Özel seçilmiş bir ‘o’ olduğuna inanmıyorum. ‘O’ denilecek milyon tane insan çıkar karşımıza aslında. Saplık en güzeli, başım ağrımıyor. Belki bazı mutlulukları es geçiyorum hayatımda ama olunca daha büyük mutsuzluklar boy göstermeye başlıyor
Sevgilim yok hayatımın askıda yok. Bana engel olacak kim var ki. Ama olsaydı ve çok saplantılı şekilde sevseydi. O zaman olabilirdi.. hemde ölene kadar aslaga vaz geçmez di.
Sevgilim yok hayatımın askıda yok. Bana engel olacak kim var ki. Ama olsaydı ve çok saplantılı şekilde sevseydi. O zaman olabilirdi.. hemde ölene kadar aslaga vaz geçmez di.
Sevgilim yok uzun zamandır. Yaşım geçiyor mantığıyla öyle laylaylom bir ilişki aramıyorum zaten... Bulacağım kişi de bu saatten sonra hem hayatımın aşkı hem de ölümsüz sevdam olur zaten kız ayool
zaten onun için sordum. yani sevgilin olması ona aşık olmanı gerektirmiyorsa, ya da ona aşıkken daha iyisini arıyorsan, neden bir ilişkin olsun ki? Ha hayatının aşkını bulmama rağmen biriyle sevgili olmuşsun, ha hayatının aşkını bulduktan sonra sevmediğin biriyle beraber sevgili olmuşsun. arada sadece zaman farkı var.
En İyi Cevaplar