Yani nasıl oldu bilmiyorum bir anlık şeytana uydum ve çok pişmanım vicdan azabı çekiyorum. Bunu nişanlıma söylemeli miyim? Lütfen kırıcı yorum yapmayın insanız hepimiz hata yaparız. Nişanlımı çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum. Akıl verin lütfen. :(
Cevabın nedir?
bir kere sen nişanlıyken bunu yapmişsan onu kaybetmekten korkmuyorsun ve yeteri kadar sevmiyorsun bir eksiklik hissetmissin ki yapmışsın demektir. Hadi eksiklik yok diyelim söylemezsen ne vicdanin rahat eder ne de karşıdaki bunu hakeder. Dusunsene hicbirseyden habersiz senle evlencek kimse istemez bunu. Ha gercekten çok pişmansan kaybetmek istemiyorsan soylersin ve af dilersin ama ya gercekten seviyo beni dedirtcek biseyler yaparak o zaman cok sevdigine inanilir ve o zaman hata denir buna. O da seni affederse bunun uzerine seni ne kadar cok sevdigini anlarsin boylece aranızdaki bağ eskisinden bile iyi olabilir iliski isi kolay degil her iliski neler neler atlatıyor da hala devam ediyor ama tabi az ihtimal bu ikinci dedigim sonuc olarak kesinlikle bilmeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer söylersen muhtemelen senden ayrılacaktır bunu kimse kabul etmez kendini onu yerine koy o eski sevgilisiyle seni aldatmış olsaydı hala nişanlı kalirmiydin bunu düşün ona göre karar ver ama sevgi bu değil gerçekten çok seviyor olsaydın değil aldatma yan gözle bile bakmazdin karar ver vicdanın seni hiç rahat birakmayabilir ama bu ortaya da çıkar sonrası daha kötü olur zor bir durum
10 Yorumla
Bence ayrılmalısın, ne yaptığın seni ilgilendirir, bir şey söylemek bize düşmez, ama bir kere yapan bir daha yapar, nişanlıyken aldatmışsın, evlenince aldatmayacağının bir garantisi var mı? Ayrıca diyelim ki söylemedin, yarın evlendiğinde diğer çocuğun çıkıp da eşine, benim karınla böyle böyle bir geçmişim oldu demeyeceğinin garantisi var mı? İnsanız gibi şeylere sığınmak ne kadar doğru, kendini kandırma, irade diye bir şey var, eğer senin dediğin gibi olsaydı hepimiz her haltı yer sonra da insanız derdik,
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. amacım seni ezmek değil ama herkes hayatta seçimlerini kendisi yapar ve genelde,
hatalı seçimlerimiz için bahanemiz o klasik laf: (Şeytana uyumak) dır.
Sen eğer nişanlılık döneminde bunu yapabiliyorsan, evlendikten sonra çok daha rahat ve yoğun bir şekilde yapmaya devam edersin.
O yüzden hemen ayrıl ve o adamın yakasına bırak,
ve git hayatını yaşa.
(Cheating is not a mistake. it’s a choice) Lafı her zaman aklında kalsın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
95Cevap
şu an seni nişanlına bağlayan sevgin ya sevgilerde biterse !!!
Geçmişinde anladığım kadarıyla tam olarak kapamadığın içinde ukde olabilecek şeyler var ve sen evliliğinde yasayabileceğin sorunlarda hemen geçmişine sarılabilme ihtimalin olduğunu düşünüyorum.
Yani şu ki eşine olan sevginin aşk boyutu bittiği an ilk tartışmada geçmişine kaçışların olabilir. Mahsum sen gün geçtikçe hatalı ve hatasını görmeyen biri haline gelebilirsin.
Tavsiyem geçmiş sayfaları tam olarak kapa. Mutluluklar hersey gönlünce olsun 👋👋111 Yorumla- +1 yıl
en guzel bu kisi anlatmis bencede yani konustuysan ne olmus sanki
- +1 yıl
onunla yattin mi yokkk
- +1 yıl
bosuna kendini uzuyosunn
- +1 yıl
hersey gonlunce olsun kimseye soyleme sakinnn
- +1 yıl
yara almani istemem
- +1 yıl
kizla konustukkk
- +1 yıl
kendisi gosterdi canim kusura bakma kiz bisey yapmamisss erkek ne kizlarla sikisiyoda soylemiyo hey yavrum heyyy
+1 yılCinsel sorular da bir umut hatun tavlarım diye maymunluk yapmaktan insanlıktan çıkmış ne kadar herif varsa nerdeyse linç edip öldürecekler. Profilin de nerdeyse çıplak fotosunu koymuş ne kadar isterik varsa onlar da taşlamak için sıraya girmişler. Ha benim yavrularım aferin size.. En namuslu en ahlaklı en erdemli sizlersiniz zaten! Kim bir hata yapmışsa hemen linç etme ve harcamaya rezil etmeye hakkınız var değil mi! Neyse.. Duyduğun ve çektiğin vicdan azabın senin büyük cezandır... Kendini bu olaydan ötürü affedemezsin ama yapacağın tek bir iş var. Bir daha aynı hatayı yapmamak. Vicdan azabı, yapılan bir yanlışın bir daha yapılmamasıyla zaman içinde azalır ve sadece bir sızı olarak kalır. Bir daha asla böyle bir şey yapma! Yoksa şu an sana azap çektiren vicdanın da kaybolur ve insan olmaktan çıkarsın.
02 Yorumla- +1 yıl
sadece konusmus kiz bisey olmamis bende diyom ama
- +1 yıl
kiz takmis kafaya bosuna kendini uzuyi
İnsanız hepimiz hata yaparız, diyerek de sıyrılın zaten ak işin içinden. Öyle saçmalık mı olur hem seviyorum nişanlımı diyorsun hemde bir anlık gaflete geldim mi? nefsine bayağı iyi hakimmişsin sen ;) git çocuğa dürüstçe söyle ayrılsın yani senden en güzeli o olacaktır.
20 YorumlaBunu saklaman birşeyi değiştirmiycek yinede kaybedeceksin nişanlını biraz düşünün ya siz nişanlısınız sen nasıl eski sevgilinle aldatırsın merhaba demen bile yanlış. SANA BİR TAVSİYE VERİYİM SEN O KİŞİYİ HAKETMİYOSUN BİR YALAN SÖYLEYİPDE BARİ NİŞANLININ BİR ÖMÜR ACI ÇEKMESİNE SEBEP OLMA
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılYapılan bu büyük hata sen söylesen de söylemesen de ortaya çıkacak. Senin yapacağın tek şey nişanı kendin bozup nedenini anlatmandır. Ha şimdi diyeceksin ki ne kadar basit anlatıyorsun, ama yaptığın şey de basitti ve bir anlık zevk için hem de. Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacaksın bundan kurtuluşun yok. Hayat boyunca da bu yaptığın şey tokat gibi geri dönecek.
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl böyle bişey yaparsın ya.
Sana hiç yakışmadı, bide nişanlısin.
OfffOffff kimseye güven kalmamış.
Nişanlına söyle ve ayrıl.
Eğer evlenmek istemiyorsan evlenme.
Git eski sevgilinle birlikte ol.
Ama kimsenin umutlarını kirletme...
Cook kötü bişey yapmışsın cook.😟😢😢00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bunu bir şekilde ( ve hatta hiç ummadığınız bir zamanda ve ummadığınız bir şekilde) öğrenecek o zaman ne diyeceksiniz.
Bence nişanı bozun.
Erkekler çocuklarının kendinden olmasını çok önemserler, siz ise hiç bir şekilde güvenilir değilsiniz.
Konuşursanız zaten sizi istemeyecek, konuşmazsanız öğrendiğinde konuşmak zorunda kalacaksınız.
Yine sizi istemeyecek.
.00 Yorumla seni gibi insan kılığındaki yaratıklar mutlu olmayı hiçbir zaman haketmiyorlar lan nasıl bir karakteriniz var be insanları evlilikten soğutuyor ve güvenlerini yıkıyorsunuz allah sizin bir değil bin belanızı versin inşallah
30 Yorumlaİnsanız hata yaparız evet ama hainlik hata değildir şeytana uydum demişsin şeytan seni görse yolunu değiştirir emin ol kırıcı oldu biraz ama insanlarla oynayıp sonra hiç bişey olmamış gibi yaşantınıza devam etmeniz beni ayar ediyor
10 YorumlaSöyle ona, onu çok sevdiğini ve pişman olduğunuda söyle. Ayrılmayı göze alarak konuş ama. Nişanı atıp birdaha yüzüne bakmasa haklı. Ama belki affeder.
Eğer onu seviyorsan hayatın boyunca onu kandırmak yerine yolun başında dürüst ol20 Yorumla
+1 yılSöyle ve ayril nasil bir sevgi ki eskisi ile aldatiyon
13 Yorumla
Soran+1 yılbir anlık şeytana uydum bu kadar kırıcı olmayın
- +1 yıl
Şeytanla alakası yok seviyosan nasil aldatiyon söyle vebalden kurtulamazsin
- +1 yıl
Söylemedin mi sen hala
+1 yılSöylemeyeceksen de ayril bari, böyle bir sey nasil söylenir ki? Nisanlini zor bir durum da birakmissin.. ileride ucunuz bir yerde karsilassaniz ve eski sevgilin nisanlina/esine biyik altindan gulse senin zoruna gitmez mi?
00 YorumlaBence böyle bir sey yaptıgını söyle ve ayrıl. Söylemezsen evliliginiz bunun üzerine kurulacak ki bu doğru olmaz ikiniz için de. Sonrasinda barışmak isterse onu da o zaman düsünürsünüz. Ama aldatma üzrerine yuva kurma derim
00 Yorumla
+1 yılBence doğruları soyle be ozur dile senden öğrensin başkasından öğrenmesi daha acı ben nisanlinın yerinde olsam belki biraz üzülürüm gyvenım azalır bıraz süre isterim ama affederim tabıkı cok seviyorsam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırıcı bir yorum yapmayın mı can yüceli bilir misin şöyle bir sözü vardır. "Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usülsüz bu kadar bacım çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz" o çocuğa biraz değer veriyosan bırak gitsin adamın hayatını yakma
30 Yorumlavicdan azabı çekmene gerek yok. yarın bir gün sen ağzında kuş tutsan da o aldatacak. söyleyipte huzurunu boşa bozma. angelina jolie bile aldatıldı canım.. ayık ol. ne sölüyorsum :D
10 YorumlaKimse yanlışlıkla giyinip soyunmaz.
Aldatmak hata değildir.
Hata; bilmeden, sonucunun ne olacağı kestirilemeden yapılandır.
Artık nişanlın olmayan o kişi ile bağını kopar.
Tek tavsiyem bu.10 YorumlaBulusmadan önce burda sorsaydın cvp alırdın
Sormadıysan burda bosa insanları üzerine cekme
Ben anlamıyorum bütün haltları yerler buraya gelip napacam diye nasihat alırlar
Burası günah cıkarma yerimi10 Yorumla
+1 yılyav b. sektir git Allah aşkına. hataymış nasıl olmuş anlayamamışmış. geçeceksin bunları önce. senin nişanlın varken eski sevgilinle görüşmen de neyin nesi. tamamiyle silmediğin için bir anda yatakta buldunuz birbirinizi. çok hafif meşrepsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle söylemelisin.. o da seni eski sevgilisiyle aldatsın Durum 1 - 1 olsun.. :(((((((( Evlilikler güven üzerine kurulur.. Yalan dolanla olmaz evlilik... Aile kurmak kutsaldır...
00 Yorumla kinamiycam. olabilir. sen sakin soyleme! soylersen guvenin kaybeder. ve birdaha eskisi gibi olamassiniz? sen soyleme.. ve sorum su ki ! seviyosan niye aldattin?
00 Yorumla
+1 yılBence son vermelisin bu onu haketmedi aynısını nişanlın yapsaydı ve sana söyleseydi sen ayrılırdın en iyisi senin sonlandırman ah be neden böyle yaptın ki nişanlıymışsın be canım
07 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle diyosun tanımadığın biri için
- +1 yıl
Evet hoş karşılayabileceğim bir davranış değil ilişki de ben de ihanete karşı biriyim. Fakat burada ön yargı yerine öneri sunmalısın ilişkiye devam etmesini öneremem ama bağırıp çağırarak bir çözüme ulaştıramam onu.
- +1 yıl
Bu senin görüşün saygı duyarım her zaman
bence nişanlın ile güzel bir dille konuş yaptım bir hata ama çok pişman oldum diye anlat derdini sen konuşmaz isen eski sevgilin yazar eder işler daha kötü olur
05 Yorumla
+1 yılBu hatamı sence aen bile bile yanlış yapmışın yazık yaa eski sen söylemezsen başkasından duyarsa daha kötü olur yani her şekilde kötü olacakta bence ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. okadar seviyorsan eski sevgilinle nasıl birlikte oldun? nişanlısın eski sevgilinle ne işin var niye görüşüyon salakmısın kızım? fazla özgür takılmanın ceremesi işte
00 Yorumlaİnsanız hata yaparız kabul cezasınıda çekeriz Biri bana yapsa ayrılırım ayrılamıyorsam aldatmaktan çekinmem. Aldatsamda canım acımaz. Herşey karşılıklı Ama sen söylemiceksin Emin'im
00 YorumlaHem nişanliyim diyorsun hemde çocuğu eski sevgilinle aldatiyosun utanmaz çocuğun başını yakma yazık günah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. İnsan hata yapabilir ama şerefsizlik yapıyorsa bunun bahanesi olamaz. Nişanlına sadık olamaman hata değil yani..
10 Yorumla
+1 yılben nişanlını sevdiğini sanmıyorum ama asla söyleme bence bunu asla unutmaz
20 Yorumla
+1 yılBardak bir kere çatladı mı artık iflah olmaz. Aldatma sırasında hiç umrunda değildi ama işlem bitince pişmanlık artık hiç bir şeyi geri getirmez. Bunun er ya da geç devamı gelecektir.
10 Yorumla
+1 yılSöyleme olmuş bir hata diyelim bir daha yapma ama aldatmak kötü bişey sana yapılsa ne hissedersin bunu düşün ve nefsine hakim ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide söylemeyeceksin, o çocuğun yerine koy kendini ve kendinle yüzleş ne eski sevgili ne başka erkek. Hepsini silmen lazım hayatından.
00 Yorumla
+1 yılEğer duyacağı kimse yoksa sakın söyleme yavrum yoksa bunu unutmaz her fırsatta yüzüne vurur hatta senden intikam almaya bile çalışır. Soyleme
019 Yorumla- +1 yıl
bu kizi dinle dogru soyluyo
- +1 yıl
canim sadece konusmuslar bisey yapmamislar
- +1 yıl
kiz kendine vicdan yapmsmis ama bosuna yapiyo aman ne olcak sanki
- +1 yıl
karsindaki erkek ne haltlar ywmistir kizin habero yoktur
- +1 yıl
Aynen öyle neler yapıyorlar da haberimiz olmuyor valla. Sadece konustularsa söylenecek bir şey yok
- +1 yıl
eee yani bosuna yukardaki bir salak diyo nisani atilsin
- +1 yıl
sacma salak konusuyolar
- +1 yıl
erkegin azina sicicaksinki sansin olcak
- +1 yıl
Ne gerek var ya s*ctiginiz boka kadar da bilmesin adam
- +1 yıl
sen cok akilli kizsin cnim
- +1 yıl
Allah yoluni acik etsin
- +1 yıl
Senin de canim
- +1 yıl
burcun ne😂
- +1 yıl
Koç 😂
- +1 yıl
Senin
- +1 yıl
yayyy😂
- +1 yıl
ikimizde ates burcu
- +1 yıl
Yükselenin ne benim aslan ates-ates im 😂
- +1 yıl
benim oglak yukselen sanirim😂
nişanlınla birlikte oldun kızlığını nişanlına teslim ettin mi yoksa zaten nişanlın bakire olmadığını anladığı zaman ne yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılAdam gibi çık karşısına itiraf et ondan sonrası ona kalmış yemişsin bir halt bari temizlemeyi becer nasıl temizlenirse artık
00 Yorumla
+1 yılabence nisanlina daha fazla ihanet etmeden yol yakinken ayril sen onu mutlu edemezsin cocuga yazik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmak kişilik bozuklugundan karakter yoksunlugundan inanç zayıflıgından daha bir çok adını sen koy hangi durumda oldugunu, evlenince yine yapacaksın bu böyle , lütfen ayrıl o nişanlım demeye utanmadıgın kişiden lütfen
00 Yorumla
+1 yılTrol bence ilgi çekmek için saçma sapan davranmayın
20 Yorumla
+1 yılSöylersen senin gibi onursuz birini onun ömürlük hayatından kurtarmış olursun söyle gitsin :)
1155 Yorumla- +1 yıl
kis sadecebulusmus cocukla birlikte olnamislar
- +1 yıl
buna bide aldatma diyi ya
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Empati Kur sonra konuş.
- +1 yıl
empati kurdum konusmuslar sadece eski sevgiliymis biseyde yapmamiss ne olcak sman abartmayin herkes hata yaparrrr hem daha yasi kucuk pisman olmus bidaha konusmaz
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Affetmek güç ister ama bir kez daha yaptığında düşün buna kızmayan bir daha yapar
- +1 yıl
kizarsin tabi ama bence kinamiyorum ben bir kez hata yapmis yani bence ama bir anlik farkinana varamamis pisman olmasi bence guzel bisey en azindan piskinlik yapmamis digerleri gibi bence icinde kalsin kimseye soylemesinnn cunku olan olmus herkes hata yaparrr o anki akli cocuk akliii
- +1 yıl
mesala aldatma var aldatma var
- +1 yıl
cocuga soylemesin Allahla kendi arasinda kalsin dua etsinnn hem bidaha hatasini yapmaz icindeki pismanligi gormus hem hatalar insanlar icinnn Allah her zaman affedicidir yeterki bidaha saklamasin
- +1 yıl
konusmasin
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Ya sabır bu çocuk beyinsiz mi kaç yaşına gelmiş ne çocukluğu cidden hataları bazen affetmiceksin yoksa sürekli tekrarlar
- +1 yıl
simdiki erkekler neler yapiyo bir kere hata yapmis sen sanki hic hata yapmiyosun
- +1 yıl
siz erkekler ne boklar yiyosunuzda soylemiyosunuz
- +1 yıl
is kadina gelunce mi hersey namus oluyo
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 benim tek yaptığım hata sevmek :)
- +1 yıl
kusura bakmayin kizim sen yoluna bak soylrme biseyde yapmamissin
- +1 yıl
evlenildiginde unutulurrr
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 ben erkeğim :D ben erkek olarak söylüyorum affetmem dedim Sen belki erkenden hatasını affedersin sonra yaptığında keşke yapmasaydım dersen şaşma
- +1 yıl
yavvv konusmus sadece
- +1 yıl
sanki gitmis yapmiss ha sizde ne uzatdiniz
- +1 yıl
ben erkegi afetmem ama kizi ederim cunku kiz bidha yapmaz ama erkek sikisip yaparrr
- +1 yıl
o yuzden erkegi afetmemnn
- +1 yıl
kiz burda sadece konusmus gereksiz yere kendini uzuyo ilerde kendine guler bile
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 İki cinsi ayırman yanlış bence en iyisi iletişimi kesmek ve son söz affetmemeli.!
- +1 yıl
hayir kizim bence hic soyleme hayatina devam et cunku o senden emin ol ne kizlarla neler neler yapmistir sen konusmussun cok mu hicde bisey olmamis aranizda yani bosuna uzuyon kendini hatta erkegin uzerine hit
- +1 yıl
az akilli olll salak olmaaa ortada bisey yokken kendini bosuna yargilams
- +1 yıl
yani guzelce hayatins devam ett hic kimsede bisey diyemezzz
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Sorunlu musun ben erkeğim diyorum erkek erkek erkek mavi profil alla alla yok arkadaş ben sustum tamam ne yapıyorsan yap
- +1 yıl
eger bunu soylersen sadece konusmayla bile adin cikar o yuzden salaklik yapma millet yanlis anlarr
- +1 yıl
birak icinde kalsin unutcaksin zaten
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Allahım deliriceğim erkek olarak söylüyorum affetmemeli ve bitirmeli hala kız olduğumu mu düşünüyorsun?
- +1 yıl
yav ben sana demiyorum kiza diyorum bu nonesi dinleme canim eger kendisini rahatsiz hissediyosan kimseye bisey soylemeden ayril ama devam ettirmek istiyosan biraj hersey icinde kalsin cocukla hic bisey yapmamissin bosuna yani bu salaklari dinleme Allah yolunu acik etsib herkez hata yaparrr sen sadece Allaha ac elini gerisini o sana yardimci olur burdakiler hic biseyi bilmezlerr
- +1 yıl
burdakiler anca seni suclayip yargilarlar sen kac yasinda olursan ol genc kizsin hata yapabilirsin butun kizlarda ve bu yaslarda normal genclik akli kimse seni yargilayamazzz bidaha kimseyle konusmassin oldu biter
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Buraya yazdığına göre fikir ve eleştiri almayı kabul ediyor baştan sende Maşallah yaptığı hatanın bedelini ödemek yerine korkakça bir şeyi öneriyorsun çocuk öğrendiğinde nolcağını düşün? Tam ciddi bir ilişkide çocuk gelip benimle buluştu veya bir şekilde arkadaşı vasıtasıyla öğrendi yüzüğü bunun suratına atsa nolcak bir düşünmeden iş yapıyorsunuz?
- +1 yıl
ay soylesin ne olmus altarafi bir konusmuslarrr
- +1 yıl
kiz ayrilir bu kadar basittt
- +1 yıl
canim sen hic takma hicte bisey olmaz he cocuk zaten ayrilmak istiyosa cokta tinnn
- +1 yıl
erkekten dolu ne var Allah askina ya
- +1 yıl
hic uzulmeee burdaki kimseyide dinleme
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Alla alla erkek suratına fırlatır sende amma ezikliyorsun erkek tarafını hem halt yesin hemde ayrılır sanki haklıymış gibi
- +1 yıl
ama sakin ama sakin kimseye soyleme birak icinde kalsin boyle bir aptallik yapma sessizce uzaklas eger vicdan yapiyosan ki bence bunda vicdanda yapmana gerek yok dedigim gibi bosuna konusmayla ne olmus sanki bisey yapmissin hicte bisey olmamis aman pehh yemisin erkegi
- +1 yıl
ne firlatcakmis hicte bisey yapamazzz
- +1 yıl
kiz kendine yeni koca adayi bulur cok mu zorrr
- +1 yıl
sicarimm erkegede hic biri ondan degerli degik
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Bak Sen anlamıyorsun işin ciddiyetini erkek bir ömrünü bahşedicek kadına bir ömür birlikte olucak şüphesi olursa biter şu an nişanlılık ciddi bir kademede adamada söylemese bile adam bir şekilde duysa buna tekmeyi atar ismi çıkar kızın sana kalsa istediği haltı yesin suçlu erkek olsun oh ne ala
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Alla alla Haksız kadın olsun suçu erkek çeksin çok beklersin.!
- +1 yıl
kiz bisey yapmamiss
- +1 yıl
konusmus obur turlu olsaydin sen hakli olurdun ama
- +1 yıl
kusura bakma canim sakin ama sakin soyleme
- +1 yıl
seni seven erkek her turlu seni kabul eder
- +1 yıl
bu sebepten onunla konusmana gerek yoj
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Konuşmuş bir ilişkisi var hatta evliliğe giden bir yol onu yapması afedersin ama erkeğin nişanı atmasına kadar gider ve en basit hatada bir ömürü harcarsa şaşma sonra kız ağlar intihar eder vs vs
- +1 yıl
he eger konustugu duyilursa sen onu terket Allsh belani versinde
- +1 yıl
bu kadar basittt erkek cokkk
- +1 yıl
yav iliskisi yok sadece konusmuslar
- +1 yıl
bir hata yapmis gerci kendiside soylemis kabul etmis hatasini
- +1 yıl
bence hic konusma
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Ulan kalbinize o kadar erkek girip çıkmış ki gerçekleri göremicek kadar egolu kibirlisin farkındayım sen o zaman nişanlın gitsin eski sevgilileriyle bekarlığa veda partisi etsin sonra buraya görüş yaz ne dersin?
- +1 yıl
salaklik yapma erkegin azina sicicaksin hicde kendini bosuna uzme
- +1 yıl
baskasiyla sikisirse umrumda olmaz
- +1 yıl
tabikiii
- +1 yıl
ama bu kiz sadece konusmusss sende abartiyosun sanki kiz gitmus sikisip yatmissd
- +1 yıl
aaa cok uzatiyosun burdada sen kizinggunahini aliyosun
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Sıçtığınız dışkı kadar size yedirdiğimiz var bunu unutma.!
- +1 yıl
ben kiza dedim soylemesin nisani atsin bu kadar basit
- +1 yıl
heeee kiz azina sicvc bunlarin hepsi hakediyo iyo yapiyosunnn
- +1 yıl
azina sicki sansin olsunnn
- +1 yıl
annem her zaman der erkegin azina sicicaksin yaricak
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Annene baban çok dışkı yedirmiş galiba ruh hastası
- +1 yıl
yavvv kess salak
- +1 yıl
burda kizi yargiliyosan insallwh sevdigin kiz sana aynisin yapsin bakin ne oluyo kizin bokunu yersin
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Amma sorunlusun belli hemcinslerimden biri sana sağlam bir ders vermiş bende bunun üstünden bir ders daha vermiş oldum ücreti kudurman yeterli ve aptallığını bayağı dile getirdiğin için üzüldüm
- +1 yıl
hic sevgilim olmadi
- +1 yıl
salak erkekleri takicak kadar aptal degilim ben😂😂😂
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Madem olmadı niye milletin aklını kurcalıyorsun
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Veya onlar seni takıcak kadar önemsemediği için olabilir mi?
- +1 yıl
hayir burda gunah genc kizin ortada bir hayali var bunun kimsenin mahvetmesine izin vermem tamam hata yspmis konusmakla ama bu kadar uzerine gidilmez gunah hem nisanlisi nelee neler yapiyodur kizin geleceginin mahvedilmesine izin vermem bu hangi kiz olursa olsun
- +1 yıl
o kadar
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Adamın ne suçu var arkasından iş çevrilerek eski sevgilisiyle buluşuyorsa o ilişki çöptür.!
- +1 yıl
erkek neler neler yapiyo kiz hata yapmis konusmakla ama ya ayrilsin kendini kotu hissediyosa ya da bilmiyorum artik ama kizin geleceginin maf olmasina izin vermem
- +1 yıl
ama kiz cocukla yatmis olsa ona bende karsiyim ama
- +1 yıl
kiz konusmus ne bilim ya ben iki tarafinda uzulmesini istemiyorum
- +1 yıl
bir genc kizin uzulmesini hic istemem
- +1 yıl
kizlara fazlasiyla duskunummm
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Sen hala işin ciddiyetini anlamakda aşırı geç kalıyorsun kız bir evlilik yolunda eski sevgilisiyle buluşması afedersin aldatmaktan öte olmuyor o aşamada bu kadar net umarım hemcinsim yüzüğü atar öğrenir amin
- +1 yıl
sapik erkekler cok var oha neler goruyoz her gun okulda boyle pis pis laf atanlar vardi itfira atanlar kizlara hepsonin foyasini cikarmistim
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Ulan sapık kadınlar yok mu sende her şeyi erkeklere empoze etmeyi kes.!
- +1 yıl
hatta benimle konusanlar benimle konusunca salaklar beni alt etmeye calisiyolardi ama ben dalga gectimm
- +1 yıl
hicte erkege acimiyom
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Meydan muharebesinde değilsin az kendine gel şu egon dan geçilmiyor erkek de kızda yapmış olsa o ilişkinin sadakati bitmiştir gözümde bu kadar basit
- +1 yıl
valla arkamdan anca bisey bulsmayinca erkekler laflar soyleleeler dedim istedigini soylee yabi cokta tin Allahta biliyodu zaten ikiside sakat kaldi iftira atmaktan oh iyi olmus
- +1 yıl
bir kizinn asla ama asla gelecegini erkwklerin ona laf atmasina hayatta katlanamam bu hangi kiz olursa olsun
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Bende bir erkeğe anlaştık mı ama hatalı olan burda kız hiç boşa zeytinyağı gibi üste çıkma burda haksız kız.!
- +1 yıl
yani ben diyom kiza ayrilsinn ama soylemesin konustugunu cunku erkekleri biliyoz
- +1 yıl
bizzz sadece seni sevmiyorum hicbisey hissetmiyorjm desjn
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Erkeğe söylerse başka erkeklere söyler ki bunun gibi sadakatsizleri bilsinler ders alsın
- +1 yıl
hayyirrr soylemesin bu dogru degil kiz hayatindan ciksin gitsin sadece
- +1 yıl
simdiki erkekler sikisiyoo sen nediyosunnn
- +1 yıl
en buyukkk namusuzlukkk onlarin yaptiklari
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Öyle olmas adam nişanlılığa kadar gelmiş adamın tüm hayatını birden mındar etmiş bunun bedelini ödetmeli gidip hesap sorsun neden yaptı sonra yüzüğü bırakıp gitsin (Şiddet olarak değil)
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Ulan burda en büyük namussuzluğu bahsedersen hangi cinsle yapıyor erkekle mi tabiki kadınla o zaman savunma.
- +1 yıl
hayir kiz soylemicek kiz niye kendi hayatini gelecegini mahvetsin ayrica kiz gidip yatmamisss
- +1 yıl
o yuzden uzaklasmasi kafi
- +1 yıl
ama kaderde varsa onlar yine evlenirrr
- +1 yıl
yapcak bisey yok
- +1 yıl
belkii bu trolde olabilirrr cunku adamin duymamasi imkansizda yani
- +1 yıl
nedense oyle hissettim ama
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 O değilde işsiz gibi 2 saattir tartşıyoruz
- +1 yıl
burcun ne😂
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Kovayım yanlış görürsem dibine kadar inatlaşırım sende kesin yay veya aslansındır
- +1 yıl
tabikide yayimm😂
- +1 yıl
benim inadimin yerinde kimse duramazzz
- +1 yıl
bir atesten fazlasi olurummm
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 İnadına bir kova su yetti ama :D
- +1 yıl
okuldam biri beni kandirmsya calisiyodu bide 99 lu velet sapikci seyler yazoyodu akli sira salak beni rezil etcek
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Kaç yorum oldu ya ben onu merak ediyorum sapık çok ama yiğit de bol :D
- +1 yıl
surekli anlik fotolar at diyodu bende gittim baska kizin ciplak fotosunu atrim pornadan dedim al bu sana salak dalga gectim onunla dedim kime soyluyosan soyle
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Ahahahha şeytannnnnnnnnnnnnnnnn :D
- +1 yıl
bir sene oldu salak benle konusmuyodu tabi ama ben okuly bitirmistim okulda bana yazmiyodu tabi gotu yemiyodu
- +1 yıl
iyi yapmamis miyim
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Yazıh lan a:SDasda
- +1 yıl
dedim simdi git rezol et bakimmm
- +1 yıl
cocuk bide bana fotosunu atiyo soyunmus
- +1 yıl
ben nerden biliyorum bilmiyorum ama bisey oldugunda direk hissediyorum
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Öylelerini rezil etceksin helal :)
- +1 yıl
basima bir bela gelse sanki bin kisi onumde duruyo bu zamana kadar kimseye soylemedim gozlerimi oynatiypm halisunasyon goruyom zannetim ama oyle boyle degil
- +1 yıl
bin kiso yanimda dizliyobeyaz bisey sonra kayboluyolar
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 3 harfliler mi musallat oldu sana?
- +1 yıl
salak bide bana bacım yaziyo ben dedim senin anan bacım sapik
- +1 yıl
istedigini yapmadim ya laf atcak bana
- +1 yıl
ama surekli her belada beni koruyolar sanki
- +1 yıl
cok degisikkk bisey
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Tamam gız sakinleş :D sabaha kadar yaz bari benimde canım sıkılıyor ahmakları göreyim
- +1 yıl
bende anlamadimm arkadaslarim diyo sen beynimizi mi okutosun derlerdi okulda
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Yay ok atıyom deseydin :D
- +1 yıl
ama iyo yapmamisim miyimm cocuk benden yuz bulamadi ya
- +1 yıl
oyle laf soyluyo
- +1 yıl
bir sene hoca beni serefsiz sinifta birakti 7 kredilik dersim 3 tane 90 aldim 3 0 verdi sozlu notuna kopek
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Helal dostum :) ulan daha demin köpekler gibi birbirimize laf saydırıyorduk
- +1 yıl
sonra ben okudum sinifa bir girdim gelen giden bizim sinifa gitiyo surekli gelip gelip bakiyolar okulda kimseye yuz vermezdim
- +1 yıl
hepsi kisksnclik iste yuz vermiyorum ya akli sira kucuk akillariyla beni rezol etcekler peh
- +1 yıl
kizlar surekli beniim yaptiklarimi yapiyolardi hic sevmezdim
- +1 yıl
ama bisey oldunmu hepsinin derdini ben cozerdim
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Anladım kıs kıs şeytan kokusu resmen
- +1 yıl
oyle iste beee ben boyle seylerden cok sıkılırım
- +1 yıl
bir bayanin kesinlikle ve kesinlikle bir erkegin onuju yalan yanlis seylerle hic ama hic ezilmesine izjn vermem
- +1 yıl
arkadasindan konusulmasinada
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Başka bir durumda görüşürüz umarım gene atlar ters bir ideolojiyi savunurum
- +1 yıl
heee ama burda ben kazandim benim oldugumm yerde kimse kazanamaz😉😉😉😂😂😂
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Emin misin bak bakim mağlup kim aynada :)
- +1 yıl
ben kazandim uste neyini savunuyo
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Bak bakim :D kim kazanmış tabisi ben
- +1 yıl
tabikide benn benim oldugum yerde herkes sadece kazandigini sanir😂
- +1 yıl
bir bardak su ic sennn
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 Senin adına bir damacana içmek gerek büyük kaybettin
Söylersen ilişkiniz devam etse bile başına kakar ve güvenmez artık haklı olarak
Buna katlanabilirsen söyle bence00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBu hata değil bu yanlış böyle hata mı olur yaptığın şey çok büyük ayıp o insan bunu hak etti mi bir düşün bakalım
10 Yorumla Bu hata degil ki srfsizlik... Git bir bahane bul ayril ocak sondurursunuz siz mk.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. şeytana uydum katil oldum duygu katili ömür katili nişanlını seviyorum diyorsun ya kendini kandırma sevmiyorsun şeytana bir kere uyarsan ardı gelir
10 Yorumla
+1 yılBir daha yapma olmuş bir kere yapacak bir şey yok bazı şeyler saklı kalması daha iyi unutmaya çalış yaptığını.
00 Yorumla
+1 yılIyibolmus boyle salaklara boyle peynirler mustehak biz deger verince tepemiz biniliyor illa pisman olur zaten
028 Yorumla- +1 yıl
kiz sadece bulusmus aralarinda bisey gecmemis pkey
- +1 yıl
Inanmiyorum
- +1 yıl
Eksileyen popon.. e girsin bu devirde ahlakli insanlar hep yalniz
- +1 yıl
kiz bisey yapmamis beee
- +1 yıl
gunahini almayin kizin
- +1 yıl
Lan sen kimsin soran soylesin yapmis iste atma
- +1 yıl
yav yapmamis ben konustum salak
- +1 yıl
kiza iftira atma
- +1 yıl
Sensin salak yalan soylemistir saf
- +1 yıl
Yapmadiysa niye sorsun sonucta aldatmis
- +1 yıl
yav ne yalan soylemesi yapsaydi direk soylerdi bide zaten kandirirsa kendini kandirir zaten
- +1 yıl
sadece bulustugu icinpisman
- +1 yıl
hayir tabikide ama yani kiz konusmus sadece aman erkek ne bokkk halt yapiyolar
- +1 yıl
beni konusturmayin simdi
- +1 yıl
@belaligicikponcikk67 mantığa bak.
Erkek namussuzluk yapıyor diye kadınlarda mı iyapmak zorundalar.
Sadece konuşmuş diye birşey yok. Bende onu diyorum. Bende evlendiğim zaman eski sevgilimle konuşmak için buluşabilir miyim ? Yani aldatma sayılmıyor diyorsan buluşalım o zaman başka kadınlarla - +1 yıl
konusursun her kizla ama tabi sey olmaz ozel yani ben guvenirsem gitsin istedigiyle kizla konusun gozum arkada kalmaz
- +1 yıl
La kendine musluman kadin erkek esit herkes insan ayni suc erkek edepsiz olursa kadinlar daha da edepsiz olur degmez diye ayrica oyle kdinlar daha degerli oluyor erkeklerde oyle oldugu icin bokunda bogulsun herkes
- +1 yıl
hic umrumda degil erkek her boku hakediyo
- +1 yıl
azina sicinnn birakinnn
- +1 yıl
Aynen bende oyle yapicam kullanip atmak en iyisi
- +1 yıl
Ailemle kalmasam bende biseyler yasar atardim basimdan
- +1 yıl
kiz bisey yasama sadece yuz verme anlaminda soyledim😂
- +1 yıl
puhhh rezil
+1 yılBen olsam daha söylemem daha da öyle bişiy yapmam rahat dur kızım sende
00 YorumlaSöyleyeceksin tabi ki, onun yerinde olsaydım terkederdim. Ama o ne yapar bilemem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen nişanlının yerinde olsam Birdaha yüzüne bakmaz Tükürmezdim bile ayrılırdım direk. Söylemezsende vicdan azabından öleceksin bu kadar basit.
04 Yorumla- +1 yıl
yav sadece bulusmus cocukla
- +1 yıl
cocukla birlikte olmamisss
- +1 yıl
buna aldatma denmez ooo
- +1 yıl
bu kiz sadece vicdan yapmiss rahat ol canim bisey olmaz
+1 yılAnlatmayip tovbe edip nisanlina bundan sonra sadik olman kosuluyla devam etmelisin
00 YorumlaOlayın üstünü kapat yapmaya devam et ;) zaten o yine gelir iki posta atar merak etme.
00 YorumlaNisanlinla ayril ona layik degilsin nasil aldattiysan oyle de soylersin olur biter
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onunla cinsellik yaşadın.
Nişanlın ile aranda kopukluk var belliki birşeyler eksik belliki02 Yorumla
Soran+1 yılhayır yaşamadım sadece buluştuk o kadar
Ne nisanlina soylemesi ayril direk cunku nasil olsa o senden ayrilir
01 Yorumla- +1 yıl
Direkt
Söylemelisin,
Ama cesaretin yoksa yapamayacaksan unut.
Amaa söylemelisin.00 Yorumla
+1 yılSeven insan aldatmaz. Sen o çocuğu sevmiyorsun. Yaptığın çok aşağılıkça.
00 Yorumla
+1 yılAldattım derken? Ne yaptınız? Ne kadar ileri gittiniz? Orası önemli
02 Yorumla- +1 yıl
ya sadece konusmuslar bisey olmamis
- +1 yıl
kiz buna aldatma diyo bosuna kafasini takiyo
+1 yılEvet arkadaşlar bende şu an çok istekliyim oynuyorum kendimle ama kimseyi aldatmıyorum
01 YorumlaNeden aldattij eski sevgilindeyse aklin neden nisanlandin
00 YorumlaOnu Cok seviyorsun Ama aldatiyorsun? Bu Ne celiski!
013 Yorumla- +1 yıl
kiz sadece bulusmus bisey olmamis bu buna aldatma diyo
- +1 yıl
ne aldatmasi be hicbisey olmaz
- +1 yıl
yolun baksin hicde bisey olmaz soylemwsine gerek yok
- +1 yıl
bisey olmamisss
- +1 yıl
bende sevismis zalnnettim ama olmamislar
- +1 yıl
bulustuklari icin pismanmus sadece
- +1 yıl
ay bisey yapmamislar opusmemisler
- +1 yıl
sadece konusmuslar ay bir lanlik hata yapmisss
- +1 yıl
kimseyi kinama bence
- +1 yıl
onemli olan kiz digerleri gibi piskinlik yapmamis hatasini anlamis
- +1 yıl
ayrica bu aldatma degil gereksiz yani kafasini takmasi
Cok pislik bisey yapmissin, cok seviyorsan söyleme. Yazik günah ya
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımı eski sevgilim ile aldattım, çok pişmanım. Bunu ona söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler