Aşk; mantığını mı devre dışı bırakır, duygularını mı?
#Part3

Ailem ile aram bozulduğunda başıma başka bundan daha kötü ne gelebilir ki diye düşündüm ve sonrasında aşık olmuştum. Bir savaşmadığım aşk kalmıştı onu da yendim. Duygularımı kaybederek.
Ailen ile ilgili problemini bilmiyorum lakin, üzüldüm. Umarım düzelebilirsiniz bir ihtimal de olsa.
Bunun üzerine, böyle bir şey yaşaman gerçekten üzücü. Ne desem bilemedim. Lakin şunu söyleyebilirim her şeye rağmen "hayat" devam ediyor. Yaşayabileceğin nice güzel günlerin/anıların olacak. Buna inanıyorum. Kendine çok dikkat et dostum. :)
Buna bir çok kişi tuzağa düşüp mantık diyecek fakat duyguları kör eder aşk :)
Bilmiyorum, anlamadım hangisini devre dışı bıraktığını..
Umarım duygularımı devre dışı bırakır, çünkü mantığım olmadan ben bir hiçim.
Mantığımı devre dışı bırakıyor mesela şu an arasa çağırsa bir saniye düşünmem giderim taaa kaç saatlik yolu böyle bir etkisi var 😂
Rica ederim
Cevap
11Cevap
Duygularımı devre dışı bırakan bir şey çok zor ve çok büyük bir şey olur. Duygularımı devre dışı bırakma durumunu açıkcası pek anladım. Yani anladığım şey aşkın yaşanmasından sonra duygularımın bitmesini sağladığıdır. Ancak kötü bir deneyim yaşasam dahi yaşım geçmedikçe aşktan ümidimi kesmeyeceğim. Aşk öyle bir şey ki bazen gerçekten mantığını ele geçiriyor ve yalnızca duygularına bırakıyor. Tüm ipleri duygularının eline veriyor. Ancak tam anlamıyla benim için hiç bir zaman mantığı devre dışı bırakmamıştır. Fazla mantıksal düşündüğüm ve fazla detaycı olduğumdan bir noktada illa ki mantığımla buluşuyor oluyorum.
Genellikle mantığımı devre dışı bırakıyor.
Aşık olduğumda sağlıklı kararlar veremiyorum, çoğu zaman duygularımla hareket ediyorum. Bu kişiye göre değişiyor.
Ama aşık olmak ne güzel bir his ya. 😊
Mantığı devre dışı bırakır, ilişkideki pürüzleri göremezsin çünkü körü körüne karşındaki insana bağlanmışsındır maalesef
Rica ederim ne demek 😏
Mantığımızın power tuşuna basıyor duygularımıza over-clock yapıyor bu aşk. Tek kişilik bir olgudur. Biri aşk yaşar acı çeker. Düşünemez ama duygusal yoğunluk Cif kadar yoğundur. Diğeri hayatını yaşar... Umursamaz bile...
Böyle TİKKO bişey.
Rica ederim.
Duygularımı bırakabilir, mantık yoksa aşk yoktur diyenlerdenim.
Tabiki mantığı devre dışı bırakır duygularınla hareket etmeye başlarsın
Rica ederim
Sanırım mantığımı, aşık olunca olasılıklar ve olamayacaklar umrunda olmuyor. Sadece kalbini dinliyorsun. O his ve o duygu, hatta yaşadığın üzüntü bile güzel geliyor. Herkes aşık olamaz. Onun için kalbinin sesini dinlemek büyü gibi bisey.
Mantığı devre dışı bırakır. Hormonlar devreye girer :)
Mantığı kilide vuruyor aşk bende. Tümüyle duygularımla hareket ediyorum.
Rica ederim.
Mantığı tabiki. Genelde aşık olduğumuz zaman saçmalarız
Rica ederim
Aşk, her şeyi devre dışı bırakır. Gözün hiçbir şey görmez..
Tuzağa düştüğümü düşünmüyorum ama neyse. Rica ederim..
Şöyle bir örnekle özetlemek isterim. Örneğin; Bir kişiyi çok seviyorsunuz, onsuz yapamaz hale gelmişsiniz, lakin bir takım şeylerini öğrendiniz. Onunla olamayacağınızı bildiğiniz halde "sevmeye, ilişkiyi" sürdürmeye devam ediyorsunuz. Mantığınız yerinde lakin, duygularınızdan dolayı onu bırakamıyorsunuz. Aşk duyguları kör eder, mantığı eder. Duygular ağır basar. Bu yüzden duyguları kör eder aşk. Mantığı değil.
Kişiliğe göre değişir kimisi mantığı kimisi ise duyguları.
Aşk zaten bir duygu.. mantığı devre dışı bırakır ama
Tabikide mantığı. Aslında kullandığın şeyi duygularınla hareket ediyorsan mantığını mantının hareket ediyorsan duygularını devre dışı bırakır Bu soruya verilebilecek en iyi cevap budur nokta
Mantığını devre dışı bırakır duygularını tavan yapar
Mantık 404 not found :)
Her şeyi devre dışı bırakacak bir aşk yaşamadım.
mantığını tabikide
rica ederim😊
Mantığımı
Mantığı
Rica ederim.
Mantığı yok eder
Mantığı tabiki
İkisini de
İkisini de
Rica ederim
Mantığı koreltir
Mantığı devre dışı bırakır