+1 yılKalana zordur Çünkü giden, kalanın sevgisinden emindir. Kendi sevgisinden emin olmayan gider ya da giden başka bir seçeneği olmasa gitmez hiçbir gidiş mecburiyetten değildir. kimse gitmeye mecbur bırakılmaz kalmaya mecbur olunur. Sevene zordur vedalar
21 Yorumla- +1 yıl
Ozaman bu gidenler hepmi hain acaba
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişir bu durum önceden kalana derdim bana göre giden yerini yapmıştır gibiydi ama bi iliskim oldu onsuz yaşayamam dediğim bir ilişki bir yılda o kadar değişti ki yani yanında elini tutuyorum ama onun değilde bi ruhun hayaletin elini tutuyorum gibi sokakta ki ağaç kadar degerim yok gibiydi o yüzden gittim bazı gidişler çaresizlik ve degersizlikten maaslef
115 Yorumla- +1 yıl
Peki üzüldümu sen gittinde bu kisi
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum yani haber almakta istemedim cunki bi arasa yine giderdim o yüzden ilgilenmedim
- +1 yıl
Aramadı yani oda kötüymüş demekki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum aradiysa da 1.5 yıl oldu numaramı falan değiştirdim sosyal medya vs. Asla takıntılı değildi ben ayrilalim diyince ben ayrılmak istemiyorum seviyorum demişti ama saygı duydu sonra da haber almadım yani
- +1 yıl
Kesin evlenmiş olabilir bir insan hemen vazgeçmez sanmam
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmuş olmasını isterim ben umarım öyledir
- +1 yıl
Kalbin çok temiz mutlu olmasını bile isteyebiliuorsun helal sana
Cevap sahibi+1 yıl1.5 yıl geçmiş aradan kimsenin benim yasımı tutup beklemesini istemem tabi ki kalbine başkasını alacak alsın zaten.
- +1 yıl
Peki ondan sonra olmadimi hayatında birisi
Cevap sahibi+1 yılOlmadi aklımda ve kalbimde o varken başkasını alamam hayatima hem kendimi kandiririm hemde karşıda ki insana ihanet olur bu. Kimseyi yarabandım yapmam
- +1 yıl
Peki hep böylemi olcak düşünceyle hayatin
Cevap sahibi+1 yılBu düşünceyle olur böyle olmaz ayrıldıktan 7 ay sonra unuttugumu düşünüp birisiyle tanıştım elime dokundugunda bile igrendim bu şekil de ilişki yapamazdım Şu an atlattım yani onu
- +1 yıl
Peki bunun sonu ne olcak aklindakiylemi ölcen
Cevap sahibi+1 yılŞu an aklımda değil zor oldu ama bitirdim. Ama eğer yapmasaydim öyle olebilirdim hdkskdj
- +1 yıl
şu an rahatsin ozaman hep gizlimi yorum atiyosun bakım gordunmu seni hiç burada
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevene ikisi de zordur.
10 Yorumla
+1 yılBence kalana ya da gidene değil gerçekten sevene zor. Libidosuyla ya da menfaatiyle değil kalpten sevene zor.
https://www.youtube.com/embed/Zc6PL_f79x4218 Yorumla- +1 yıl
şu an kardeşim kafasi iki cinsinde libidosuna çalışıyor seven yok bayağı her daldan sevme var
- +1 yıl
Bence erkekler, libidoyla seviyor. Kadınlar, maddi ihtiyaç güdüsüyle seviyor.
LİBİDO ERKEĞE HASTIR. KADIN MADDİYATA HASTADIR.
Kadının libidosu mu olurmuş abi Allah aşkına. En arzulu oldukları ovülasyon dönemlerinde bile testosteron oranları erkeğin yüzde 5'i kadar. Diğer zamanlarda yüzde 3 bile değil. 40 yaşında alev alev dedikleri bir kadın bile 70 yaşındaki bir erkek kadar libidolu değil.
Kadınlar, görsel olarak ilk bakışta sadece yüzde 5'lik dilimdeki kaslı, uzun boylu, sivri çeneli chad erkeklere karşı ıslanıyor. O da sadece ovülasyon dönemlerinde. Başka zaman değil. Tinder istatistikleri, bu tezi doğruluyor. - +1 yıl
Tindere göremi bu kadınlar böyle 😂
- +1 yıl
Tinder'da kadınlar tipe göre 600 tane erkek arasından sadece uber yakışıklı (chad) 30 tanesini sağa kaydırıyor. Yani eşleşme sağlıyor. Ama bu 30 chaddan sadece geliri ve statüsü en yüksek 3 tane erkekle buluşup seks yapıyor.
Sebebi şu... Kadın önceliği hem dış görünüşe, hem iyi bir gelir ve statü sahibi erkek. İkisinin ağırlıklı ortalaması 9 ve üzerinde olan erkeklere doğal arzu duyuyor ve ilk buluşmada seks yapıyor.
Kadınların, cinsellikte sağlıklı genlere ve maskülen görünüşe sahip erkekleri tercih etmesinin sebebi dünyaya sağlıklı çocuklar getirme içgüdüsü..
Kadınların maddi durumu iyi erkeklerle seks yapmasının sebebi doğacak çocuklarını refah içinde büyütme içgüdüsü.
Çok iyi fiziksel özellikler ilişkinin ALFA DÖLLER cephesidir. Orta/yüksek gelir ve statü ise ilişkinin BETA ÖDER cephesi.
Kadınlar, %70 alfa-%30 beta özelliklere sahip erkekleri Tinder'da sağa atmakla kalmıyor. Onlarla buluşup seks yapıyor. Sağa attığı diğer chadlarla buluşmama sebebi onların alfa özellikleri iyi olmasına rağmen beta özellikleri temsil eden orta/yüksek gelirli erkekler olmamaları.
- +1 yıl
Orasına full fake diyolarmis kardeşim hiç bakmadım ama duydum
- +1 yıl
Valla abi ne kadarı fake ne kadarı gerçek bilemem. Tinder istatistiklerinin önümüze getirdiği gerçek bu.
Yanlış anlaşılmasın ben zorunlu bakirim ama kadın düşmanı değilim. Orta/yüksek değerli kadınların hipergamik çıtası yukarıda olmak zorunda.
Abi kadın olmayı boş ver ben şu zamanda kadın değil travesti olsam fiziksel ve maddi açıdan ortalama ve vasat düzeyde bir erkeğe kendimi düzdürmem yani. Realite bu.
Tarih öncesi dönemlerde erkeklerin sadece yüzde 10'unun nesli devam etti. Diğerleri zorunlu bakir olarak yaşadı. Kadınlarının yüzde 80'inin nesli devam etti. Geri kalan kadınlar ise çirkin ya da şişman oldukları için değil zihinsel bedensel engelli ya da çocuk yaşta öldükleri için elendi. Genetik araştırmalara göre 17 kadına 1 erkeğin kocalık yaptığı dönemler var. Halbuki her dönemde kadın erkek nüfusu eşitti.
Gen aktaran erkek olduğu için hem sağlıklı genlere hem de geniş maddi kaynaklara sahip olmalıdır.
Medeni Kanun ile birlikte insel popülasyonu minimize etmek için tek eşli evlilik getirildi. Bütün çürük erkekler evlendirildi. Ondan sonra da zihinsel bedensel ruhsal engelli çocuklar doğdu ve şimdi o çocuklar yaşı ilerlemesine rağmen hem ailelerine hem de topluma yük. - +1 yıl
Yani diyosun çogu abaza orada
- +1 yıl
Ben genelleme yapmam. Kategorizasyon yaparım.
Abazan diye bir şey yok abi. Abazan diye müstakil bir erkek kategorisi yok. Bütün erkekler libidoludur. Kadınlardan 19-20 kat daha libidoludur.
Abazan diye bir şey yok. Görsel, maddi, sosyal nitelikleri vasatın altında olduğu için cinsel pazardan dışlanmış zorunlu bakir erkek diye bir şey var.
Erkekler 3 sınıftır
1. Maddi karizmatik nitelikleri yüksek ve çok sayıda kadına az maddi/duygusal yatırımla ulaşabilen alfalar. Hiçbir kız onlara abazan demez. Halbuki onlar bizden daha libidolu.
2. Fiziksel ve sosyal nitelikleri orta/düşük seviye ama maddi durumu iyi olan ve az sayıda kadına çok maddi/duygusal yatırım yaparak ulaşan betalar.
3. Hem görsel, hem sosyal, hem maddi açıdan sınıfta kalmış düşük değerli ve istese de herhangi bir kadına ulaşmayan zorunlu bakirler.
Kadınlar da kabaca 3 sınıftır.
1. Kırmızı bayraklı kadınlar (bad girller): Bunlara beta erkekler ulaşamaz, alfalar da bunlarla sadece cinsellik yaşar. Bu kadınlar o yüzden evlilik yapmazlar.
2. Yeşil bayraklı kadınlar (Goodgirller) Bunların geçmişi ya tertemizdir ya da çok az sayıda erkekle ciddi ve uzun süreli ilişkiler yaşamıştır.
3. Gri ton kadınlar: Bunlar genellikle Anadolu'nun ücra köşelerinde din ve töre baskısıyla büyüyüp sonradan metropollere üniversite okumaya gelmiş kadınlardır. Yarı hanımefendi yarı serseridir ve hangi uca evrilecekleri zamanla belli olacaktır ama her zaman gri tonda kalmayacakları kesin. - +1 yıl
Bak sen güzel arastirmissin ama bunu kadınlar daha diyenler var
- +1 yıl
Son cümleni tam anlamadım abi kadınlar tam olarak ne diyormuş.
- +1 yıl
Kadınlar daha erkeklere göre libidolu diyenler oluyor onu dedim
- +1 yıl
Kadınlar, sadece seks sırasında penetrasyon anında erkekten üç kat fazla zevk alırlar. Seks dışında hiçbir kadın 7/24 seks düşünmez. Kadınlar, bir şeyler biliyorlar da eksik biliyorlar.
Hiçbir kadın için seks bir amaç değildir. Yüksek değerli erkeklere ulaşmak ve onları elde tutmak için bir araçtır.
Cambridge üniversitesi tarafından yapılan araştırmalara göre kadınlar günde sadece 2 kez seks düşünüyor. Erkekler ise her 50 saniyede bir seks hayali kuruyor. Bu araştırma ışığında sence hangisi daha libidolu? - +1 yıl
Valla aklı şeyinde olanın kardesik bir bok olmaz o herkezde gurur olmalı kadın erkek bence
- +1 yıl
Aklı nerede olursa olsun abi bütün canlı türlerinde güçlü olan cinsiyetin yani erkeğin cinsel zaafı çok fazladır.
Diyorum ya kadınlardan 19 kat fazla testosteron salgılıyoruz. Testosteron bombasıyız. Gördüğümüz iki sütun bacak ve göğüs dekoltesi bizim çavuşu kaldırmaya yetmiyor ama onlarda testosteron düşük olduğu için görsel olarak çok az etkileniyorlar.
Kadınlarda bizdekinin dörtte biri kadar testosteron salgılansa yeryüzünde zorunlu bakir erkek kalmazdı. - +1 yıl
*yetiyor
- +1 yıl
Doğru bak o konu ama her erkek düşünmüyor fiko
- +1 yıl
Doğru. İstediği zaman cinsel anlamda kadına ulaşabilen yüksek değerli bir erkek, doyuma varıyordur. Niye sürekli seks düşünsün ki dimi.
- +1 yıl
Bencede olmaz öyle olandanda
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk mevzularında kalbin bir türlü susmayan, eğlenceli danışmanıyım! 😜 Bu soruda resim göremesem de cevabımın kalbinden geliyor: Aşk oyununda hem giden hem de kalan yara alır, ama kalbinin sarılması zaman alır efendim. Giden belki pişmanlık ve "keşke"lerle dolar, kalansa "neden"lerle. Ama unutma, zaman her yarayı sarar, yeter ki kalbine iyi bak! 💔💪
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılGidene de kalana da değil, sevene zordur vedalar...
18 Yorumla- +1 yıl
Sevene sordur hadi sorum sana sevdinmi 😌
- +1 yıl
Evet...
- +1 yıl
Helal olsun şarkı atcam sana dinle buraya dehil ama
- +1 yıl
Madem şarkı at buraya...😄
- +1 yıl
Niye kız halka açık konsermi veriyorum bendenmi korkuyon kız sen 😂
- +1 yıl
Sen mi söylüyosun şarkıyı...😄
- +1 yıl
Ben ben ömrümü yedin ben 😂
- +1 yıl
Dinle biraz ses duy kesin bir kulp bulur 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk varsa ortada ne giden olur nede ardında kalan.
15 Yorumla- +1 yıl
Toz olur diyosun toz edenler var tanımak isteyipte hani uzulenler olur
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Aynen mert kız seni kaliteli kız oldun heryerden belli..
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Aşk kalana zor yani sevene zordur
24 Yorumla- +1 yıl
Neden kalana kardeşim giden belki severek gitti
- +1 yıl
Umutsuz vaka diyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılkalana zor tabi ki de..
11 Yorumla- +1 yıl
Kalan acı çekiyor
Giden gittiği yeri hazırlamadan gitmez zaten.. kalana zor..
23 Yorumla- +1 yıl
Neden belki giden severek gitti olamazmi
- +1 yıl
Seven gitmez
- +1 yıl
Belki onunde zorluklar vardır olabilir ya da sevdiği zarar görmesin diye gidebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevmeyi bırakmaz. Sevmek insanı bırakır. Giden kişiler yüksek ihtimalle karşı tarafa aşk anlamında bir duygu hissetmediği için gider. Kalan kişiler ise çoğunlukla sevdiği kişi tarafından terkedilen , çaresiz ve zavallıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki gidende seviyorsa ondan gittiyse
+1 yılGiden yerini sağlama alarak gidiyor zaten.. kalan ulu ortada kalıyor öyle
25 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum peki ne gibi sağlama alıyor giden ☺️
- +1 yıl
Benim limanimdan gittiğine göre sağlam bir gemiye binmiştir.
- +1 yıl
Güzel senden sonrası sağlam olmaz bence çöplük olur yay kadini
- +1 yıl
☺️👍
- +1 yıl
👍☺️
+1 yılKalana çok zor gidene ne var ki gözünü. kirpmadan gider bir hoşçakal bile demeden en güzeli aşk olmamak kimseyle
134 Yorumla- +1 yıl
Severek giderse peki bak o doğru aşk yalan dolan 😌
- +1 yıl
Seviyorsa neden gitsin
- +1 yıl
Belki sevdinden vardır bişey olablir olamazmi ☺️
- +1 yıl
Gitti diyelim seven insan ne yapar ne eder gelir seni orada koyupta yoluna devam etmez gittiyse neden gittiğini söylemeli bir mesaj olarak bile anlata bilir
- +1 yıl
Orasida var sen bu konuda kalan oluyosun ozamann doğrumu
- +1 yıl
Evet ama artık bir yemin ettim kendime kimseye asla gönül bağlamayacagim sende kalan sin galiba
- +1 yıl
Ben ne giden ne kalan ben sevemeyen katogorisindeyim ben beni kimse kaldıramaz 😌
- +1 yıl
Büyük konusma bak
- +1 yıl
En güzeini yapıyorsun biliyor musn birine ne kadar sevmezsen o kadar az acı çekersin
- +1 yıl
Yok ciddi kalan olmam olmadımda ama sevemiyorum sevildim ok ama sevemedim kalbim taşlaşmış benim
- +1 yıl
Ee swvmiceksin acı çekmiceksin herkeze aynı ayar
- +1 yıl
Takma kafaya keşke bejim de kalbim öyle olsa senin kalbin gibi
- +1 yıl
Senin kalbin kime atıyor şu an peki
- +1 yıl
Kendime atıyor artık
- +1 yıl
Ffalslt insan unutamıyor
- +1 yıl
Unutursun için yana yana o şarkıyı dinle ama nereli bu unutamadın kisi
- +1 yıl
Uzaylı kank sen tanimazsin o tarafı inşallah
- +1 yıl
Bilemem söylersen tanırım nereli bu oğlan 😂
- +1 yıl
Dedim ya knk uzaylı kutup tarafında oturuyor
- +1 yıl
Maşallah ozaman sana uzayliysa
- +1 yıl
🤔😁😁😁
- +1 yıl
Adanalı Adanalı 😌
- +1 yıl
Adanaya gidek. mi Heye gardaş gidek 😁😁
- +1 yıl
Belli ediyon ama Adanalı oldunu sen iyi yemekte yaparsın bak 😂
- +1 yıl
Hiç anlamam yemek yapmaisji Adanalı değilim be bende uzaylıyim
- +1 yıl
Uzaylisin yani gezegenden yaziyosun şu an 😂
- +1 yıl
Aynen yıldızlarin üzerinde uzandım. KS geziyorum
- +1 yıl
Maşallah hayal dünyan çok güzel ordan bana birşeyler getir 😂
- +1 yıl
Ne istiyor sun şöyle bir yıldız kaydirayim da ayagimla dilek tut bair
- +1 yıl
Hayal dünyam olmasa ben kafayı siyirir dum.
- +1 yıl
Kaydır bakım Tutcam görmem lazım ama
- +1 yıl
Guzel oldunda niye siyiriyorsun herseyi çokmu kafaya takiyosun
- +1 yıl
Hop kaydirdim. birazdan sizin oraya doğru gelir hadi iyi geceler size
- +1 yıl
Saol sanada iyi geceler 😌
+1 yılKalana tabikide... Giden gideceği bir yere olduğu için veya zorunlu olduğu için gider... Kalan çeker o acıyı
11 Yorumla- +1 yıl
Peki bu durumu yasadinmi
+1 yılBazen giden de gitmek istediği için gitmiyorsa gidene zor.. kalana ne olacak ki o gitti der kendini teselli eder.. giden de keyfinden gitti ya zaten.
111 Yorumla- +1 yıl
Edebiliyormu peki kalan kendini teselli
- +1 yıl
Ne bileyim hic kalan olmadımm hep gittim.
- +1 yıl
Neden gittin bıraktın bakıp hep sen 😂
- +1 yıl
😊 giiit giiiit der gibiydi 2 ksii oldu hayatımda 2si de 5 para etmezmis nerden bilelim. Dogru sevgilerle yanlış adamları sevmisim... iyi erkekler yalnızlıktan ölüyor, iyi kadınlar da kötü adamların penceresinden gökyüzüne bakarken... nasip bilemiyorum..
- +1 yıl
Valla demekki ondan yalnızım bak beni tarif ettin ama seviyorum yalnızlığı ☺️
- +1 yıl
Yalnızlığı cok seversek o da çekip gider mi 😂😂 diyesim geldi
- +1 yıl
Yok o kalır yalnızlık her daim bırakmaz bizi 😂
- +1 yıl
Orası da öyle 😊
- +1 yıl
Memlunmusun yalnızlıktann sen bakim
- +1 yıl
😊 şimdilik memnunum
- +1 yıl
Ozaman sıkıntı yok bendensin ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılGiden karar vererek gidiyor ama kalan istese de istemese de verilen o kararı yaşamak zorunda kalıyor. Kalan için daha zor
11 Yorumla- +1 yıl
Peki giden üzülmüyormudur
+1 yılKalana.
Kalan sabaha kadar Neşet Ertaş ve İbrahim Erkal dinler
Birde Çay
Uyku haram olur.
Kimse seni anlamaz110 Yorumla- +1 yıl
Neşet baba İbrahim Erkal valla şu an bu sanatçılar değerini bilmedik hala eskilerin değerini bilmiyoruz
- +1 yıl
Abi yenileri gördükçe tvyi kapatıyorum
Selda Bağcan sanatı ile meşhur bir kadın
Bugün bakıyorum hepsi bedeni ile var olmaya çalışıyor
Erkek kas yapar sergiler.
Anlamıyorum noldu bize - +1 yıl
Valla ortam bozuk bak bende kas var kardeskm ama sergilemem fitness hocasiyim bana olmaz sergileyene bişey demem ama şimdiki sanatçılar ciddi sanatçı değil ki kendi sesleri değil oynamış sesle şarkı soluyolar canlı zaten soleyemiyolar
- +1 yıl
Karabük üniversitesi nde olan olayları gördüm tam midem bulandı
- +1 yıl
Hangi kıza güvenip evlenecem bilmiyorum
- +1 yıl
İçimde bir mide bulantısı var şu anki toplum için
- +1 yıl
Ona ben tamamiyle irreti oldum okadar dusmucekti ordakiler yazık harbi anasına babasına üzüldüm bunlarin
- +1 yıl
Haklsiin evlensen acabami diceksin
- +1 yıl
Düşünüyorum çocuk istiyorum
Çocuğu eğitecek en iyi hoca Annedir
Öyle kimse görmüyor um
Evlilik istemiyorum ülkenin hali üzüyor
Tek lafım Allah bizi korusun beladan
Bu fitneden - +1 yıl
Amin ama işte sikintj evlendin kadın nasıl cikcak Karabük güzel dedin
+1 yılKalanın bavulu hep ağırdır. Giden de herşeyi bir bavula sığdıramaz..
Yani kazananı yok ikiside kaybetmiştir,
İkisinede zordur.11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ikisine zor ondan sevmiceksin 😌
+1 yılKimseye zor olmaz giden gittiği yerde , kalan kaldığı yerde düzen kurup mutlu olmanın yolunu bulabilirler
17 Yorumla- +1 yıl
Peki sağlıklimi bu
- +1 yıl
Acı çekip salya sümük ağlayıp kendini feda etmek mi mantikli olan. gidenin işini hızlandırmak gerek aslında kapıyı açın ve ittirin defolup gitmesi için 😂😂
- +1 yıl
😂😂 tekme vuralım ittirme kibar oluyor olmazmi 😂
- +1 yıl
Ben ittiriyorum. Sen tekne atarsın 😂
- +1 yıl
Suç ortağım olsun diyosun olur sertmi olsun tekme 😂
- +1 yıl
Hiç farketmez ☺️
- +1 yıl
Anlaştık suç ortağım 😂
+1 yılHer zaman her yerde kalana zordur bence. Giden yeniliklerle yol alır, kafası dağılır. Kalan eski şartlarda yaşayarak unutmaya çalışır çok zor.
15 Yorumla- +1 yıl
Peki giden severek gittiyse
- +1 yıl
Benim fikrim bu gitmek severek de olsa yeni hayata uyum sağlamak için daha kolay., Tamam nereye gidersen git kalbinde taşıyabilirsin fakat aynı değil. Beraber yürüdüğün yollar, çay içtiğin kafe, kitap baktığınız dükkan, yağmurda ıslanırken beklediğiniz saçakaltı gittiğin yerde yok. Kalan bunları görüp o anları yaşıyor. Bence bu yüzden kalan olmak çok daha zor.
- +1 yıl
Valla çok güzel açıklamışsin anı tarzi sevdim bunu
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim güzel özetledin ☺️
Giden yaşayacaklarını göze alarak gider, kalan bu konuda cesaretsizdir.. O yüzden gidemez ve onun için daha zordur..
15 Yorumla- +1 yıl
Giden yani acı çeker diyosun pek gidenler çekmiyor ama
- +1 yıl
Kalan ama cesaretsiz oldundan değil bence sevdiğinden
- +1 yıl
Sevgiler eskiden gerçekten vardı herkes çıkarsız seviyordu suanki misal 18-20 yaşındaki gençler ne için seviyor belli ediyor bazı beyni gelişmemiş insanlarda öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk kalana zor giden gitmiştir zaten hem bulunduğu yerden hem de yüreğinden
222 Yorumla- +1 yıl
Gidene nolmustur peki o uzulmemismidir
- +1 yıl
Giden gideceği yeri hazırlamış ta o kararı vermiştir
- +1 yıl
Severek gidemez mi bu giden
- +1 yıl
Tabiki bszen öyle şartlar olur ki insan severken ayrılmak zorunda kalabiliyor ben bunu bizzat zaten yaşadım ayrılmak ne kadar zorsa severek ayrılmak ondan daha zor oluyor 😔 o süreci atlamak çok zamsn alıyor ve insani çok yıpratıyor ve bazen hayatına isyan ediyorsun onu hep hayellerinin en güzel yerinde yaşatıyorsun ve o aklına geldikce yüzünde tebessüm oluşuyor 😊 öyle bir şey işte...
- +1 yıl
Valla senin kalbin çok güzel maviş keşke senin kalbin gibi düşünse bu cinslerin ama nerde
- +1 yıl
Biz güzel sevmelerin insanıyız oyuzden
- +1 yıl
Yani güzel seven kalbide güzel olur yanar döner olmucak insanlar
- +1 yıl
Ben diyorum ya sana ben zor seviyorum sevince de bağlanip kalıyorum işte
- +1 yıl
Ben hiç sevemiyorum kalamiyorum bazende tiksindiriuolar kendilerinden düşün
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Ne yaşıyorsun ki ilişkilerinde bu kadar soğuk bakıyorsun
- +1 yıl
Valla sogutuyolar misal sinsilik çıkar geneli benim bak eski iliskilerim güzeldi hala arar telefonumu gizliden şarkı dinletirler ilişki karşıyım ama ben genel olarak kadınların erkeklere yaptini görüyorum
- +1 yıl
Yani orası öyle tabiki ne kadınlar var
- +1 yıl
Valla maviş neler var neler kendini dev aynasinda sanan değişik insanlar
- +1 yıl
Peki şimdi birisi çıksa karşına o aşkı yaşamak ister miydin
- +1 yıl
Valla tanımam lazım genelde sonu çürük çıkıyor maviş aklı gitmis gibi oluyor tanıdıkça tiksiniyosun
- +1 yıl
Ya herkes te aynı olmaz ki bütün kadınlar aynı değildir
- +1 yıl
Tabi değil misal sen iyisin kimseye bir şeyin olmaz kalbin temiz ki biliyosun burada senle bayagi önce tanışıyoruz
- +1 yıl
@Cendere1910 canım benim teşekkür ederim 🙏 sen güzel baktığın için öyledir o benlik bir durum değil 🙏🙋
- +1 yıl
Rica ederim öyle canım baktığım gibisin 😌
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋❤️
- +1 yıl
Rica ederim maviş 🌹☺️
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Herkes kalana demiş. Belkide giden gitmek zorundaydı👀
231 Yorumla- +1 yıl
Bak oda var neden giden gitmek zorunda mesela
- +1 yıl
Seviyosa peki gidende ama gitmek zorunda
- +1 yıl
Ne gibi bir mahcupluk hissedebilir
- +1 yıl
Ondan dolayı bunda nazar var mı peki 😂
- +1 yıl
Ben öyle bir şey yapmadım ki çünkü ilişki kabul etmiyorum 😂
- +1 yıl
Yani sana soru var mı bize değecek bir kadın erkek sen söyle 😂
- +1 yıl
Ben niye göremiyorum hep değişik kormu oldum nedir 😂
- +1 yıl
Yani diyosun samanlık iğne hesabı
- +1 yıl
Ozaman zor bu iş senin küçükte sana bulamaz 😂
- +1 yıl
Bence varya o sana sağlam bulur gibi 😂
- +1 yıl
Yok onami bakıyor şu an 😂
- +1 yıl
Haha gerçekte ne ama
- +1 yıl
Balıktan seri katil çıkar ama 😂
- +1 yıl
Niye yok😂
- +1 yıl
Anne napıyor yapiyomu sarma 😂
- +1 yıl
Sarmayı benim sarma nerde 😂
+1 yılKalana tabikide zordur giden gider ama kalan arkasında neler çekiyor hiç bilinmez
13 Yorumla- +1 yıl
Belki gidende severek gitmiştir istemeyerek olabilir buda
- +1 yıl
Severek gidilmez
- +1 yıl
Mecbur olabilir
+1 yılGiden gideceği yeri sağlama almasa gitmez o yüzden tüm çabaya rağmen yüzüstü kalana zor olur
17 Yorumla- +1 yıl
Com doğru diyosun kardesim
- +1 yıl
Doğru durur dik yürürüz abim
- +1 yıl
Öyle olmak en güzeli lugatimiz bu kardeşim 😌
- +1 yıl
İzinden tam ileri abim
- +1 yıl
Cansın kardeşim ☺️
- +1 yıl
Eksik olma abim ☺️
- +1 yıl
Ne demek kardeşim benim ☺️
+1 yılGidene zorluk olacağını düşünmüyorum sonuçta terk eden giden kişi yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki severek gittiyse kalanın iyiliği için
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gerçek aşk yoksa gerçek sevgiyi yaşamadılarsa ne kalana ağır olur nede gidene
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru gerçeği yaşayan yok kardesim
- +1 yıl
Benimde düşüncem aynen öyle ondan sevemiyoruz acaba diyoruz
Giden yolunu bulmuştur olan hep kalana olur bu değişmez…
160 Yorumla- +1 yıl
Neden kalana olur peki hep
- +1 yıl
E bu giden sevmiyormuydu hiç
- +1 yıl
Sanmam egerki oda seviyorsa başka birini sevemez misal benim lugata ters
- +1 yıl
Yani işte herkes biz değil more var böyle çok değişikler
- +1 yıl
Var oğlu var bunlar dolu bu solo genemi hortladı 😂
- +1 yıl
Nerde benim ekranda 😂
- +1 yıl
Bende gene öyle solo solo 😂
- +1 yıl
Vallami o ne kadar hahha
- +1 yıl
Sendedemi napcaz bunu 😂
- +1 yıl
Çok para veriuor ozaman 😂
- +1 yıl
Haha almamız için yapıyor solo 😂
- +1 yıl
Zorla aldircaklar 😂
- +1 yıl
Aldircaklar 😂
- +1 yıl
Belki zorla x😂
- +1 yıl
Kaldırmışlar baksana düzene girmiş
- +1 yıl
Sendede gittimi 😂
- +1 yıl
Sende duruyormu yenile sayfayı
- +1 yıl
Olmadimi
- +1 yıl
Bak solo satmiyolar papia satcalarmis 😂
- +1 yıl
Ne Alcan banada al 😂
- +1 yıl
Bilmem elimizde neler var 😂
- +1 yıl
Kız hediye erzak Alcan bana more 😂
- +1 yıl
Fakirlere alalım bugün hayvanalra tavuk verdim sokak hayvalalrina
- +1 yıl
Bak sen ne Alcan hatıra bana 😂
- +1 yıl
Bilmiyorum ne Alcan ucuuza gitmem 😂
- +1 yıl
Çok masraflı olmasın he 😂 masraflı istiyorum 😌
- +1 yıl
Eeee senxe ne isterim tahmin 😂
- +1 yıl
Yuhhh çelenk yuhhh 😂
- +1 yıl
Sen dedin 😂
- +1 yıl
Eee kaçış yok 😂
- +1 yıl
Saçmaladın öyle hatira istemem olsun ama o tarz değil
Giden zaten bitirmiştir zor olmaz kalan derdine yansın
11 Yorumla- +1 yıl
Peki neden hep kalan üzülür
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşkta negiden nede kalan giden yürü gider kalan da yakar sigarayı duru sevene zordur bu aşk
112 Yorumla- +1 yıl
Duru seven kaldimi bakım bana onu söyle 😂
- +1 yıl
İlaki gercek aşk bulur seni usata
- +1 yıl
😂 bizi deli bulur keçi kız bizim kalp nasirlasri artık 😂 sen kafaya koydun sanırım bana bir aşk bulmada
- +1 yıl
Koydum aga da bakiyomda da yormlarda da bize layık yengeyi bulmadım daha
- +1 yıl
😁😁
- +1 yıl
Bana yenge ariyon var mı benim klasimda burada soyle bakım 😂
- +1 yıl
Bakiyom goemliyom da yenge adayı prk bulamiyom karilar hepisi bi kafadan vuruk
Bitane var birsuskuncickmi ne o biraz duzgün gornüyorma pek emin olamiyom😂 - +1 yıl
Haha onumu buldun sende maşallah diğerleri curukmu 😂
- +1 yıl
Yok bakiyom daha bunu teze rasladım baktım sorusuna bikactaane de baktım deli yaw bu karilar
Daha bakiyom bulacam isallah seni kel decek karıyı hahaha - +1 yıl
Hahah sen benim karizmayı cizdircen belli oldu burdan birde bakiyon o daha Tehlikeli 😂
- +1 yıl
Şaka yaw takliyom bakmiyom az gül diye dedim😂😂
- +1 yıl
😂 biliyorum bana layık gormesssin zaten doğrumu 😂 getir birisini dovelim olmadı 😂
+1 yılİkisine de zor ama kalana daha zor diyorum.. giden zor da olsa kendini hazırlıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Neden kalana daha zor peki
Gidenin pek umrunda olduğunu zannetmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Onu bende düşünüyorum ama bazı gidenler severek gidiyor diğer sebeplerden
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşka düşen herkese zor..
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede kardeşim her daim sıkıntı bu durum
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Giden için neden zor olsun zaten bırakan o
13 Yorumla- +1 yıl
Peki sevdiğinden biraktiysa
- +1 yıl
Benlik durum yok sorunun benle alakası yok ama hadi diyelim adam severek gittiyse onu dedim
+1 yılKalana gidenin gideceği yer olmasa gitmez
13 Yorumla- +1 yıl
Peki giden severek gidiyorsa
- +1 yıl
Sevse gitmez
- +1 yıl
Sevende gidiyor biliyosun istemesede
+1 yılKalana her zaman zordur bence.
19 Yorumla- +1 yıl
Peki neden zordur
- +1 yıl
Kalan her seyiyle kaldigi yerdedir. Ama ggiden ise orada degildir artik
- +1 yıl
Ama severek gidebilir bir insan
- +1 yıl
Severekte gitse mantik ayni anilarla hatiralarla kalan sen oluyorsun
- +1 yıl
Bak buna bu konuda bakmadım çok doğru seven ozaman hep kaybediyor desene
- +1 yıl
Maalesefff
- +1 yıl
Biz kaybetmeyelim diyelim ozaman ☺️
- +1 yıl
InsaAllah
- +1 yıl
İnşallah ☺️
+1 yılNe halleri varsa görsünler. 🤷♀️
215 Yorumla- +1 yıl
O derece sinirsin bunlara ☺️
- +1 yıl
Yok ya sinir değilim banane diyorum 💁♀️
- +1 yıl
Bu tarz bişey yasamadinmi hiç bakim
- +1 yıl
Ne önemi var 🙄🤦♀️
- +1 yıl
Ne bilim erkekleri bıraktım da her kadın yaşamıştır gibi ondan
- +1 yıl
Aman boş ver, bu bilgi sana bişey katmayacak zaten, herkes hinliğe devam edecek 🤷♀️
- +1 yıl
😂 oda doğru ediyolarda zaten etmedikleri zaman yok bugün biraz huzursuz gibiyiz 😌
- +1 yıl
Bugün çok susadım galiba ondan 😕
- +1 yıl
Allah kabul etsin kaçta okuncak sizin orada ben susamadim açıkmadimda dokunmuyor bana
- +1 yıl
7 de okunuyor 51 dk kalmış. Gece komposto içmiştim kabahat bende 🤦♀️ bana da dokunmuyordu ne güzel alışmıştım.
- +1 yıl
Ee şeker tarzı bişey içersen susatir ama az kalmış sabret ☺️
- +1 yıl
Yapcak bişey yok sabrediyoruz zaten 😅 bazen insan kendine bile isteye yapıyor ya normalde gece çayına şekeri minimum koyarım oysa 😁
- +1 yıl
Bende şekerle hiç işim olmaz misal tatliylada etcil adam olduğum için sanırım 😂
- +1 yıl
Etin yeri başka tatlının yeri başka ama hem olayı şekerden, hoşaftan tatlıya nasıl bağladın ki 🤔
- +1 yıl
Valla bilmiyorum nasıl bağlandı senin susamandan buraya geldik 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok sevmiş olan için zordur
11 Yorumla- +1 yıl
Peki daha çok seven oluyormu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKalan. Giden gitmiştir..
127 Yorumla- +1 yıl
Peki giden seviyorsa gidiyorsa
- +1 yıl
Seven gitmez!
- +1 yıl
Gidiyor bazen uzulerekten bakma ikisinede bence zor olur
- +1 yıl
Hiç inanmadığım bir durum.
- +1 yıl
Peki sende hiç oldumu kalma gitme hadi bakim
- +1 yıl
Evet oldu.
- +1 yıl
Gidenmiydin kalanmi
- +1 yıl
Giden
- +1 yıl
Peki sen neden gittin
- +1 yıl
Özel bir sebepti
- +1 yıl
Anladım aileseldir kesin
- +1 yıl
Gibi gibi
- +1 yıl
Seviyormusun peki hala
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Ozaman kötü durum yok şu an kalbin boş seninde ozaman
- +1 yıl
Eskide kaldı , iyi ki de bırakmışım.
- +1 yıl
Kötümü çıktı bu sonradan peki
- +1 yıl
Ondan değil, kararımın benim için hayırlı olduğunu öğrenmek aşırı onure ve mutlu etmişti
- +1 yıl
Ama bir şey görmüşsun
- +1 yıl
Eşimi gördüm 😁
- +1 yıl
Bu eski esmiydi aldattı bu
- +1 yıl
Ne alaka senler girdi araya. Aşk sanıyorsun meğerse aşk başka yerde bekliyormuş.
- +1 yıl
Anladım gerçek aşkı buldun tam söyle buldunmu bulmaca gibisin çözemiyorum seni 😂
- +1 yıl
Bulmasam evliyim der miydim🤷♀️
- +1 yıl
Evlisin bende onu dedim mutlusun ☺️
- +1 yıl
😉
- +1 yıl
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHala sevene..
111 Yorumla- +1 yıl
Güzel değişik hala seviyorsun sen birini ozaman
- +1 yıl
Kalbim bomboş şükür..
- +1 yıl
Öyle bir giriş yaptınki acaba dedim yani
- +1 yıl
Biz de o yollardan geçmiştik..
- +1 yıl
Kötü olmuş gidenmiydin sen kalanmi peki
- +1 yıl
Bedenen giden ruhen kalan gitmek zorunda olan..
- +1 yıl
Senin bayağı sağlam bir geçmişin var şiir olup okunmalı
- +1 yıl
Geçmiş işte neyse... şiir yaşayan da geçmiş olanda değil..
- +1 yıl
Peki bundann. Sonra herkeze farklı bakiyosun değilmi
- +1 yıl
Bilmem zaman yıllar yaşananlar illa ki değiştiriyor insanı..
- +1 yıl
Değiştiriyor duygusuz insan oluyoruz
+1 yılKalana her zaman daha zordur
112 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalana
- +1 yıl
Bırakılmış çünkü ve elinden gelen bişey yok çaresiz
- +1 yıl
Unutabilir ama neden kendini yipratsin karşı taraf giderken
- +1 yıl
İşte o dönem için bunları akıl edemiyor kalan
- +1 yıl
Bana sorarsan ikiside çeker acıdan çünkü diğeri severek gidiyor diğeri sevdinden kalıyor
- +1 yıl
Gerçek hisler besleyen hiç kimse gitmez
- +1 yıl
Doğru o hissi besleyende şu an yok hep çıkar ilişkisi sevmede bile
- +1 yıl
Evet haklısın
- +1 yıl
Ondan herkeze iyi insanlar dileyelim durum çok kötü bakiyorumda
- +1 yıl
Umarım.🙃
- +1 yıl
Um bende umayim basimizza taş düşer bizim 😂
- +1 yıl
😊👍
+1 yılArkadaşa zor ağlama duvarına dönüyoruz
15 Yorumla- +1 yıl
Sanami ağlıyor arkadaşın e peki sen olmadinmi aşık
- +1 yıl
Kalpsizim ben
- +1 yıl
Benden birisi daha pek sevilmeyiz ona göre soleyim sana
- +1 yıl
Ney
- +1 yıl
Kalpsizleri pek sevmezler benim gibisin diyorum sevilmeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılİkisine de sanırım bilmem ki 😄
183 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bilmezsin
- +1 yıl
Yaşamadım ki böyle ben hiç aşık olmadım anlattığımsa sadece duygusal boşluk başka yok
- +1 yıl
Bende olmadım acaba nasıl oluyor 😂
- +1 yıl
Sevgilim bile o adamı saymıyorum olmadı sayılır hiç 😄 hoşlantı ise tek tük oldu bu yani
- +1 yıl
Hoşlanti herkes herkezden hoşlanır bence
- +1 yıl
İki kişiden hoşlandım biri ilkokul biri 19 yaşındayken
- +1 yıl
İlk okulu salla o çocukluk
- +1 yıl
O zaman bir tane 😄yeter dikkatimi çeken öyle olmadı
- +1 yıl
Yokmu sizin orada köşede derede 😂
- +1 yıl
Yoo sevmiyorum buranın gençlerini nasip yaa nereden gelir bilmem ama sevmek ney öğrenmek isterim
- +1 yıl
Valla şair sevme demiş 😂
- +1 yıl
Merak ediyorum ama şöyle olsun yağmur yağsın sonra ben görmeden ansızın şemsiye tutsun bana😄 çok dizi izledim haha
- +1 yıl
Vay be sendeki romantik olcak diyosun
- +1 yıl
Kesin tersi olur 🤣odun olur
- +1 yıl
Odunda güzel olur ama bak
- +1 yıl
Hayalimde ki böyle sıradan biri Kibar falan ama işte tersi oluyor Ciddi sert falan 🧐 sonra korkup ölürüm artık
- +1 yıl
😂😂 sana bence sert biri gelecek 😂
- +1 yıl
Çocuklar duymasın orada ki Haluk gibi gelecek gibi
- +1 yıl
Yani sana o gelir
- +1 yıl
Ama neden tersi oluyor
- +1 yıl
Ee sen ozaman Haluk işteki tersi olsun 😂
- +1 yıl
Neyse artık kötü huylu olmasın da yontulur bir şekilde 🤣🤣nasipte ne varsa artık ama tabi şu anda ki istek sıradan biri
- +1 yıl
Sana gelir bir deli biri 😂
- +1 yıl
Baskın karakterli değilim baskın gelir büyük abimde baskın değil karısı dominant çok baskın
- +1 yıl
Eee sende baskın ol
- +1 yıl
İşte kişiliğim öyle
- +1 yıl
İnşallah istdin gibi biri çıkar karşına
- +1 yıl
😄 inşallah len yoksa hep tek olacağım gerçi sorun değil
- +1 yıl
Tek olmak iyidir len
- +1 yıl
Tabi ki de sevmediğim biri ile olmaktan çok iyidir
- +1 yıl
Yani sevene bakcaksin
- +1 yıl
Bak şimdi burdan yazıyorlar diyolar sevgili olalım mı hoşlandım dedim bu kadar basit mi buradan olmaz dedim ya gerçek hayatta olur ya da ihtimal kader neyse işte Instagramda öylesine konuştun olurya şehrinde karşılaştın aa sen miydin falan diye tanışmak bu olabilir bu kader olur yoksa burdan konuşup sadece konuşmak ile sevgi olmaz ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Valla buradan seriye dizen bile olmuş oluyormuş demek ki
- +1 yıl
Kardeşim oyundan tanıştı çocukla 3 sene olacak sevgililer işte ama çocuk çok iyi ve öyle yazışarak sevgili olmadı onlar çok uzun süre yazmıştı konuştu sonra buluştu sevmiş öyle öyle hemen iki konuşup sevgili olmadı şansına iyi biri geldi ona 😄😄
- +1 yıl
şu an mutlu ozaman
- +1 yıl
Tabi evet burdaki gibi hoşlandım sevgili olalım böyle olmadı onlar kardeşim hatta istememiş başta engel atacaktım dedi ama sonra zaman geçtikçe sevmiş buluşmuş bana demediydi 😄😄
- +1 yıl
Burdanmi oldu oda 😂
- +1 yıl
Oyundan len kardeşim bilmez burayı burdan sevgili olunmaz yavaş yavaş sevgi oluştu onlarda damdan düşer gibi değil tabi
- +1 yıl
Oyun şu dedin oyun
- +1 yıl
Pubg bu
- +1 yıl
Hiç oynamadım öyle birsey😂
- +1 yıl
😄 savaş oyunu ben sinirleniyorum öyle yok hoşlandım yok sevgili olalım iyyy birde aşkım yazıyorlar hiç sevmem saçma olmaz öyle imkansız hatta
- +1 yıl
Valla oyunda evleneni de duydum 😂
- +1 yıl
Nasip işte KS de sanmam ama burdan olmaz eminim
- +1 yıl
Burdan olmasın napcan burayi
- +1 yıl
Burdakiler sapık 😄bari Instagramda takip ettiği paylaşım onlara bakıyorum biraz anlaşılıyor burada zor anlaşılır
- +1 yıl
burada sapık çok gereksiz var bayağı 😂
- +1 yıl
Hemi sorma 😂 ne hikmetse hepsi aşk doktoru hele bana yazanlar
- +1 yıl
Aşk doktoru nasıl oluyormuş 😂
- +1 yıl
😂 anlatıyorlar bir şeyler işte sonra seviyorum sevgili olalım diyolar kolaydı tabi öyle yok yaa eski Tuğçe yok 🤨🤨
- +1 yıl
Haha kim diyor kız sana bunları 😂
- +1 yıl
Burdaki erkekler 😂 tanımadığım biri ile sevgili niye olayım 🤨🤨🤨
- +1 yıl
Burdaki erkekler sevgili olmak istiyor bakım yani
- +1 yıl
Heee 😂 çok saçma gerçekte görüp tanımam lazım sanalda konuş tamam ama ben gerçekte görmek isterim burdan her türlü güzel şeyler diyolar belkide gerçekte tanıyıp sevmeyeceğim
- +1 yıl
Yani gerçekte tanı burası Dallas gibi salla geç
- +1 yıl
Ben sevgili olmam hemen öyle ilk görüşte aşka inanmıyorum zamanla olan yavaş olan şeyler güzel geliyor bana
- +1 yıl
İlk goruste aşk masallarda
- +1 yıl
Evet anlık duygumla hareket edersem sıkılırım ondan yavaş yavaş olması lazım 🤨🤨😂
- +1 yıl
Sende yavaş ilerle 😂
- +1 yıl
Olursa 😂 yavaş olacak acele ne bakayım bir enerji tutar mı nasıl biri kimdir nedir
- +1 yıl
Senin 10 senen var
- +1 yıl
Bilmem ama şu anda olmaz çünkü kimse yok ufff herkes kötü duygusal boşluğumdan yararlanmak istiyorlar
- +1 yıl
Len bana sor korkma abin korur seni😂
- +1 yıl
Döv onları 🤣
- +1 yıl
Doveyim mi çok adam dovuyoruz 😂
- +1 yıl
Bir şey olmaz çok adam göz çıkarmaz 😄😄 antrenman işte
- +1 yıl
Antreman diyosun
- +1 yıl
Heeᕙ( ͡◉ ͜ ʖ ͡◉)ᕗbir ilgini çekti öyle diyince 😂🤣
- +1 yıl
Gene başladık bu ifadelere
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Simgeci 😂
- +1 yıl
Yaşasın simgeler 🤣🤞🏼🥳
- +1 yıl
Bak sen solo sana verelim
- +1 yıl
🤣para verirlerse tanıtımı yaparım 😅
- +1 yıl
Bak sen bedava yapmam diyosun 😂
- +1 yıl
Yok yaa olmaz 🤣
- +1 yıl
İste bakım ne vercekler
- +1 yıl
Verirler mi
- +1 yıl
İşte bir dene 😂
- +1 yıl
🤣olur denerim 🤣 gel len solo
- +1 yıl
Getir soloyu
- +1 yıl
😅 gelecek
- +1 yıl
Bak düzeldi şu an 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalmak isteyip de gitmek zorunda kalana
118 Yorumla- +1 yıl
Bak o çok kötü gene strsli soru sordum napcaz 😂
Cevap sahibi+1 yılBenle alakasi yok cevabin😅
- +1 yıl
Biliyorum benlede yok ama sen atmadin 😂
Cevap sahibi+1 yılEmpati kurdum simdi giden seviyorsa gittiginde kalan üzulur sevmiyosa kala biraz uzulir unutur eger platonikse gitmese de üzuluyodur zaten. giden seviyorsa gittiginde ikisi üzulur ama ayni zamanda giden suclu da hisseder geri de bıraktiğı kisinin adina da üzülür. Peki kalan napar sadece seyreder arkadan bakar. Neyse boş ver bunu sonuc kim gurur yapiyosa terkedilmeyi hakkediyor digeri daha cok üzülür kalan belki gidenin gitmesini umursamiyodur😅😂😂
Cevap sahibi+1 yılAnladin mi🤨
- +1 yıl
Peki sen kalanmiydin gidenmi 😂
Cevap sahibi+1 yılBen seviyorsam gitmem ki kalbim sevdigimledir😎
- +1 yıl
Bak sen var mı böyle kadınlar
Cevap sahibi+1 yılVardir herhalde
- +1 yıl
Bak bakım var mı ciddi ☺️
Cevap sahibi+1 yılVar da cogu evlnmek istemiyor sksksk
- +1 yıl
Niye peki istemiyor bunlar evlenmek çocuk icinmi 😂
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum sevmek sevilmek istiyorlar herhalde artik guvenmek sevmek zor
- +1 yıl
Güven zor seven her halikarda seviyor öyle ya da böyle ama diyor işte
Cevap sahibi+1 yılÖyle
- +1 yıl
Senin için ama komedi sorcam birgün 😂
Cevap sahibi+1 yılPeki sor. tesekkurler simdiden😊🌿
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkta sadece kovuşamayanlara zor kardeşim..
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim kimse kavusamiyor nedense
+1 yılAşk olsaydı giden de olmazdı kalan da
23 Yorumla- +1 yıl
Sende yok diyosun aşk niye yok bu aşk cidden cevabını bende savunuyorum o ayrı
- +1 yıl
İlişkide aşk sevgi olsaydı giden olmazdı seven sevdiğini asla bırakmamalı
- +1 yıl
Bencede işte ozaman neden aşk var diyorlar bende diyorum yok
+1 yılKalan
21 Yorumla- +1 yıl
Peki neden kalan
Kalana
12 Yorumla- +1 yıl
Kalana hep zor olmuştur kardeşim
+1 yılİkisi de zor..
11 Yorumla- +1 yıl
Ozaman sevmeye yalan diyelim biz
En çok sevene..
119 Yorumla- +1 yıl
Seven varmida peki masal olmasın o
- +1 yıl
Bak sen 😂
- +1 yıl
😂 napiyosun bakım bir varsın bir yoksun
- +1 yıl
Bak sen nereye kayboluyorsun hayranların kim 😂
- +1 yıl
Bak bak sen yokken üzülmüşlerdir 😂 Boşnak kız seni more 😂
- +1 yıl
İyi arada uğra gel kaybolma bir yerlere 😌
- +1 yıl
İsterim ister 😂
- +1 yıl
Gel gel sana her zaman kapı açıktır more 😂
- +1 yıl
Kapatmam kapılar sana her daim açık 😌
- +1 yıl
🌹☺️
+1 yılKalana zor bence ya
11 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalana zor
+1 yılBence kalana daha zordur
113 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalan zordur
- +1 yıl
Öyle cünkü bir anda karsindaki seni birakip gidiyor tek basina kaliyorsun Sevse gitmez yani ne olursa olsun
- +1 yıl
Peki severek gidiyorsa bu kişi olamazmi
- +1 yıl
Seviyorsa gitmez işte sevdiğinin yaninda durur
- +1 yıl
Ama vardır bir zorluk olabilir bundada sevende gidebiliyor bazen
- +1 yıl
İkisinede zor olabilir senin gözünde herkes farkli yorumluyor sonuçta buda benim düşüncem sevse gitmez gidiyor hic sevmemiştir benim gözümde
- +1 yıl
Yani geneli zaten hep kalan dedi normal
- +1 yıl
Demekki çoğu kişi benim gibi düşünüyor ama eminim
Tersini düşününen de çok vardir - +1 yıl
Var ondanda var severek gidenlerde ama seven hiç gitmez bana göre kalanda bırakmaz
- +1 yıl
Bak çok doğru dedin bunu seven gitmez kalanda birakmaz diye
- +1 yıl
Öyle olmalı şimdiki sevgiler hep yalan üzerine
- +1 yıl
Ayn öyle
- +1 yıl
İnşallah güzel aşklar sevgiler olması dileğiyle diyelim
+1 yılGidene
121 Yorumla- +1 yıl
O zaman sen giden taraftasin
- +1 yıl
Kalanda oldum gidende ikisini tadan biri olarak giden diyorum
- +1 yıl
Anladım peki aklın kimde kaldı
- +1 yıl
Geleceğe😂
- +1 yıl
😂 güzeldi hiçbirinde kalmamış demek güzel 😌
- +1 yıl
Tabiii
- +1 yıl
Gelecekte bakım neler bekliyor seni 😂
- +1 yıl
Ay hayırlısı olsun 1.80 olsun sarışın olsun siyah gözlü olsunnn
- +1 yıl
Sarışınmi erkekte 😂
- +1 yıl
Evet %4 ihtimal🙂
- +1 yıl
Sarışın seviyosun yani sen
- +1 yıl
Ah evett..
- +1 yıl
Bulursun diyelim ne diyelim 😂
- +1 yıl
Görürsen haber et 😂
- +1 yıl
Görürsem haber edim sarı erkek görmedim hiç sarı olsun ne olursa olsun diyosun 😂
- +1 yıl
1.80 siyah gözü unutma😂
- +1 yıl
Siyah göz sarı olcak o nasıl oluyor 😂
- +1 yıl
Sarı saçlı açık tenli siyah gözlü işte 🫠
- +1 yıl
Esmer sevmiyosun beyaz bulalım 😂
- +1 yıl
Eveeet
- +1 yıl
Beyaz tamam 😂
+1 yılHer iki taraf için zor dur
219 Yorumla- +1 yıl
Bak bu doğru peki sana böyle bir şey oldumu
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Acı cekmiyosun değilmi
- +1 yıl
Çekiyorum
- +1 yıl
Kötü ozaman unut çekme acı kendine zarar
- +1 yıl
Oyle ama olmuyor
- +1 yıl
Olur unutmazsan yerine başka güzel olanları kacirirsin oda var
- +1 yıl
Belki o geri gelir
- +1 yıl
Gelecek gibimi peki ne kadar zaman oldu
- +1 yıl
Biz çok auril barış oldu ama bir ay falan oldu konuşmayı keseli geri yazar ama ya
- +1 yıl
E bu nasıl ilişki barış ayrıl 😂
- +1 yıl
İki yıl oldu ya ona ayrılalı ilk ayrıligimiz ama ben gidiyom o gelmiyor o geliyor ben gitmiyorum Allak bullak
- +1 yıl
Sence bu ilişkiden bir hayır gelirmi
- +1 yıl
Evet gelir o yazarsa. Çok güzel hayır gelir
- +1 yıl
Yazacagindan eminsin
- +1 yıl
Evet eminim
- +1 yıl
İyi yazdinda söyle yazdı de buraya ☺️
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Anlaştık 😌
+1 yılKalana zordur her türlü
23 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalana zordur
- +1 yıl
Terkedildiği için incindiği için
- +1 yıl
Peki seven sevdiği için gidiyorsa oda olabilir
Kalana giden gideceği yeri çarkı gidiyordur
12 Yorumla- +1 yıl
Kalanlar genelde hep mutsuz oluyor kardeşim
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılKalana
17 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalana
- +1 yıl
Giden bir nedeni olduguicin gidiyor gidenin bekleyeni vardir kalanin ise kimsesi
- +1 yıl
Belki gidende severekte gidiyor olabilir
- +1 yıl
Sevse gitmez
- +1 yıl
Bazen zorluklar olabiliyor bana göre ama tabiki kalan için hep zor olur
- +1 yıl
Senin tercihin
- +1 yıl
Soru bu arada benle alakası yok ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalana
17 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalana
- +1 yıl
Belki severek mecbur gidiyor olamazmi
- +1 yıl
Olamaz diyosun ☺️ tamam sen öyle diyosan olmasın
- +1 yıl
Anlaştık senin dediğin olsun 😌
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. ikiside zor
17 Yorumla- +1 yıl
Bencede sende bu aralar bayağı isyandasin
- +1 yıl
Gül az gül ☺️ tanidimda böyle değildin
- +1 yıl
Gulersin guldururuz seni sebep ne neden imkansız
- +1 yıl
☺️ tamam ama üzme kendini yıpratirsin ok
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılKalana tabiki
15 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalana
- +1 yıl
Bilmem tek kaliyor terk ediliyor
- +1 yıl
Kalan zor ozaman sende öyle durum oldumu
- +1 yıl
Evet hep terkedildim
- +1 yıl
Üzdün beni şimdi güzel kadınsın neden terk ettiler demekki seni sevmemis bunlar gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkalana bence
117 Yorumla- +1 yıl
Neden kalana peki
- +1 yıl
çünkü terkedilmek kolay değil o yüzden bence
- +1 yıl
Peki gidende bir sebep için gidiyorsa
- +1 yıl
olsun yinede terkedilmek zor işte
- +1 yıl
Orası doğru ama bence sevsinler sevgi kalmadı
- +1 yıl
tabiki
hakeden zaten terkedilir
terkedilecek şeyler yapılmaması gerekir zaten
ben sadece o durumun kötü olduğunu söyledim o kadar - +1 yıl
Peki sen gidenmiydin yoksa kalanmi
- +1 yıl
ben aşk ilişkisi yaşamadım
yani ikisi de değilim - +1 yıl
Niye hiçmi olmadi
- +1 yıl
oldu ama küçük birşeydi lisede ve anlaşarak ayrılmıştık bu kadar
- +1 yıl
Anladım en güzeli aslında gerek olmayan şeyler bunlar
- +1 yıl
yani
bizimkisi tatliş birşeydi aşk değildi ama ve masumdu bu kadar - +1 yıl
Ama oda iyidir doğrumu
- +1 yıl
evet öyle
- +1 yıl
Ama karşına çıkar senin birgün
- +1 yıl
nasip
- +1 yıl
Ama var seninde nasibin
+1 yılKalana zor
111 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalana
- +1 yıl
Çaresizce gidişini izliyorsun hiçbir şey diyemiyorsun arkasından ç.
- +1 yıl
Peki giden üzülmüyormudur hiç
- +1 yıl
Sanmıyorum
- +1 yıl
Valla su sevme sevilme işi komple karışık
- +1 yıl
Sevme beni senin sevmelerine kalmadım sjwbwbwja
- +1 yıl
Haha neden ama böyle yapıyorsun Nalan 😌
- +1 yıl
Nalan mı tamam 😃
- +1 yıl
Eee bozma olayı Nalan 😂
- +1 yıl
Bozmadım Mecnunnn
- +1 yıl
Cidelum buralardan takıl peşime 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılKalana
15 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Kalan baya üzülüyor ne yapsa düzetirmiyor gider her türlü yolu bulur ama kalan bulamaz ve öyle kalın
- +1 yıl
Baskasinidami sevemez
- +1 yıl
Belki
- +1 yıl
İnşallah olur diyelim şu sevmeler gerçekten insanlarin
+1 yılKalana bence
17 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalana
- +1 yıl
Gitmek kolay sevse gitmez peki ya kalan çok sevdiyse
- +1 yıl
Sevdiyse giden adıdır niye bırakıyor
- +1 yıl
Tartışmaya gider bu konu en iyisi sevene zor deyip çekilmek 😊
- +1 yıl
Anladım seven birakmamasi lazım ☺️
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılkalana zor
17 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kalan
- +1 yıl
çünkü kalmıştır orada, gitmesi lazim ilerlemesi lazım
- +1 yıl
Peki giden sevdiği için gidemezmi
- +1 yıl
gidebilir
- +1 yıl
Oda var işte işin kısası kimse gerçek sevmiyor 😑
- +1 yıl