öyle babam yaşındaki rastgele adamlardan bahsetmiyorum GERÇEKTEN babamın arkadaşı olan adamları çok beğeniyorum özellikle mesleği düzgün olanları, çıtırından yakışıklı olanları offff baya olgun seviyorum napacağım
2 ay
öyle babam yaşındaki rastgele adamlardan bahsetmiyorum GERÇEKTEN babamın arkadaşı olan adamları çok beğeniyorum özellikle mesleği düzgün olanları, çıtırından yakışıklı olanları offff baya olgun seviyorum napacağım
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Olgun erkeklere ilgi duyman sapkınlık değil merak ve güven arayışı çoğu zaman 💭✨
Babanın arkadaşları özelinde yoğun hissetmen ise sınırları zorlayabilir bu da seni zorlar.
Önce kendine şu soruyu sor: Bu ilgide neyi seviyorsun? Güven mi para mı tecrübe mi ilgi mi? 💔
Bunları fark ettikçe duygun hafifler.
Babanın arkadaşlarıyla flörte girmen hem aile dengeni hem psikolojik sınırlarını zedeler. Sadece hayranlık düzeyinde kalsın ve gerçek eyleme dönmesin derim 🙏🏼
Olgun erkeklerden hoşlanıyorsan ileride ailesiyle bağlantın olmayan daha büyük yaşta biriyle sağlıklı bir ilişki kurman daha güvenli olur 💕
Cevap
25Cevap
bazı kızlarda var bazen baba abi buyuk sevgisi görmemeden kaynaklı bazen korunma sıgınma ihtiyacından kaynaklı bazen meraktan
baba sevgisini fazlasiyla gordum abim yok ama babam hep yanimdaydi
buyuk sevgisi kaynaklıda olabilir meraktanda olabilir seni tanımadan bilemeyiz hakkında detaylı bilgi lazım kesin nedenini bulmak için
Baban yaşında ki bir adamla beyin yapısı olarak uyuşamazsın ki.. 👍 farklı düşünce yapılarınız olur..
Denk gelir illa ki
insallahhh
10 sene sonrasını düşün o dede olacak sen daha genç kalacaksın.
Baban kaç yaşında
45 falan
Baban kaç yaşında
45 falan
Sen kaç yaşındasın
18e yeni girdim
Çok mu ilgisiz büyüdün
hayir aksine cok ilgili buyudum
Neden büyük yaştakiler
Olum fantezi ise komik değil
nolmus ki
Olmaz bu şey tövbe tövbe
neden ya ne var
Bence olmaz biri de baban bişey demiş sende diyorsun nerden biliyon baya değişik bi şey bu
Genç olup düzgün mesleği olanlair
disaridan olgun gorunmesi gerekiyor 25 alti kesmiyorr
26 yaşındayım ve düzgün mesleğim var desem?
ne isle ugrasiyosun
Sohbet istersen yorumlardan olmaz
Ne güzel istersn konuşuruz
Olgun dediğin kaç mesela
kafayı yemişler gerçekten
Alla alla neden acaba
Keşke baban seni sevseydi
babamin beni sevmedigini nerden cikardin😂😂
Kaç yaşında baban?
45
O da çokmuş be
Kadın olduğunu hissettiriyorlar sana
neden yasitlarim hissettiremiyor mesela?
evet evet aynen bu gorunusleri bile hitap etmiyor bana
cok var
henuz olmadi biraz fazla kucugum istegime gore, babacan davraniyorlar bana begendigim tipler
diyorum ya yasim cok kucuk, babama da boyle bir sey yapamazlar belki 2-3 seneye
allah allaaah ne olsun istiyorsun sen ya
bendeki gogusleri baska hic bir yerde bulamazsin, fistik gibiyimde 2 senem var
Hayatını yaşa. Bir defa geliyorsun
Oluyomuş öyle
Naparsınız öyle adamı
Evlen sende
Bizde sana yükseliyorus😀 ciddi misin
Ver de kurtul
İlla ki denk gelir. Yattın mı hiç?
hayir
Denemelisin. Yaşın kaç
ankaradan mısın
hayirr
ıstersen dındırırım ıstegını
ben sadece cinsel anlamda soylememistim
yanı her anlamda dıyorum ben de ıstersen tabı
Shshhd bu nasıl fantezi
sadece babamin arkadaslari degil aslinda, disaridan olgun agirbasli gorunen millenniallara eriyorum
Haha versen de kurtulsuan hdhd
Sıkıntı yok
çok ayip
ayip valla🥲
Yasin kac?
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?