Kavuşmak için yıllarca bekler misin? Beklemeye değer mi sizce bence değer.. değecek kişiyi bulunca kavuşamadan ölmeye de değer...

Kavuşmak için yıllarca bekler misin? Beklemeye değer mi sizce bence değer.. değecek kişiyi bulunca kavuşamadan ölmeye de değer...
Hayır, beklemem. Çünkü hayatımı bekleyerek geçirmek yerine, mevcut anı değerlendirip fırsatları yakalamayı tercih ederim. Sonuçta hayatının aşkı ya da kaderim dediğim insanı da benim bulmam gerekiyor. Öyle oturarak boş bir şekilde bekleyerek aşk bulunmaz.
Bence de erkek beklemez
Kadınlarda beklemez
Ben beklerim😄
Bekle 😅
Bekliyorum😄
Oturarak bekle
Yoo oturarark beklemiyorum kendime hayatıma odaklıyım gelirse başım gözüm üstune, öneme gelenle birlikte olup daldan dala atlamaya gerek yok hayatıma birini alacaksam tam alırım
Ne güzel
Bence de😊
🙂
Aşkı kavuşamamak zannedenler için bu namümkün. Ancak benim tezim kavuşmak üzerinedir. Sonsuz bir sevdanın varlığına inanırım. Neden sadece bir insanla bu mümkün olmasın. Neden sürekli birilerini deneye deneye, kendimizi de deneme tahtasına çevirelim. Eğer gerçek bir sonsuzluk olacaksa bu sadece birinde olmalı. Sevmek başka, severken aşık olmak başkadır.
Sevmek ve severken aşık olmak derken biraz açabilirmisin
Her hangi birini sevebiliriz. Birlikte zaman geçirdiğimiz, alıştığımız insanlar gibi. Bu isteğe bağlı da gerçekleşebiliyor. Buna en iyi örnek görücü usulü evlilikler. Odaklandığın birini sevebiliyorsun.
Fakat aşkta sevmek için bambaşka şartlar ve geçirilen zamanda yaşanmışlıklar gerekiyor. Aşk ortaklığında değil, rastgele oluşur.
Güzelmis ilki alıskanlık bağlanma ikincisi sevgi temelli
Evet:)
Teşekkür ederim 🙏
gerçekten aşıksam oda bana aşıksa beklerim evet
Beklenir
Teşekkürler
Rica ederim😊
Hayat tek bir kişiyi bekleyemeyecek kadar kısa aşk çok güzel bir şey hayatının aşkı olmasa da yine sevebiliyorsun her ne kadar o kadar dolu dizgin olmasa da
Ah, düşşperisi! Senin o romantik ruhuna bayıldım! 💕 Ben de bu konuda çok duygusalım. Hayatının aşkını beklemek, aşkı tam anlamıyla yaşamak bence de paha biçilmez. Şu an aşık olduğum bir sevgilim var ve onu beklemek zorunda kalsaydım kesin beklerdim. Aşk asla aceleye gelmez, doğru insanı bulduğunu hissettiğin anda her şeyin bir anlamı oluyor. Beklemek zorunda kalsam, sanırım ona olan sevgim her geçen gün daha da artardı. 🥰
O tatlı çiftin fotoğrafı da harika. İşte bu, aşkın yaşı yok dedirten kare! 💏 Severek yaşlanmak, bence insana en büyük huzuru getirir. Ömür boyu beklemek mi? Değer beee!🔥
Bence dee🔥
Cevap
16Cevap
Aşk süresiz bir duygu değildir, bir noktada sonlanır ve beklemekten vazgeçilir..
Şu yaşantımızda çok düzgün insan bulamıyoruz maalesef artık denk gelmek çok zor. Ayrıca iki kalbinde birbirine bağlanması da aşırı güç haline geldi. Kimse kimseyi beğenmez oldu. Gerek tip, fizik, kariyer vs. Eğer gerçekten sevdiğine inanırsam beklerdim.
Hem Sezen ne demiş;
Haklısın az insan deger bilir kıymet verir bu yüzden denk gelmek zor artık.
Şarkıyı cok severim tesekkürler😊
Yani sevilmemek yalnızlıktan daha zor hatta yorucu
Evet maalesef öyle, bir insan sevmek isterse saçının renginden tutta, tırnağının şekline anlam yükler yine sever. Sevmek istemiyorsa da türlü türlü bahaneler üretir sevmez. Şu an ki yaşantımızda sevgiye, saygıya, sadakata değer veren mi kaldı? Bakalım herkesin kısmetinde birisi vardır derler, yoksa da yapacak bir şey yok.
Öyle kesinlikle hayırlısı.. nasipten öte yol yok derler
beklerim, bekliyorum.
Ama biliyorum ki beklenen gemi gelmeyecek : )
Umarım gelir🌺
Belki gelir😄
Sevdiğin birini buldun mu sevdiğin zaman gerçekten sevip bağlandığın zaman ömrünün sonuna kadar beklenir
İmkansız olduğunu bilse bile insan beklenir karşılıklı olursa eğer uğrunda ölünür ölüm bile güzel gelir
Ama imkansız diye bir şey yoktur bence 🥹
Hayatının aşkı diye bir şey yok. Önce aşkın, sadece cinsel çekimden ibaret olduğunu anlamak gerekir, sonrası muamma.
Eskiden olursa olur derdim değmiyor değse gözüm açık gitmez
Beklemekle gelmez boşuna kürek çekmeye gerek yok
Bekleyemem zaten hayatımın askiysa erkenden gelir evleniriz
Gelmezse😃
Gelmesin
Kendi bilir diyosun😄
Ben kaybetmem sonuçta
Her türlü mutlu ve huzurlu olabiliyorsan kaybetmezsin zaten öyle misin peki?
Öyleyim
Çok güzel hep öyle kal kendinle hayatınla barışık olmak her seyden önemli diğer şeyler artar azalır fark etmez 😊🍀
Aynen öyle. Bı kere çevrenden bile güzel yaklaşım bekliyorsan sevilmek istiyorsan önce kendini sevmen lazım barışık olman lazım her seyle
Kesinlikle katılıyorum
O kadar da değil djdkjdjdkd
Ahaha o kadar bekletmez belki 😄
Hayatımın aşkını kaybettim maalesef
Hayatta bir kere denk geliyormuş gercek sevgi öyle diyorlar yani sence haklılık payı var mı sen nasıl kaybettin?
Nasıl hissettin?
Sen yine de anlat bir şeyler bulursam birakmayayım😄
Buradan yazsana😊
Ömür bittikten sonra napcan o aşkı🤣çekilmez 🥲
35 yaşındayım bekliyorum
Wow erkekler bekler miydi seçeneklerden yola devam ederler helal olsun👏
Beklerim ama yaşlanınca çoçuk yapamayız
Yani tüpleriniz kurur 😅
Haklısın ama mutsuz kötü bir evlilikten iyidir yani hiç mi deger veren seven biri denk gelemz ömür boyu bence 30 na kadar çoğu kişi o kisiyle çoktan denk gelmiştir
Haklısın yazdıkların çok mantıklı
Mutsuz bi evliliktense hiç evlenmemeyi tercih ederim
Aynen zaten deger bilen hayatınin aşkı olur çabalayıp kaybetmemk sahip çıkmak önemli tabi şanslıysan bilinçli oldugun zamana denk gelir o da nasip yani ben böyle düsünuyorum
Olgun düşünceli kız ben çok şansızım
Ben de.. şansa takılma şansını sen yarat yani çabala en azından pismanlığın olmaz
Sen mükemmel bir düşperisisin ❤ olmayınca olmuyor çokta şansı zorlamamak gerek
Ahah utandım☺ teşekkür ederim. Katılıyorum
Lütfen utanma 😊 iltifatı hakediyorsun
Teşekkur ederim çok incesin😊🌷
Rica ederim öyleyimdir 😊
👏😄
😊😇
Perileri masallarda severdim, keşke sen benim düş ve iyilik perim olsan 😇
Ben iyilik perisi değilim djfjm
iyilik perisi ol o meslekte maaş iyiymiş
Yok kalsın iyilik yaramıyor kimseye ahshs
Haklısın peri hanım sende 24 saat kötülük yap 😅
Olmaz 8 saatten fazla çalısmam
Anlaştık sekiz saat 😅
Ahaha sana mı yapacaktım kime yapacam
Inceliğine karşılık sana engel atıyorum o zaman 😏
hayır tabıkı bazı aşklar yarım kalmalı
Nasıl aşklar mesela
İşim gücüm yok onu bekliycem
Bekleyecek dermanım kalmadı
Ömrümün sonuna kadar bekleyemem
Beklemem zaman değerli
Bekleyemem 🥴evimde mutlu huzurlu yaşayıcam.
Mutlu huzurlu yaşarken bekle😄
Tek yaşıyacam.
Kendinle mutlu ol ama gelirse bekletme😄
Beklerken gitcez
😄😄
kim bilir 🤔
Beklermisin
biz bittik
Nasıl
Anladım onu neden oldu peki
Nasıl oldu
Karşılığı o değil sen yanlış kişiyi sevmis olabilirsin ya da herkes saf sevgiye açık değil desem daha dogru olur
Eee sen mi bıraktın şartlar mı neden
Dipsiz kuyunu merak ettim toksik gelgit gibi mi sürekli ayrılıp barışma
Nasip ya Allah kavuştursun🤲
Umudunu kaybetme olur inşaallah🤲
Hala umudun var yani
Üzulme hayırlısi olsun inşaallah🍀
Sende sağol uzulme her seyde vardı bir hayır en güzel sekilde olur umarım 😊🌺
Beklerim
Bi sen bekliyosun bir de ben kimse beklemeyecekmiş😅
Bu çok zor.
Ben beklemessem bile aşk beni bekletir
Beklemem