Arkadaşlar merhaba. Elbette herkesin farklı görüşleri olacak biliyorum. Ancak burada yazmadan duramadım. Ben hayatımın aşkını buldum. İlişkimiz süresinde çok sorunla karşılaştık ama neredeyse hepsini aştık. Çevremde insanların sorun ettiği ailemin dahi karşı geldiği durumlar oldu ancak ben seviyorum dedim ve ailemi ikna ettim. Ancak çok önemli bir konudan dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Bir yıl oldu ama onu her geçen gün daha çok seviyorum sanki her geçen gün ona daha çok bağlanıyorum. Benim yapabileceğim bir şey Yok. Elimden gelse onun için yapmayacağım şey Yok. Kimsenin değişmesini de isteyemem ama zaten o değişmeyeceğim sen bilirsin dedi ve gitti. Böyle severek ayrılan ve ömrünü ona adayan var mı? Derdimi sizle paylaşmak istedim. Unutamıyorum unutmaya da hiç niyetim Yok. Son nefesime kadar onu seveceğim.
Cevabın nedir?
+1 yılSen o kadar şey atlat imkansızı başar, aileni karşına al, bütün zorluklardan geç sonra gel önemli birşeyden dolayı ayrıl ve o sana "ben böyleyim değişemem" desin. Ayrılmana neden olan o önemli sebep ne bilmiyorum ama her ne ise bence ayrılmadan da bir yolu bulunurdu diye düşünüyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılO çözüm yolu için dört ay uğraştım kaç kere kapısına gittim ama değişmeyi düşünmüyorum dedi. Bugüne kadar ne statü ne aile ne maddiyat hiçbir şeyi sorun etmedim. Ancak benim için çiğnenmemesi gereken bir konu o yüzden ama her geçen gün daha çok acıtıyor
Soran+1 yılZamana bıraktım ama zaman onu bana daha çok bağlıyor daha çok acıtıyor
- +1 yıl
Merak ettim neyden vazgeçemediğini. Ama sen öyle uygun gördüysen bilemiyorum tabii..
Soran+1 yılHala özlüyorum. Hala bir umut var içimde belki gelir diye
Soran+1 yılO küçük ihtimal bile umut ışığı oluyor ama günden güne de yiyor beni
Soran+1 yılArtık eskisi gibi gülemiyorum mutlu olamıyorum ama geçmiyor da tarif edilecek bir acı değil bu bir yıldır azalmıyor. Anlamadım neden böyle olduğunu
En İyi Cevaplar
Off off off senin gibi kızları üzen yarı yolda bırakan herkesin Allah belasını versin o çocukta tam bir karaktersiz miş sen onun için neler yapmışsın o kadar sevmişsin o ise bırakmış seni
04 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz demeyelim gerçekten adam gibi adamdı ama böyle olması gerekiyordu. Onu suçlayamam ama gelinen nokta bu. Kimsenin suçu yok kimseyi değişmesi için zorlayamam değişmek de istemedi zaten
Soran+1 yılBen böyleyim kabul edersen dedi ve malesef bitti ama acısı bitmiyor. Ben de mağdurum ama kimseyi suçlayamıyorum
Kendi i verme akışına bırak zamanla geçer kendine en büyük kötülüğü yaparsın boşver hem neden ayrıldınız onuda yazsaydin
034 Yorumla
Soran+1 yılO çok özel bir şey burada kimsenin görüşüne saygısızlık yapmak istemediğim için yazmadım
Soran+1 yılTanınmaktan değil artık incitmekten korkuyorum
Soran+1 yılÇünkü çevremdeki bazı insanlar bence ayrılınacak bir sebep değil gözüyle bakabiliyorlar. Onlar öyle düşünüyorlar ama benim hassas olduğum bir konu.
Soran+1 yılYoo hayır terbiyesizlik falan yapmadı. Dediğim gibi aslında kararı ben verdim ama acıyı sonuna kadar yaşayan ömrümün sonuna kadar da bekleyecek benim. Daha önce böyle çaresiz kalmamıştım.
Soran+1 yılBurada elbette herkesin acısı var ben de çaresiz kaldım ve sizlerle paylaştım.
Soran+1 yılBir yıldır ağlamaktan göz altlarım karardı artık. Bir ömür böyle sürecek sanki. Ya da o ömür çok sürmeyecek...
Soran+1 yılUnutmak istesem bile unutamıyorum bir senedir denemedim mi sanki ama hala gün içinde onun halkında konuşuyorum sokağa adım attığımda hep o var sanki
- +1 yıl
Bende yaşadım kardeşim 4.5 yıldır bir insan bir insanı düşünür mü düşündüm her sabah uyanınca aklıma o geldi lan her sokaktan o cikacakmis gibi ama olmadi basaramadim sevgilisi oldu ben karakter olarak böyle şeylere karşıyım ama basaramadim lan sevgilisi olan biri aklima geldi sokemedim atamadım başaramadım olmadı ama şimdilerde anliyorum alisiyoruz zamanla ya da geciyo ama izi kalıyo
Soran+1 yılPeki bu izle nasıl yaşanır bir ömür? ben artık gülemiyorum sürekli ağlıyorum geçmesi gerekirken çoğalıyor
Soran+1 yılEvet çok haklısınız. Geçmiyor ama anlık da olsa hafifliyor.
Soran+1 yılBu acıyla yaşamaya alışmam gerekiyor. Hem bir ömür onu unutmayadabilirim. Sonuçta evlilik zorunlu değil. Başka birini bulmak şart değil.
Soran+1 yılAma o umut ışığını söndüremiyorum işte sorun da orda. Gelir mi ileride diyorum. Tercih yapıyorum onu bekleyeyim diyorum ama onu beklerken de her gün içim parçalanıyor. Beklememe düşüncesi ise vicdanımı sızlatıyor.
Soran+1 yılAma Birini yeniden sevme düşüncesi bile beni üzüyor. Çok zor bir durumdayım farkındayım. Çaresizlik belki de bunun adı.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz aslında insanın elinde olmayan şeyler için üzülmemesi gerekiyor.
Soran+1 yılUmarım başarabilirim.
Soran+1 yılEvet ama gerçekten çok farklı bir acıymış iki taraf da sevdiği halde ayrılmak zorunda kalması
Soran+1 yılEvet onu çok iyi anladım. Ölümü bile yakın hissetmeye başladım artık hayat o kadar uzun geliyor gözüme bu yıpranmışlıkla bu bekleyiş bu umutla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için. İnşallah düzeldiğim zaman ilk işim buraya yazmak olacak
Soran+1 yılÇok sağolun. Bazı şeyler için geç olmadan fikir almak gerçekten çok iyi geliyor insan tekrar teşekkür ederim size de hayırlı geceler.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
14 yaşımda aşık olup 10 yıl bekledim gerek yok bittiyse bitmiştir
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi ama aşk sevgi güven kolay kazanılmıyor tüm bunları bulmuşken insan unutamıyor. Belki de diyeceksiniz ayrılmadaydım diye ama bu kaçınılmaz bir durumdu burada açıklamak istemiyorum.
Soran+1 yılÇok haklısınız. Hayaller bir tarafta hayatlar bir tarafta
+1 yılBu devirde gercek ask kalmadı kı kimse kimseyi beklemez inanmam
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bu dediğinizi kendi adıma düşünmüyorum insan gerçekten sevdiyse bu acıyı çekse bile bekliyor
Soran+1 yılBelki bir yıl az ama ben bir yıldır o varmış gibi yaşıyorum her gün çevremdekilere ondan bahsediyorum sanki o varmış gibi
Soran+1 yılAma bunun artık hastalığa vurmuş olmasından korkuyorum ve en sonunda kendimi buraya attım
- +1 yıl
Emin ol benım kadar sevme 13 yıl sevdim bekledim ama sonuc 😊 evli ve 2 cocuk annesı bıri olarak cıktı karsıma
Soran+1 yıl😞 ya
- +1 yıl
Malesef
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılbekleme arkadaş next go go go. bekledikce kaybedersın degerin düşer
03 Yorumla
Soran+1 yılAma insan bir kere aşık olur derler ben de bulmuştum.
- +1 yıl
he öyle san sen
Soran+1 yılÖyle tabi bu duyguyu tattığım insan kalbimi dolduran tek kişiydi beklemek doğru yol diye düşünüyorum
Gozunle bak sevgine o sevmiyom desin ama icinde o olsun
013 Yorumla
Soran+1 yılOnun da sevdiğini biliyorum ama çok zor gitme desem gitmeyecek yurt dışına yerleşmesine bir kaç ay kaldı ama diyemiyorum mecburum buna. Sevene engel Yok diyebilirsiniz ama olmuyor öyle insanın mecbur kaldığı durumlar olabiliyor.
Soran+1 yılYani onun üzülmesini istemem ama başka biriyle olmasını da istemem😢
Soran+1 yılDiyemem onun umutlarıyla oynayamam. O da yoluna bakmak istiyor engel olamam buna hakkım yok.
Soran+1 yılSevmek yetmiyor işte eğer yetse ömür boyu ayrılmazdık
Soran+1 yılSeven her şeyi yapar ama malesef her şeyi kabul edemiyor.
Soran+1 yılO zaten benim ilkim ve sonum oldu.
+1 yılYeni birini bulunca unutuyorsun çok takma kafana
021 Yorumla
Soran+1 yılYeni birini bulmak istemiyorum işte içimde umut ışığı hala var bir yıldır anlamadığım gün olmadı. Bu halde kalp zaten kimseyi kabul edemez ki
- +1 yıl
Ediyor canım hatta kendine ben ne salakmışım diyorsun bu günleri anınca ;-)
Soran+1 yılBen bu güne kadar iki kişiyle görüştüm ancak daha öncesinde böyle bir acı aynı zamanda böyle bir aşk yaşamadım
Soran+1 yılO yüzden ben bir ömür bu acıyı atamayacağım sanırım
- +1 yıl
Geçiyooooorrrr inan bana zamana bırak sadece.
Soran+1 yılO zamana bırakma kısmında her gün umut olması sorun olmaz mı peki
- +1 yıl
İlk başta çok acı geliyor ama gün geçtikçe unutuyorsun ve unutunca nekadar aptalmışım ben ya diyosun. Şunu unutma sana değer vermeyene asla değer verme sen çok kıymetlisin öyle bak kendine 🌹 ve ben inanıyorumki karşına onu unutturacak daha çok bağlanacağın birisi çıkacak senin sevgini hak edecek birisi.
Soran+1 yılEvet ama bu acı bir yıldır geçecek gibi değil. Ben de anlamadım daha çok nasıl bağlanabilirim ki birine? Ama umarım dediğiniz gibi geçer artık sağlığımdan da olmaya başladım
- +1 yıl
Yazık edersin kendine, o seni düşündümü hiç? Kimbilir ne zevkü sefa içinde. Ama hiçbirzaman mutlu olamayacak bundan emin olabilirsin. Sağlık gibisi yok. Dünyada en acı şey ölümdür, ve bir kadının doğum yapmasıdır. Kadın doğurgan olduğu hale acısınıda çekse yine bebek yapıyor seve seve, en sevdiğin ölünce birdaha yaşayamam sanıyorsun ama devam ediyorsun. İnanki bu sadece kendini avutmak, kavuşsan belki mutlu bile olamazdın. Olaya birde bu açıdan bak. Senin için hayırlısı böyleymiş diye düşün. Unutacaksın onu başka şeylerle oyalan onu düşünürken bile amannn de salla. Sana değer vermeyen biri için kendini paralıyorsun. stress ve içine atarak kötü hastalığa tutulunca kim sana dört elle sarılacak? başımdan daha kötüsü geçti ben attlattıysam sende atlatırsın. Düşünmekten agzımın içi bile yara olmuştu, her gece ağlıyordum sanki birisi ciğerimi söktü aldı gitti, kalbim kanıyordu her gece, ailem bile yoktu destek olacak. İnan bana geçiyor sonra ben ne salakmışım diyorsun. Ne gerek varmış
Soran+1 yılÇok haklısınız. Belki de okuduklarından nazlı birisi gibi görünüyor ama öyle değilim. Bu acıyı tarif edemiyorum bir türlü. Tam bir sene oldu ama en sonunda burda da içimi dökmek istedim. Bunca emek verdikten sonra bu kadar büyük bir ilişkinin bir günde bitmesi gerektiği beni şoka uğrattı. Bir yıldır aynı acıyı çekiyorum. Dediğiniz gibi sanki her gün birisi kalbimi söküyor gibi hissediyorum ve bu beni gözyaşlarına boğuyor. Atlatmanın yolunu arıyorum sevmekten vazgeçemiyorum. Suçlayamıyorum onu belki de bu yüzden. Ama bazen de düşünüyorum bu hayatta hiçbir şey imkansız değil benim ondan istediğim ne maddiyatla ilgi ne de aile baskısıyla ilgili. İnanç meselesi diyelim. çok hassas olduğum bir nokta. Ben imkansız olduğuna inanmıyorum gerçekten o da ben gibi isteseydi zor da olsa yapabilirdi diye düşünüyorum. Onun yaptığı bir süre beni ikna etmeye çalışmak oldu. Ben bencil birisi değilim öyle olsaydım ilişkimizde sorun olacak başka şeyler de vardı ama ben önemsemedim.
Soran+1 yılÇok haklısınız. Belki de okuduklarından nazlı birisi gibi görünüyor ama öyle değilim. Bu acıyı tarif edemiyorum bir türlü. Tam bir sene oldu ama en sonunda burda da içimi dökmek istedim. Bunca emek verdikten sonra bu kadar büyük bir ilişkinin bir günde bitmesi gerektiği beni şoka uğrattı. Bir yıldır aynı acıyı çekiyorum. Dediğiniz gibi sanki her gün birisi kalbimi söküyor gibi hissediyorum ve bu beni gözyaşlarına boğuyor. Atlatmanın yolunu arıyorum sevmekten vazgeçemiyorum. Suçlayamıyorum onu belki de bu yüzden. Ama bazen de düşünüyorum bu hayatta hiçbir şey imkansız değil benim ondan istediğim ne maddiyatla ilgi ne de aile baskısıyla ilgili. İnanç meselesi diyelim. çok hassas olduğum bir nokta. Ben imkansız olduğuna inanmıyorum gerçekten o da ben gibi isteseydi zor da olsa yapabilirdi diye düşünüyorum. Onun yaptığı bir süre beni ikna etmeye çalışmak oldu. Ben bencil birisi değilim öyle olsaydım ilişkimizde sorun olacak başka şeyler de vardı ama ben önemsemedim.
Soran+1 yılAma vardır bir hayır diyorum.
Soran+1 yılYa da herşeyin bir zamanı var bilmiyorum ama şu an tek bildiğim öncelikle kendimi toparlamam gerektiği.
Soran+1 yılKimisi aile yüzünden ayrılır ama bana çok sıcak davranmadıkları halde ben sorun etmedim statü yüzünden ayrılanlar var önemli olan sevgi dedim para yüzünden ayrılan var olsun seviyorum dedim ama herkes için önemli bir şey olur bu hayatta benimki de buydu ama olmadı kimsenin de hayatını zehir edemem herkes özgür şu hayatta.
- +1 yıl
Ben anladım seni, bak senin için hayırlısı buymuş. Hissettiğin acının tıpatıp aynısını yıllar evvel yaşadım. Tarifini çok iyi biliyorum. Ama seni gerçekten sevseydi fedakarlık yapardı onun sevgisi egoistce imiş. Sadece kendini düşünen bir insanla mutlu olamazdın zaten. Sen sevgini yaşadın ve hala yaşıyorsun içinde benim hem 5 senemi çaldı unutmam hemde bütün erkeklerden nefret etmemi sağladı. Hepsiyle kafa buluyorum ciddiye bile almıyorum söylediklerini erkeklerin. Birdaha bana zarar vermesine izin vermem hiçbir erkeğin. Geçecek ama kendine bir huzur bul nerede huzur buluyorsan o işi yap. El işi, pasta, börek, boya, süs eşyaları, yürüyüş, koşu, alışveriş.. hoşlandığın birşeye odaklan daha çabuk atlatırsın. Dışarı çık arkadaşlarınla birşeyler iç kahve çay falan, dondurma ye nebileyim onu kafaya takmaya zaman bulamayacak birşeylerle uğraş
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok sağolun beni anladığınız için. İnsanlarla Paylaşmaktan korkar oldum düşüncelerimi bana hak vermeyenler çıkınca vicdanımı sızlattılar bencil diyen bile oldu daha çok ağladım. Çare olmadıktan sonra kendini yiyip bitirmenin anlamı Yok. Elimden geleni yapıyorum iyi olmak için. Size de çok teşekkür ederim vaktinizi ayrısınız. Çok iyi geldi bana. Keşke korkmayıp daha önce yazabilseydim
- +1 yıl
Aksine çok güçlü bir insansın sen bencillik bir durumun yok. İnsanlar herzaman konuşur önemli olan seni anlayacak birilerinin çıkmasıdır. Bu konuda kendine hiç baskı yapma nezaman ihtiyaç duyarsan konuyu aç seninle bu konu üzerine sabahlara kadar dertleşebilirim. Ben kimseyle konuşamadım o yüzden hiç çabuk atlatamadım :-) nekadar konuşursan okadar çabuk söker atarsın içinden. Kötü enerjilerini atarak rahatlayabilirsin anlattıkça.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Sizin gibi iyiler çok şükür hala var.:)
- +1 yıl
O senin iyliğin, aynası yansıyor, genelde çoğu konuyu tiye alıyorum ama seni es geçemedim kalbim el vermedi 😁😁 Allah gönlüne göre versin bugün kandıl umarım çabuk atlatırsın ve herşey gönlünce gelişir.
Soran+1 yılAmin çok Teşekkür ederim:) inşallah siz de hep mutlu olun :)
Kendine zarar verirsin bence yapma güzel kardesim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılGodo yu beklemek gibidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKekoluk.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem