Sevdiğim çocuk bana kanka dedi?

Sevdiğim bir çocuk var aynı sınıftayız. Çok konuşmuyoruz. Okulda bazen konuşuyoruz ama hep o laf atıyor o şekilde konuşma oluyor. Wp de iki kez konuştuk ikiside dersle alakalı ve ikisini de ben yazdım. Sınavla alakalı bişiy yazdım ilkinde "saol knkm kralsın"dedi. İkincisinde de dersle alakalı bir şey yazdım yine konuşmaya "kanka"diyerek başladı. Ama okulda falan konuşurken hep o laf atıyor o geliyor bişiyler diyor. Bir kere şey olmuştu hatta beden dersine giricektik yanıma geldi şey dedi"sen beden kıyafetleri giymedinmi geçen ders eksi almıştın"dedi bende montumu üzerimden çıkardım "beden kıyafetleri üzerimde işte " falan dedim. Benim boyum çok kısa o yüzden bana "küçük kısa" falan diyor. Bir kere de "yakışıklı bana peçete verirmisin falan "demişti. Benimle özelden konuştuğunda kibar ve nazik şekilde yazıyordu. Okulda sürekli bakışıyoruz. Bir kere o sırasında oturuyordu bende onun sırasından uzakta duruyordum ama tam karşı karşıya denk geliyoruz ben arkadaşımla konuşuyordum birinin bana baktığını hissettim. Bir baktım sırada oturmuş öylece bana bakıyor gözlerini de kaçırmıyor falan. Bana bakarken bazen gözlerini kaçırıyor bazen uzunca bakıyor.. Beni seviyormu sevmiyor mu hoşlanıyormu anlayamıyorum sizce ne? Lütfen mantıklıca düşünüp yorum yapar mısınız?
Sevdiğim çocuk bana kanka dedi?