Her türlü fırsat varken bile sadakatli olmak ve bundan muazzam mutluluk duymak
Alışkanlık ve monotonluk virüsünden ve varyantlarından daima korunmak
Trip yapmadığı için kendisini enayi gibi hissetme acziyetine düşmemek
Huzurun en çekici ortak duygu olduğunu anlamak ve uygulamak. Ve çok daha fazlası! Aklıma ilk gelenler böyle oldu. Kendi adıma aşkın hazdan ziyade zeka ve emek istediğine eminim. İnsanlar aşkın hazdan ibaret olduğunu sanarak bence hayatlarının a*ptallığını yapıyorlar! Aşk fikrimce dinamik enerji, yüksek kalite ve yüksek iq/zeka talep eder. Aşk en iyisini hakeder daima, kolaycıları ve hazırlıkları da eler kendinden emin olarak! #EnDoğruÂnda ❤️❤️ #TubaSueda 🍀🍀 #AşklaBaşla ❤️❤️
Aşkı bulunca korumak zor. Seviyorsun, güveniyorsun. Ama bir anda tüm duyguların yerle bir oluyor. Elinden hiçbir şey gelmiyor. Sebep ne peki? Karşındaki insanın tutarsızlığı. Kendini tanıttığı gibi bir karaktere sahip olmaması. Hayatımız boyunca birçok insanla tanışırız, flörtleşebiliriz. Ama birkaç günlük heyecan için belki de ömürlük olacak bir insanı üzmeyi nedense marifet sanıyoruz. Umarım herkes kendi gibi biriyle bir ömür geçirir. 🌸
Bulduğun aşkı korumak çok daha zor, karşında ki insana da bağlı olarak bunun sonucu değişiyor fakat şu zamanda geneli bitmeye mahkum. Tam olarak değer bilinmiyor, gerçek anlamda sevgiyi yakalayamıyorsun ve bir süre sonra inançta çok kalmıyor...
Ben ikisinin de oldukça zor olduğunu düşünüyorum. Nedeni ise; insanlar arasında ciddi anlamda güven problemi var. Yani ben bir insana güvenip onunla yola çıkmam için genetiğini falan çözmem lazım. Bulduğun aşkı ise korumak zaten çok ayrı bir yetenek istiyor.
Aşk diye bir şey yok. Eskiden iletişim yavaş olduğu için belirsizlikler içine insan kafasında kendi kendine kuruyordu. Şimdi kimin ne olduğu 3 günde ortaya çıkıyor. Leylanın Mecnuna nude atma şansı olsa bu kadar dram olmazdı.
Ya çok klişe biliyorum ama cidden ben bu devirde hiçbirseye inanmıyorum. Aşk, sadakat, anlayış vs. Arada nadiren de olsa bu inancımı bozan kişiler vardır tabii ki de.