bir de aslında beklemeye değmeyeceğine bilmek vardır. bilirsiniz ki aslında gelse sizi sarıp sarmalasa asla sizin hayalinizde ki değildir o. yılların beklemesi bir kaç ayda bitiverir ama olsun beklemek güzeldir belki de ne şeytan bekledi günahı ne taze ölüyü mezar seni bekledğim kadar dersiniz önce daha sonra da neyse...
kahvesini çok koyu ve çok sıcak içer. fermina daza tarafından reddedilişinin ilk zamanlarında tek gıdası da bu kahvedir. bu yüzden, ne zaman emektar morenita espresso demliğimle koyu bir kahve yapsam, fiorentino ariza'nın şerefine içerim. bünyesinde epeyce gerçekçi bir karakteri barındırsa da fermina dazaya karşı hissettiği duygunun aşk değil saplantı olduğu kanaatinde olduğum kişi. aşk değildir o, aşk olsa duramazdı, aşk olsa biterdi. Beklemem açıkçası uzun lafın kısası.
Birini 5 yıl şimdikini de 15 yıl dolacak neredeyse bekledim ne olduysa iki üç aylık dönemde oldu artik beklemiyor muyum hevesim mi kaçtı sevmeye bilmiyorum koca bir boslugun içinde kayboldum sanki meğer tüm hayatımı beni sevmese de o dolduruyormuş 😔
Yok Şu an Biri Kalbimde Ama Kalbime girmeyi basarabileni Degil bir kac yil bir omur Oldugum gune kadar beklerim yeterki degsin bekledigime degecek adam icin kursunun onunede gecerim Sukur ki eski nesiliz Heveslikle isimiz yok Nefeslik Lazim ;)
Geleceğini umuyorsam beklerim. Gittiği kesinleşmiş, tercihini yapmışsa bir saniye bile beklemem. BU HAYATTA YANACAKSAK PİŞMEK İÇİN YANARIZ, KÜL OLMAK İÇİN DEĞİL.