Aşk İlişkileri Sevgilimi aldattım ama pişmanım, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bilmiyor şu an Güncellemeler+1 yıl Terk edicek beni söylersem Sevgilimi aldattım ama pişmanım, ne yapmalıyım? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi halt ettin pişman olacağın şeyler yapma madem 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Oldu artık ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızı sevseydin aldatmazdin işine bakacan ozman 🤐 Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum ama bir anlık hataydı sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir anlık diye bir şey yok kaybetcegininbile bile... Yorumla Soran +1 yıl Anlık gerçekten, öpüştük sadece Yorumla
Mücahit3402 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Son pişmanlık fayda etmez gülüm 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Söyle bilsin 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl söyliycem ki Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. ayrılmalısın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende aldattım 2 4 Yorumla Heboys +1 yıl Biliyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyor Yorumla Heboys +1 yıl Hâlen beraber misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi halt ettin pişman olacağın şeyler yapma madem
Oldu artık ama
Kızı sevseydin aldatmazdin işine bakacan ozman 🤐
Seviyorum ama bir anlık hataydı sadece
Bir anlık diye bir şey yok kaybetcegininbile bile...
Anlık gerçekten, öpüştük sadece
Son pişmanlık fayda etmez gülüm
Söyle bilsin
Nasıl söyliycem ki
Öğrenmesine gerek yok
ayrılmalısın
Bende aldattım
Biliyor mu
Bilmiyor
Hâlen beraber misiniz
Evet