Her konuda çok iyi anlaşıyorsunuz, fakat bir gün size karşı duygusal bir şeyler hissettiğini dile getiriyor. Tepkiniz ne olur?

Erkek ve kadının arkadaşlığı her daim çelişkili, yoruma açık ve tehlikeli bir durumdur.
Öyle bir dünya yok, ikiside boş olduğu taktirde ikisinin, diğer durumlardada birinin yahut ikisinin gonlunun kayabilitesi çok kuvvetli bir ihtimaldir. Yani öyle kadının kadınla, erkeğin erkekle olduğu gibi arkadaş olamaz kadın ve erkek. aksi her durum kendini kandırmaktan ibaret.
Sonuç olarak bu tip arkadaşlıklarda temkinli olunmalı ve gun gelip uzulmemek icin gereğinden fazla samimi pozlara asla girilmemelidir. İkisinden biri seviyeyi her daim belli bir baremin altında tutmalıdır.
Zaten bu is boledir kanka ayagina yaklasan pcler hep kzlarla cikar benim gibi aciksozlu ve niyeti brlli olanlar sap takilir kzilar adi yaratiklar evet belki velinimetimizsiniz ama artik kndinizden nefret ettirdiniz sanirim kotu olana megilli olusunuz ve kanka ayagina kendinize yaklasilmasini sevdiginiz icin cirkin varliklarsiniz
Olmuştu. Sinirimden elim ayağım dolaşmıştı. Kardeşim dediğin insanın sana öyle duygular beslemesi sorun değil. Sorun ona karşılık vermeyeceğini bildiği halde kendini düşünüp aşkını itiraf etmesi. Dünyada aşktan çok daha önemli şeyler var. Sevgi saygı sadakat gibi...
Sırf bunun için bile susmalıydı
Kankalıktan çıkarırım onu konusmam bir daha üzulmesin diye
Cevap
24Cevap
Ben ona karşı böyle bir şey hissetmiyorum ama 😁 o yüzden olmaz.
Kanka kızlardan hoşlanmıyorum ya erkeklere ilgim var derim asdhsjs en yakın kankam kız allah göstermesin 😂
Lisede başıma gelmişti. Red etmiştim ama sonra işler karışmıştı. Nihayetinde bir sonuca varamamıştık.
Aşk kankalığı zamanla bozuyor.
Gifdeki kız gibi seni çok seviyorum içten derse, abimin arabasına biner nikah dairesinden evlenmeden çıkmazdım.
@_Wanheda_ ne diyordum? :/
Sizden zaten şüpheleniyorum xnjd
Hahaha hayır yahu eşcinsel değiliz.. Yakın bir zamanda en yakın erkek kankamdan bir teklif aldımda onu şey edecektik.
Ya olabilir ne diyim. Duygularını kontrol edemez insan
Lisede bu durumla karşılaşmıştım. Çocuğa ama ben seni arkadaş olarak görüyorum diyince bir daha suratıma bakmadı... Sonra arkadaşlığını kaybettiğim için çok üzülmüştüm.
Ben onu kankam olarak gördüysem onca zaman başka şeyler hissedemem sanırım.
Bizzat yaşadım
Lanet bir duygu
İletişimi kesmek zorunda kaldım
Hep duyduğum laf "kanka ayağı g*t ayağı"
Kanka muhabbetlerine cok inanmam
Sasiririm ama olmaz. Srvgili bulunur ama kanka zor ya
Cok uzulurdum cunku sonucunda bu bir arkadas kaybetmeme de sebep olurdu :(
Çok zor çok iyi anlaştığım birini kaybetmek istemem.
Kankam kankamdir o yuzden duygusalligini geri cevirirdim. Kankam olarak kalacaksa kalabilirdi.
Sevgilimin olduğunu mutlaka bilir. Onunla aramı açarım ✩
Özenti
Zaten anlarım hareketlerinden ve içten pazarlıklı bir insanla dost olamam. Bitirirrim dostlugumu ıtiraf etmesine gerek kalmaz
Benim ne hissettiğim önemli. arkadaşlıktan başka birşey hissetmiyorsam bozulmasın isterdim.
çok işli dışlı arkadaşlıklarda bir tarafın etkilendiği ama sahte olarak kanka ayağına yattığını düşünüyorum zaten
Eee ne zaman sevişiyoruz kanka felan asdf
Ya sedos yapma böyle şeyler dndjf
karşı cinsten kankam yok bana aşkını ilan etsin 😀 Olsa arama mesafe koyarım.
yaşadım..
sevgili olduk seviştik ayrıldık..
ne kanka kaldı, ne sevgili..
Eğer değer verdiğim bir insan ise sevgili olurdum galiba çünkü değer verdiğim insanların mutlu olması benim hayatımdaki en önemli şeylerden biridir :)
Ben en yakın erkek arkadaşımla kanka kalamazdım bence. Sürekli beraber gezip dolaşırdık ben de duygular beslerdim karşılık verirdim
Teklife bakarım teklif mi diye bir de teklif edene bakarım güzel mi diye.
Oldu böyle bişey en yakın kankam oydu ve şu an eskisi gibi pek konuşamıyoruz sanırım soğudum ondan
Bence kabul edile bilir cunku anlastıhın biri gulup eylendihin hatta sır saklamadıhın biri sadece kanka olmayacak hemdr sevdihin kadın olacak bence kabul edilirrr
En yakin kankam erkekti ama ayrildik jasjdjaw
Barışırsınız xndn
Ne bileyim bir tuhaf olurum
artık hiçbirşey eskisi gibi olamaz 😁
En yakın kankam erkek olamaz.
Başıma birkez geldi😣
Bende ona ederdim 😂😂
Hımmm. .. ne diyeceğimi bilemezdim.
Oyle bir kankam yok no problem
Adı üstünde kanka olarak kalır
Hopp noluyor ya derdim
aşk mı? kanka sen ne ara lezbiyen oldun lo
Hmm bende seviyorsam sorun etmem
oğlum manyak mısın diye sorarım
Arkadaşlığım biterdi konuşmazdım muhtemelen..
cevap vermezdim giderdim
Bir sey hissetmiyorsam söylerim
Böyle birşeyin asla olamayacağını söylerdim
en yakın arkadaslarım erkek kanka olamaz öyle şey
Kanka olarak baktığıma öyle bişey hissedemem nayn
Sasirir ve ne yapacagimi bilemem
Sedat mı? Yok aman aman burası Hollanda değil 😄
Bu yaştan sonra niyeti mi kaçırdın derim.
En iyi sevgili kankadan oluyor zaten
Olmayacağını söylerim
muhattabı keserım
Yakışıklıysa neden olmasın. :D
Bilemedim 😶
feleğim şaşar
Bende seni seviyorum askım ♥ derdim 😂😂😂😂
Memnun olurum biri yoksa hayatımda
Yok bana ters o işler :D
Iyi anlasiyorsak neden olmasin
direk yavşamaya başlarım
Bir daha yuzune bakmam