıdır, herkesten başka bakar gözleri. Senin ona verdiğin değer kadar anlamlıdır, sevdikçe daha da güzelleşip kıymetlenir. Bir kadının güzelliği bilmiyorum kaç para eder, ama sevdiğin kadının bir gülüşü dünyalara değer.
Böyle olmalı.
hmm..
çok uzun boylu olmasına gerek yok..
birazcık balık etli olması kafi:)
Niye danaya mi giricen
Orta karar, avucu güzelce dolduracak diri memeler
İnce, sıkı bir gel ve pürüzsüz canlı bir ten
Sütun gibi, sıkı bacaklar
Görece geniş kalçalar, dışa çıkık sıkı bir popo
Güzel, irice gözler. Davetkar, şuh ya da hayat dolu, canlı bakışlar
Güzel bir yüz
En ideal hali bu :D
Erkeğin gözünü boşver , kadın nasıl olmalı
Kesinlikle iffetli ve asaletli olmalı , çünkü biz erkekler gibi basit
değilsiniz. yapı taşınızı oluşturan bir çok element var
ama biz erkeklerde mide ve çük.
Kilolu degil ama dolgun olmasi gercekten benim icin onemli en azindan gozum yollarda kalmaz ha benimde var bitane var ona tutunur hayatimi devam ettiririm.
Kadın fiziğini kendisine yakıştırıyor ise bana güzel görünür. Kilolu olmak veya vücut fazlalıkları kadın veya erkek için bir eksiklik değil bana göre.
İnsan olsun, samimi olsun, bencil olmasın, muhabbeti güzel olsun, e tabi göğüsleri de güzel olursa bu da bonus olur
Sonunda nasil sictin
Sen ne kadar mükemmel olursan ol bir ay sana tav olur sonra unutulur gidersin örnek olarak bir ay verdim bu bir sene de olabilir iki de değişiklik gösterilir. Öyle bir kadın olmalısın ki karşındaki erkeğe karşı mükemmel görünmek ve ona kendini merak ettirmek için her şeyi paylaşmayıp içinde bir ukte oluşturmalısın ve bunun yanında kuralların olmalı hayır dediğin zaman karşındaki onun hayır olduğunu anlamalı ve baskı uygılamamalı tabi bunlar sonradan yapmayacaksın ilk başta uygulamak gerekir.
Güzel yüze 40 günde doyulur ama güzel ahlak a bir ömür doyulmaz.
Sen nasıl bir kralsın
Ikisi bir arada olsa ölümsüzlüğün şifresi gibi olmaz mi
İyi biliyosun peki sen ona layık misin
Niye tanımadan böyle diyosun çok şükür layigim
Sordum zaten layık değilsin demedim farkındaysan
Aşk görsel başlar sonra içselleşir. güzel ahlakı ve karakterini merak etmemiz için önce görüntüye tav olmalıyız ve güzellik görecelidir illa guzellik cirkinlik kavrami degil bahsettigim şey
Ben öyle anladım kusura bakma Aynen doğru söylüyorsun
Ne kusuru önemli değil
🤗💛❤️
Normal fizikte çok kilolu olmasın esmer ya da beyaz tenli olması yeterli
Anladım sadece kadin olsun yeterli diyorsun yani
Ince bel dolgun kalca dolgun gogus buyuk gozler uzun sac kalemle cizilmis dudaklar inci gibi disler😀
La he as ac karnını doyur
Herşeyden önce insan olsun. Saygılı , anlayışlı ve sadık olsun.
Gülsün giyinmeyi bilsin hayvanları sevsin kendisini sevsin cocukları sevsin sacına basına makyajına baksın birde iyi yemek yaptı mı? Bu iş tamamdır
Oyun arkadasi mi ariyon
@Aylinkural he arıyom gelcen mi? 😄
Kadın dediğin asaletli olmalı duruşuyla konuşması bilgisi ve kültürüyle dışarıda hanımefendi eşine karşı işveli ve cilveli olmalı
Kısa boy, hafif kilo, hanımhanımcık bir duruş, utangaç tavırlar...
Kadın gibi kadın ne uzun kısa, ne bodur ne zayıf ama gösterişli. Dedim ya. Kadın gibi kadın.
Kendini et parçası gibi gösteren bir kadın olmasın yeterli. Öyle kadın zaten karakter, şahsiyet, akıl ve ahlak sahibidir. Başka bişey aramaya gerek yok
Esmer ten, doğal sarı saç, ince bel 80-85 göğüs ölçüsü, orta kalça olsa yeterli.
Ters köşe yapmalı. Beynimizi mıncıklamalı. Hayran bırakmalı. Şekildeki gibi değil maalesef😂😂😂👍
Genelleme yapmıyorum ama genellikle erkeklerin gözünde kadın nasıl olmalı dersen bir memeli vajina olsun sadece der
Herşeyin başında insan olması gerekiyor.
Çok aşırı açık giyinmemeli , aşırı makyaj yapmamalı , sadık, güler yüzlü, cana yakın, kişisel hijyenine dikkat eden ,
Yani hanımefendi olması lazım yatakta sıcak mutfakta aşçı güzel alımlı kalbi güzel kendi güzel bir isim olması lazım
İcimizdeki boslugu tamamlamali.. Eksik kalan yap bozumuz olmalı.. Olmaliki hayata umutla bakmalıyız
Standart güzelliğe ve fiziğe ve karaktere ve zekaya ve diğerlerine ve bunlara sahip olmalı
Tam böyle senin fiziğinde buna yakın sanırım
Hayir ben kas çalışmiyorum yağ oranını koruyorum sadece
İyi yapıyosun böyle baklava baklava kasların olursa zaten erkekler kıskanır seni sevgilin olmaz ulan bende kasyok manitadaki kasa bak arkadaşlar neder falan 🤣🤣evde kalırsın 🤣🤣
Gay misin aa
Sokakta hanımefendi mutfakta aşçı yatakta da arzulu iştahlı şehvetli
Oldu başka banyoda ne olsun balkonda ne olsun
Orta boylu 90 60 90 beden esmer ela kara kaşlı kara gözlü
Belkü klişe olacak ama
Mutfakta ıyı bir aşçı yatakta geyşa olmalı
Fotodaki kızı gorunce kalcasına saplak atasm geldi yalan yok cok seksi iyi günler.
agir olmali, ota boka ciyak ciyak gülmemeli hanim olsun efendi olsun ki bas taci edelim
bu resimdeki gibi kendini pazarlamamalı, kendisine saygısı olmalı
Enerjik, ince, kibar, küfür etmemeli bir de.
Boy önemli değil tabi ama seksilik çok önemli dişiliğini olmalı bir kere gerisi gelir zaten
of felaket bu kadının yanında zaten erkek kopar gider
Önce fizik sonra karakter 😂😂
Önce görsel sonra içsel😄✌
Ben kendi gözümle en azindan yorumluyayim net olmali çizgi bir
Benim adam güçlü olmamı sever
Erkeğine göre değişir ya
Gülmeyi bilmeyen kadın güzel olamaz.
Ahlaklı ve zeki olmalı ;)
Balık etli ve minyon.
Kişiden kişiye değişir
bana benziyen olması önemli
Güzel gülsün de gerisi hallolur
Oturmasını kalkmasını bilen hanım hanımcık
Yüz tatlı şirinse tamamdır..
Türkiye de kadın olması yeterli :d
Edepli ahlaklı Kadın isterler ama arka planda çapkınlığın alasını yaşarlar 🤢
İlgi için vücudunu sergilememeli.
ahlakı ve içi güzel olmalı * her kadında var
Böyle olmamalı mesela.
Meme ucu belli olmamalı.
Niue ki sıkıyorlar mi
Bana göre güzel olsun başkasına çirkin olsun
Terbiyeli kibar. Konuşmasını bilen olmalı.
Kesinlikle böyle olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?