Kimimiz ilişkilerimizi yaşarken tamamen mantığımızla, kimimiz ise duygularımızla hareket ederiz. Sen hangi grupsun? #Mopysoruyor 🍁 #Aşktamantıkaramayın 👽
Sizce aşk, duygular mantığın önüne geçtiği zaman, tehlikeli bir hal mi alıyor? Tutkulu mu?
aşk kesinlikle güzel bir sey insanlıgın dogasında var. mantık aska engel degıldır. bızler akıllı bıreyler olarak mantıgımızı kullanarak hareket ederız kımı zaman da duygularımızla hareket ederız. bence ask mantıgın onune gectıgı zaman ısler cıgrından cıkar ve tehlıkelı bır durum halıne gelır.
Aşk - duygular mantığı oldurup insanın sağlıklı düşünmesini engelleyip saçma sapan seyler yapmasına neden olur... mantığıni kaybeden bir kişi de sağlıklı düşünüp karar alamaz...
Önce herkes duygularıyla hareket ederek aşktan nasibini alıyor zaten en büyük acılar ilk asklarda çekiliyor. Sonra mantığı da içine katarak ikisini dengeye koymayı öğreniyor insan. Öğrenene kadar başına gelmeyn kalmıyor ama gazi oluyorsun işte
Tutku içinde cinselliği de barındıran bir duygudur. Her ilişkide tutku yoktur tabiki evet tutkunun olduğu yerde mantık devre dışı kalır ve tehlikelidir
Şimdi şu var beğendiğin ve istediğin özellikte birine aşık oluyorsan duygun sana zarar vermez ama istemediğin özelliklerde birine tutulduysan mantığına uymasa da seviyorum deyip kendini kandırabilirsin..
İnsan kendi sınırlarındaki doğruyu kendi bilir ve bu dışarıdan bazen sağlıklı görünmez. Ben mantığımın müsade ettiği doğrularda geziniyorum ve bu bazen aşkla kesişebiliyor.
En İyi Cevaplar