Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Konu seks ise yaşın önemi olmaz...
Sevgili olmaksa yine de yaş çok önemli olmaz. Ama o insanı sosyal ortamınıza sokarken, arkadaşlarınızla tanıştırırken sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sevgililik ilişkisinde cesur ve güçlü biri olmanız gerekir arada çok yaş farkı varsa..
Konu evlilik olunca yaş farkı bu durumda önem kazanır.. Zira evlilik sadece duygusal bir mantıkla yapılmaz..13 Yorumla- +1 yıl
Ha bu arada yorumlara baktım ve derin bir cehaletle karşılaştım... Dayınınki kalkmaz, ölmüş, bitmiş.. vs yorum yapanlar emin olsunlar ki onların çoğundan çekici ve güçlü olan 60 lık insanlar tanıyorum... Zetina dikiş makinası gibi hepsini sıraya dizerler... Konu yaşla değil kişinin yapısıyla alakalıdır bu anlamda.. 20 li yaşlarda enerjisi bitik en ufak bir çekiciliği olmayan o kadar çok insan var ki..
- +1 yıl
Bence olay yaşla değil de kişilikle alakalı daha çok.. Zira insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur. Aptal birisi 20 yaşlanıp tecrübelense de aynı aptallığı devam edecektir. Yaşın tabii ki bazı insanlarda olgunlaştırıcı, geliştirici etkisi olur.. Ama dediğim gibi "BAZI" insanarda.. Herkeste değil.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılniye bir sebep ariyorsun kaldiki hepsinin olabilecegini bilip onu taniyanda sensin :) sebep hayvani yalniz :)))) cinselliksede :) zavallilikmi asirilik mi :)
04 Yorumla- +1 yıl
öyle birsey olsa :) 30 yaşındaki bir hatun 60 yaşındaki bir erkekden etkilenmezdi :) ayrica bu bir iliskide olsa ve yasasaniz maksimum ömrü bir sene sen buna karar ver bir heyecan rüya alemi ve firtinami yoksa dingin denizde guneslenmek mi :)
- +1 yıl
sanmam bu bir sene :) senin :) ama dedigin kadar olurmu :) ben biyoloji okudum anatomidende anlarim kesinlikle yalan soylemiyor inaniyorum ama cok uzun soluklu olmayacak ve suda olmayacak seninle cok zevk alicak ama buyulenmeyecekde :)
+1 yılİkizler burcu kadınıyım ikizler burcu erkek candır da 60 yaş ne yav sjdjnss
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
çünkü iki can taşıyor bir kadın yetmiyor doğal olarak
12 Yorumla- +1 yıl
Ikizler misiniz? Adice bir sehvet deyip kesip atabilir misiniz? Yoksa hakiki bir İstanbul hanimefendisi ile henüz karsilasmadi mi? Erkekler gercekten cinselliğe mi tapiyorlar yoksa kendileri gibi akilli zeki sohbete arkadasliga layik hanim mi bulamiyorlar? Bunun icin mi kendilerini duygusuzca cinsellige veriyorlar. Vasat bir bayan kendileri icin son derece aptal mi oluyor.
- +1 yıl
kafa yapısına uygun birisini bulduysa bu sohbet mantalite eğlence vs yi kapsıyor onunla zaman geçirmekten çok hoşlanır. Bu karakter cinsellikte heyecanıda seviyorsa ikizler erkeği onu asla bırakmaz hatta artık onsuz yapamaz. Bu özelliklerde birisini bulamadıysa gözü hep dışarıda olacaktır. Evet ikizlerm
Yaş farkı kabul edilebilecek kadar makul değil. Zaten o kart horoz yol yardımı almadan sana ayak uyduramaz. Yol yardımı da O'nu bir anda yarı yolda bırakabilir. Dikey vaziyette tahtalı köy anlayacağın. Dişine göre bir rakiple güreşmelisin.
03 Yorumla60 yasında kısmını okuduktan sonra yazdıgın bütün sıfatlar anlamını yitiriyor dkskdk
11 YorumlaSübyancı zihniyetindeki mavişler pembe nick alıp böyle sorular açıyor ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlginç bir soru olmuş :) 30 undan sonra yaş takıntın olmamalı
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmca morgdan izin almış gelmiş hala burda gençlerin hakkına giriyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaşallah diyelim o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. 30 yaş baskette kapanmayadak 30 sayı gibidir aklını başına al bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCüzdana aşık olup adama aşık olduğunu zanneden ergenlikten çıkamamış bir kezban sorusu
10 Yorumla
+1 yılyav yürü git :D 10 sene sonra ölür sende mirasa ortak olursun senin düşüncen o
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam 60 yaşında ahı gitmiş bağı kalmış çapkın olsa ne olur olmasa ne olur :D
11 Yorumla
+1 yıl4. Karısı da sen ol bari
11 Yorumla
+1 yılsevmeye devam et tabi oda bir erkek
17 Yorumla- +1 yıl
ne güzel sana bişeyler hissettirebiliyor bencede devam et kimin ne düşündüğü önemli değil sen istiyosan
- +1 yıl
baya etkilenmişsin ondan rüyandan nasılki
- +1 yıl
baya etkileniyosun ondan arkadaşçamı aşkmı
Hiç mantıklı değil yaptığın
14 Yorumla- +1 yıl
Aşkin mantikla ne alakasi var ki. Bana davranislarini gorseniz oturup hüngür hüngür ağlarsiniz. Sosyal medyaya rezil i rusvay etti. Kişilik haklarima saldirdi. Mahkemeye berecegim dedim. Ne atesli kavgalar. Dramanin doruğu. Gercekten çok dramatik bir süreç oldu. Dayak gibi incitici aşagilayici konuşmaları var
Yine mi ikizler, burcumu değiştireceğim artık 😏
08 Yorumla- +1 yıl
Astroloji bilgim bana göre en ileri safhalarda ; ama yine de bazen zorlaniyorum. Ikizler burcu en ilgimi cekmeyen burctu. Onun icin çözmekte zorlaniyorum. Hakikati ne bu isin daha dogrusu burcun. Tamam şimdi çözdüm diyebileceğim birşey soyleyin. Baktigim zaman onun içini görebilmek istiyorum. Nedir sirri? Kadin bedenine mi tapiyor ; farkinda olmadan kadin şefkati mi ariyor Sehvet ve sefkat vazgecilmezi mi? Dünyanın en kötü insanını bile bir kalemde silip atamam. Zaten kiskancta degilim. Ele gecirmek , profesyonelce fethetmek ve caktirmadan ele gecirmek isterim. Bunu yapabilirim. Ikizler burcu çok mu etçildir yani tensel. Yüzde kaç duygusal. Birtek kadina baglanmayisi guvensizlikten mi korkulardan mi ( yani ruhsal kaynakli mi) yoksa yoksa yoksa cok mu kurnaz ve zeki. Hic belli etmese de duygusal tatmin mi ararlar ikizler erkekleri. Güçlü ve kendinden emin tavirlar altinda. Aydinlatacak cevap icin şimdiden teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben kendimden yola çıkayım ben ikizlerim yükselenim de ikizler.. Ben karşı tarafın önce karakterine bakıyorum. Bana sevgi ve şefkat gösterilmesini evet isterim. Duygusalımdır. Kıskanırım sevdiğim insanı insanları asla kullanmam ve faydasını gördükten sonra elimin tersiyle itmem. İkizler biraz neşelidir sempatiktik çoğu fazla gerginliğe gelemezler.
- +1 yıl
Neyi arayipra bulamiyor bu balarisi ; cicekten çiçeğe konmak istiyor. Mantigim ile duygularim arasinda sıkıştım kaldim. Karakterine mi kisiligine mi bakarsiniz? Ne gormek istersiniz o karakter veya kisilikte. Siz ikizler birtek bayanla yetinemez misiniz ? Ruh değil vücut mu tek aradiginiz? Tatminsizlik doyumsuzluk simariklik mi yalnızlik mi maymun istahlilik mi sizi tanimlayan kelimeler. Hiç olgunladamaz misiniz Mantiginiz ve zekaniz duygularınizi tamamen örtüyor mu yoksa " duygusallik" bir komediden mi ibaret sizin icin.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dayının şey ölmüş sen diyorsun cinsellik tövbee :D
21 Yorumlaacıma hissini sevgi sanıyosun
07 Yorumla- +1 yıl
Kalp ilaclari kullaniyor , kullandigi ilaclari facebooka bile koymuş . Ben de hep bunu merak ediyorum." Kalbiniz ceker mi" diye ima etmek istedim alayli bir biçimde . Bir daha alayli ve küçük görür tarzda konusamayacagim kadar diliyle dövdü beni mahvetti aglatti. Iki kalp damari tikaliysa nasil kadin kiz pesinde kosabiliyor , nasil evlenebiliyor. Bende gece gündüz bunu dusunuyorum
+1 yılikizler erkegi basit mallardur
05 Yorumla- +1 yıl
onlari bir tek yay kadinlari anlarlar ve yay kadinlari terkeder miktanis gibi cekmiyolar aksina gereksizler benim icin
- +1 yıl
yengecler duygusalikta bir erkrgi vurmada iyidirler
- +1 yıl
A evet orasi öyle . Yani hangi silahlata sahip olup olmadigimi biliyorum. Öyle cok zeki biri degilim ama sarsiciyim. Basit zayif siradan görünümüme ragmen sarsip silkeleyip rayindan cikarabiliyorum. Etkileme gücüm çok yüksek. Kulturel alt yapim benim bile basimi donduruyor :)
+1 yılKalp krizi geçirtirsin adama, yazık
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkizlerden uzak duracaksın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılevlen kurtul be
13 Yorumla- +1 yıl
kısmeeeeeeeey
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir ayağı çukurda yav
02 Yorumla- +1 yıl
Ama tahmin edilebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaydaaaaa oldu mu hiç
04 Yorumla- +1 yıl
Olur olur inanırım zenginse kesin olur 😀😜
- +1 yıl
Haydaaaaa bu hiç olmadı ya senin daha aktif olman gerek oysa 😀
Sende onun kızısın diye çapkınlık yapma sakın
08 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkizlerin kadını da çapkın ki
06 Yorumla- +1 yıl
Çapkinlik fitrat mi sizce ; yaratilistan mi geliyor sizce. Yani ikizlerin çapkinligi? Yoksa karsisindakini takmamak mi saymamak mi? Duygusuzlugundan mi çapkinlar? Duygusal olarak kolay kolay tatmin olamiyorlar mi? Gercekten çok sosyal gorunmelerine rağmen içten içe yalnizlar mi Bunu nasil değerlendirmeliyiz? Ahlaksizlik deyip kesip atilamaz. Neden bu arayiş? Kimse onlari anlamiyor mu ( onlara göre) , kimse onlarin ayarinda değil mi , salt kendileri gibi zeka ve incelik mi ariyorlar. Şehvetlerinin arkasinda başka birsey mi var. Tutsak esir köle olmaktan korktuklari için mi bağlanmak istemiyorlar. Sevgi veya sevgiyi belli etme onlar için bir yenilgi mi. Kendilerince bir intikam mi geçmisten gelen bir eziklik mi korku mu capkin oluslarinin sebebi
Cevap sahibi+1 yılHiç o kadar derinlemesine düşünmedim. İnsan sonuçta, çapkınlık anormal değil
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle ama kimsenin hayatına karışmam
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum. Senin gibi biri ile tanışmış olmak onun için şans bence. İnsan kendi başına da gelsin istiyor ama kısmet işte.
Burcumdan soğudum 😒
02 Yorumla
+1 yılVazgeç bu sevdadan..
01 Yorumla
+1 yılOha.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kösnül ne 🤣
03 YorumlaSübyancı kız
00 YorumlaYaş kaç senin
05 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?