merak etme sen asena olsan ite köpeğe seni kaptırmayacak bozkurtun atılır hemen. Diyorum ya Vatan gibi sevmektir asenayı asena farkına vardığında şayet :)
Allah tüm sevenleri hayırlısı ile birbirine kavuştursun. Daha birbirini görmeyenlerede gönül sofrasına oturtup birbirlerini görmeyi sevmeyi huzurlu bir yuva kurmayı nasip etsin :)
evet sevdim vazgeçtim de sırf mutlu olması için. mutlu bir yuva vardır önemli olan ne olursa olsun eşlerin yatağa küs girmemesi sırt dönmemeleri. Güleryüz önemli ilgi sadakat önemli. bir sevmek vardır karşındakini birde Allah rızası için sevmek vardır. İkisinin arasında ki hissiyat dağlar kadar
asena kim değilde kim asena olmayı hak eder diye sormak lazım aslında. Asena vatandır aşktır sevdadır bayrak gibi vatan gibi sevmektir. Asena yarene denir bizde. Bozkurtça baktın bana yaktın beni asena turana yolculukta eşim ol sen asena... asena bozkurtun sevdiği helalidir.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Sen gel yeter ki ASENAM 🤘🇹🇷 ! Vatan gibi severim seni" demek isterdim nasibime. Sizin var mı peki yüreğinizi yakan bir ASENA?
En İyi Cevaplar