İnsanoğlu genel olarak acımasız olabiliyor. Ortada çok büyük iki yanlış görüyorum ben. Kişinin cezası şeriata ya da herhangi bir kısasa kısas anlayışına göre hadım olabilir ama bu olacaksa bile bir mahkeme ortamında olmalıydı çünkü her suçlunun kendini savunma hakkı vardır. Herkes her kafasına estiğinde kendi adaletini sağlamaya çalıştığında ortaya adaletsiz bir dünya çıkar ancak. Sinsi sinsi, gece uykuda, arkasından bıçaklarcasına, savunmasız halde böyle bir ceza kesmek ne vicdana ne de adalete uygun değil. Ona yapılan davranış da vicdanlıca ya da adaletli değil ama yanlış da yanlışla düzeltilemez.
O adam bundan fazlasını haketmiş ve o kadına da helal olsun... İşin içine eğer ki intikam girmişse bir kadın intikamını almadan rahata ve huzura eremez... aradan yıllar geçse de fırsatını bulduğu an intikamını alır gözünü kırpmadan...
abi yanlış bir haraket bence.. bir görüntü atmış diye adamın hayatını mahvetmeye gerek yok.. ki o görüntüyü kaydettirecek raddeye gelmişse bir kadın zaten haketmiştir p*rno yıldızı olmayı.. eminim çok sayıda beğenide almıştır, adam kendinisine iyilik yapmıs bence :))
En İyi Cevaplar