Ben daha bunu kendime bile itiraf edemedim kii jsjsjs üstelik gelip geçici bir şey bu. Duygusal boşlukta olduğum için böyle hissetmem normal, o yüzden ismi bende saklı 😀😀
Hayali diyince alındım biraz sanki yalan söylediğimi ima etmiş gibi oldu o yüzden kırıcı konuştuysam kusuruma bakma 😌 az bile söylüyorum bulutların üzerinde hissettirdigi için toz konduramıyorum onun mutluluğu var üzerimde 🥰
Yaş aralığına bakılırsa evli olan sensin galiba ☹️ en azından görüşüyorsunuz karşılıklı sevginiz bu durumda geriye sadece boşanmak kalıyor bence denemelisin 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Serdar’da seni bu kadar çok seviyor mu.. umarım seviyordur
Evet çok seviyor üzerime titriyor aşkı iliklerime kadar hissettiriyor 🥰
Allah daim etsin inşallah 🌺
Teşekkür ederim :)
Bu aralar duygusal boşluktayim sanırım birinden hoşlanmaya başlıyorum ufaktan 😬
Kimden buradan mi yoksa 🥳
Evet 🙈
Hadi hadi söyle aramızda söz 🥰 eski üyelerdenim bak az çok fikir sahibi olabilirim 🤨
Ben daha bunu kendime bile itiraf edemedim kii jsjsjs üstelik gelip geçici bir şey bu. Duygusal boşlukta olduğum için böyle hissetmem normal, o yüzden ismi bende saklı 😀😀
Hayırlı olsun canım 😌 duygusal boşluktan dolayı olduğundan düşünüyorsan adım atma çok pişman olursun yoksam 🙂
Yok düşünmüyorum zaten. Kendisi ters biri.
Hmm o halde uzaktan izlemeye devam diyorsun 🙂
Evet 🙈.
Al şu kızı başımızdan serdar
Aşk olsun sevgilim görmesin yazdığını yoksa sana kızar 🥰
🥺
Kız şaka yaptım suratını asma 🥰
Korktum🥺
Korkma kız ben hemencecik araya girerim 🥰
Söyleme o zaman serdar abiye🥹
Hmm asla söylemem aramızda 🥰
Umarım Serdar da seni seviyordur.
Seviyor seviyor hemde cooooooooook 🥰
Nasıl bu kadar eminsin?😅
Çok belli ediyor çok ilgili merhametli sevgi dolu 🥰 ayy içimden enerji fışkırıyor serdar seni çok seviyorum adamım 🥳
Kim bu Serdar test edelim 😅
Nasıl test edicez 🤣
Sen adres göster gerisi bende😅
Ne yapcan kız benimki hayatta bir kiza cevap vermez o kadar eminim 😌
Umarım inandığın kadar sağlam iradelidir umarım 😅
İrade konusunda çok güveniyorum isterse çok kızla takılır ama o kadar samimiki gözü benden başkasını görmüyor 🥰
Hayali bir karakter bu Serdar. Net.
Yalan borcum mu var? Her insan bir değil birbirimizi çok seviyoruz neden negatif yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum
Kendini kaybetmen karşısında şaşkınım. Aşk olsun neden negatif olalım
Hayali diyince alındım biraz sanki yalan söylediğimi ima etmiş gibi oldu o yüzden kırıcı konuştuysam kusuruma bakma 😌 az bile söylüyorum bulutların üzerinde hissettirdigi için toz konduramıyorum onun mutluluğu var üzerimde 🥰
🧿🧿🪬🪬🪬
Teşekkür ederim 😌
Tövbe estağfurullah 😂 millet aşık
Sırılsıklam hemde üstüm başım herşeyim o sanki 🥰
Vallah benimkide Serdar hüüüüüüğ😭😭
Kız sen ağlıyorsun ama olmaz ki böyle ☹️
Kavuşamayız biz imkansız
Neden imkansız olsun aşk gurur dinlememeli çabalamayı gerektirmeli yoksa karşılıksız mi bir sevgi mi ☹️
Karşılıklı ama bir taraf evli
Yaş aralığına bakılırsa evli olan sensin galiba ☹️ en azından görüşüyorsunuz karşılıklı sevginiz bu durumda geriye sadece boşanmak kalıyor bence denemelisin 🙂
Serdarin özgüveni tavan şu an
Bunu paylaştığımdan haberi yok 😌
Kız bir erkek için değmez kız jdkd
Değiyor 🥰
Şaka yapıyorum mutlu olun inşallah
Pipisi seni sevmiyor
Anlamadım
Pipi
saçmalık
Saçma olan nedir
haykırmak istemen
Sana mı sorucam içimden geliyor haykırmak
Bana sor demedim ki
Negatifsiniz fazla yaşamazsiniz siz 😏
haykırınca pozitif mi olunuyor 😁
Evet pozitif olunuyor en azından kimsenin mutluluğuna çomak sokmuyorum kendi halimdeyim 😏
haykırmak ile falan sevgi belli olmaz kii pozitif te olunmaz kendini kandırmış olursun biraz
Tamam içimi baydın bb
başarılar..
hayırlı olsun
Yok kanka
Hayır, yok.
Prensesi yok
Yokk
serdağar
cddenmj trolmu
Hayır yok
Hayır