onun arkadaşı bana eski kaşar dedi biraz kavga ettik şaka yaptım dedi arkadaşı. oda dedi ki yoksa yeni kaşar mısın dedi güldü
beni gerçekten kaşar gördüğü için mi demiştir?
beni gerçekten kaşar gördüğü için mi demiştir?
Bu seninle hayatta evlenmez söyleyeyim sonunda sevişip bırakacak. Kaç kurtar kendini seni önemseyen bir insan bul. Misal sen o çocuğu arkadaşlarına gel diye tanıtsan arkadaşların o çocuğa gel diyor olsa sen onunla evlenirmıydın. Dalga geçer yollardın onunda maksadı bu kardeşim sakız gibi çiğnetme kendinı
teşekkür ederim
Gel değil G E Y sansür konulmuş
diyeydin ula fakir kaşarın kilosu neredeyse 30 tl kim kaybettide sen kaşar bulasın 😂
ve sen ona hala sevdigim cocuk diyosun yazik cidden
ne yapıcam hala özlüyor insan
seni anliyorum ama birak onu senden degerli kimse yok kendine vakit ayir ve daha duzgun insanlar bul
teşekkür ederim
rica ederim
Cevap
15Cevap
Geçmişini biliyorlar mi? Eski kasar ne demek. Sevgilin de arkadaşı da seviyesiz bence. Ya terket ya da kasarligini onayla...
geçmişte felan hatam hiç olmadı haklısın ondan ayrılmalıyım
evet haklısın teşekkür ederim
Sende sana kaşar diyen birini sevdiğini mi söylüyorsun. yazık insan kendini bu kadar alçaltmamalı
ne yapayım seviyorum
Sana bugun Arkadaşının yanında kaşar diyen yarın gerçekden kaşar muamelesi yapar. o zamanda seviyorum diyebilecekmisin
doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim
Tek amacı sana sahip olabilmek olamayınca bu şekilde konuşurlar
O yönde bence şaka bile yapılmaması gerekir
aynen
Eyvahlar olsun ya muhabbetlere bak sanirim lise 1 agahhaha😂😂
Bu konuşmaya karşı sen ne yaptın sustun mu
sadece kaşar değilim dedim ve sustum
Ben senin yerinde olsam ikisinin de ağzına s. cmistim
haklısın
Alay ediyorlar saf kızım.
evet
ve hala sevgilin e onu hakli cıkarmakda sana yakışmış demekki
Yok bunlar kötü aile çocukları
takilmiş
bencede ama biraz kırıcı oldu
ve sen de hala seviyorsun
ne hissettiğimi bilmiyorum ama hala aklıma geliyor
iyi seyler degil ben olsam terkederdim
erkeklerin en pis yaptığı şey işte ya
Kaşarlık yapmışsındır
yapmadım
Aynen. Seni kaşar biliyorlar demekki
kaşar peyniri gibi kokuyosundur ;)
saçmalama
taa buraya geldi ekşi ekşi kokuyon heralde tesettürlüsün sıcaklarda ekşimişin
pardon da tesettürlü olmak kötü birşey mi tesettürlü değilim ama sen herhalde kadınlar tesettürlü diye ayırıyorsun bu kafayla bence sen fazla yaşamazsın
yarası olan gocunur demekki aşırı tesettürlüsün. bu sıcaklarda içine bişi giyme hava alsın nefes alsın biraz. hem kararır hem böyle ekşi kaşar gibi kokar kokusunu duymuş demekki o çocuklar
beyin basmıyor herhalde ben tesettürlü değilim çevrem arkadaşım ve ailemde tanıdığımız insanlar tesettürlü ve senin böyle ahlaksız konuşmaya hakkın yok Yıllarca başörtüsü mücadalesi veren sen miydin ki bugün gelmiş tesettürlü bayanları eleştirir gibi konuşuyorsun senin bir yerlerin nefes alsın bence beynine oksijen gitmiyor
senin hiçbiyerine oksijen gitmediği kesin. saldırma. yorumda ahlaksız değil dünya görüşüm sadece. mücadeleni verdin kara şarşafı giydin işte. mutluluklar
canım mısınız? çarşaf giymedim kafamda başörtüm yok ama onların hakkında istediğini söylemezsin dünya görüşünü git başka bir yerde söyle Mutluluklar. lütfen artık yazmayın.
Muhabbete bak mk
Canı pizza çekmiştir
öyle olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar