Öncelikle ben bu çocuğu 8 aydır seviyorum arada konuşuyorduk. Hatta bir ara wp da attığım durumlara yanıt falan veriyodu habire sonra yazmamaya başladı en son 22 gün önce netflix in var mı güzel kardeşin yazmisti bende yok demiştim ama mesajı ortak arkadaşlarım da da gordum toplu olduğu için umursamadım. Bugün bu istek atan arkadaşımla konusuyoduk arada oda geçti gitmiş stalklamak için istek atmış bana sormadan tabi kızı ben takip ettiğin için çocuk anında " Bu kim KANKA " diye sordu ben kalakaldım. Neyse inceden gizemle benim sayemde kanka olmuşlardı oda Arabulucuydu o yüzden dedi gigize vakası diye. Bunda da oyle sanmasın diye çoğu arkadaşıma atmış dedim ama ben şimdi napcam kanka olduk ya 😭😭😭
Ben hoşlandığım kıza 2 gün vakit geçirdikten sonra söylerim 8 ay ne abi sapık falan mısın sen derdin ne djdkdj söyleyeydin en baştan durum gelmezdi buralara burdan dönüşü olacağını sanmıyorum
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi ne sapigi en başından biliyor çocuk hala peşinden kosturuyor
Yazmasındaki amaç bir süredir ego tatmini yaşayamamıştır bir doz almak için gelmiştir o sana ulaşılamazı oyanayacak arkadaşmış gibi davranıp senin çırpındığını görücek işte ne alakası var takiple istekle biraz kafanı çalıştır
En İyi Cevaplar